Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka (Jutri) prva dama Melanija!

(Jutri) prva dama Melanija!

Oh, vidiš da vse kar povem, Trump enko pojmuje, ne samo glede žensk in mi je to všeč, mene ste pa itak brali pred Trumpom.:-) Glej o Melaniji pa nič kaj dosti ne morem povedat, ker je ne poznam, jasno je le da je z ritjo prišla do zabav bogatih, zanimivo pa da poznam precej Sevničank enakega kova, le da niso tako visoko prilezle.:-) Bo nekaj tudi na kraju ja.:-)

A ti nista bila všeč pastirčka iz SDS, pa sta se tako luštkano smehljala pred objektivom? :-)))))))[/quote]

Kaj je narobe, če je prišla z ritjo tja, kamor večina drugih ne more? Tudi to je nekaj.

Vsak sposoben človek pač zna izkoristiti svoj potencial, karkoli že je to. Kapo dol.

Pa prosim, ne me spominjat na uni dve faci iz grozljivke.[/quote]
Ma kaj se boš menil, poglej slovenski ponos prihodnosti iz SDS.:-)

[img]http://regionalposavje.si/wp-content/uploads/2017/01/989967.jpg[/img]

Saj nič ne rečem, samo razmišljam, da bi Sevnica lahko razvila blagovno znamko, morda celo Slovenija, ker se babe od tam tako dobro prodajajo, pa še res jih je veliko, verjemi da vem in poznam.:-)

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Absolutno ne. Sem prebrala ogromnooo knjig na to temo, pregledala vse dokumentarce, predavanja, srečanja na to temo (Kennedy je moja največja obsesija) in ne, niti pod točko razno ga ni ustrelila ona. Ja, vem, na vsake kvatre pride ven nova teorija, se nekdo spomni, da posname, da na YouTube in potem se to razširi … Ampak ne, ga absolutno ni ona.

A žogca je inteligenca? Pa ni še čas za prvoaprilske šale.:-)[/quote]
Kako, a nima diplome?
Sicer je pa tu, naj sama pove.[/quote]

Kaj ste tako težki eni? Res, no, a je treba eno takšno temo o Melanijinih oblekah te dni, je tudi takšno temo treba zamoriti z nekimi prepiri in žaljenji? Ja, imam diplomo, diplomo pravne fakultete. In kakšno zvezo ima to z mojo željo po čvekanju o Melanijinih oblekah in sončnih očalih? Nobene.

A bejž no.[/quote]
Se že najmanj leto tako govori. Kar se tiče umora, je pa kar zadovoljiv dokumentarec. Je pa še prezgodaj, da bi resnico obelodanili.
A resne zadeve ti pa uidejo?

[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/01/19/19/3C4B9C1C00000578-4136982-image-a-136_1484852995056.jpg[/img]

Kako, a nima diplome?
Sicer je pa tu, naj sama pove.[/quote]

Kaj ste tako težki eni? Res, no, a je treba eno takšno temo o Melanijinih oblekah te dni, je tudi takšno temo treba zamoriti z nekimi prepiri in žaljenji? Ja, imam diplomo, diplomo pravne fakultete. In kakšno zvezo ima to z mojo željo po čvekanju o Melanijinih oblekah in sončnih očalih? Nobene.[/quote]
Oh, sorči.
Lepo pančki, nočko.

Nekateri ne gledamo drugih rijaliti šovov, ampak tega imamo pa radi. :)[/quote]
Reality show, ki ga je izbrala manjšina, plačevala ga bo pa večina. Pa težje se mu bo izogniti, tudi za tiste, ki reality showov ne marajo.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nekateri ne gledamo drugih rijaliti šovov, ampak tega imamo pa radi. :)[/quote]
Reality show, ki ga je izbrala manjšina, plačevala ga bo pa večina. Pa težje se mu bo izogniti, tudi za tiste, ki reality showov ne marajo.[/quote]

Izvoljen je bil po veljavni ameriški volilni zakonodaji. Ja, demokratom zadeva seveda zdaj ni všeč, ampak volilna zakonodaja se ne spreminja po volitvah, pred volitvami se.

Žogci se je spet utrgalo.:-)

A boš vse slike kar jih boš našla na spletu od Trumpa in Melanije napopala, kot da je forum tvoje stanovanje, ki ga moraš polepit s svojo obsedenostjo?…jaoooooo 🙂

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Reality show, ki ga je izbrala manjšina, plačevala ga bo pa večina. Pa težje se mu bo izogniti, tudi za tiste, ki reality showov ne marajo.[/quote]

Izvoljen je bil po veljavni ameriški volilni zakonodaji. Ja, demokratom zadeva seveda zdaj ni všeč, ampak volilna zakonodaja se ne spreminja po volitvah, pred volitvami se.[/quote]
A je kdo problematiziral legitimnost volitev?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Trga se tebi, standardno. Naslov teme je nedvoumen. Odprl jo bo tisti, ki ga Melanija zanima. Mene zanima in sem z veseljem pogledata fotke. Če tebe ne zanima, mi ni jasno zakaj že cel večer visiš na tej temi.

Trga se tebi, standardno. Naslov teme je nedvoumen. Odprl jo bo tisti, ki ga Melanija zanima. Mene zanima in sem z veseljem pogledata fotke. Če tebe ne zanima, mi ni jasno zakaj že cel večer visiš na tej temi.[/quote]
Tokrat se z modrimvalarjem popolnoma strinjam.
Da intelektualce zadovolji kič, narcisoidnost, ošabnost, vzvišenost nad ljudmi, plehkost in prodaja lastnega telesa, je znak, da taka oseba živi v veliki žalosti, ter, da jo zadovolji le povprečnost. Žal.
Lažen blišč, lažni biseri, lažen sijaj.
Kje so resnične vrednote, svoboda človeštva, višji cilji, široki nazori, širina obzorja in gobina duha?

Izvoljen je bil po veljavni ameriški volilni zakonodaji. Ja, demokratom zadeva seveda zdaj ni všeč, ampak volilna zakonodaja se ne spreminja po volitvah, pred volitvami se.[/quote]
A je kdo problematiziral legitimnost volitev?[/quote]
Ti pa nisi spremljala kampanije. Na Trumpa, je Hilary dobro udarila, ko je namignil, da morda ne bo sprejel izida volitev, če bo v primeru vprašljivega izida izgubil.
No stvar se je obrnila, izgubila je Hilary, potem pa ona ne prizna poraza in išče krivdo od ruskih hackerjev pa na dalje. Pa da sistem ni pravičen itd….. Baba pač ne prenese poraza in krivi vse druge, namesto nje.

Kaj je narobe, če je prišla z ritjo tja, kamor večina drugih ne more? Tudi to je nekaj.

Vsak sposoben človek pač zna izkoristiti svoj potencial, karkoli že je to. Kapo dol.

Pa prosim, ne me spominjat na uni dve faci iz grozljivke.[/quote]
Ma kaj se boš menil, poglej slovenski ponos prihodnosti iz SDS.:-)

[img]http://regionalposavje.si/wp-content/uploads/2017/01/989967.jpg[/img]

Saj nič ne rečem, samo razmišljam, da bi Sevnica lahko razvila blagovno znamko, morda celo Slovenija, ker se babe od tam tako dobro prodajajo, pa še res jih je veliko, verjemi da vem in poznam.:-)[/quote]

a tvoja bivša je tud iz teh koncev?

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Trga se tebi, standardno. Naslov teme je nedvoumen. Odprl jo bo tisti, ki ga Melanija zanima. Mene zanima in sem z veseljem pogledata fotke. Če tebe ne zanima, mi ni jasno zakaj že cel večer visiš na tej temi.[/quote]
Da intelektualce zadovolji kič, narcisoidnost, ošabnost, vzvišenost nad ljudmi, plehkost in prodaja lastnega telesa, je znak, da taka oseba živi v veliki žalosti, ter, da jo zadovolji le povprečnost. Žal.
Kje so resnične vrednote, svoboda človeštva, višji cilji, široki nazori, širina obzorja in gobina duha?[/quote]

Cel svet to spremlja, vse televizije, internetne strani, časopisi. Ljudje se cel dan ukvarjamo s težkimi problemi in zvečer hočemo nekaj lahkotnega, ne študiram Kanta, Hegla, ne iščemo globin in obzorij.

Kje so resnične vrednote, svoboda človeštva, višji cilji, široki nazori, širina obzorja in gobina duha?[/quote]

Cel svet to spremlja, vse televizije, internetne strani, časopisi. Ljudje se cel dan ukvarjamo s težkimi problemi in zvečer hočemo nekaj lahkotnega, ne študiram Kanta, Hegla, ne iščemo globin in obzorij.[/quote]
Se ne spomnim, da bi tebi kdo repliciral ali ja?
Kič ti ne bo polepšal dneva, še manj življenja, le oslepel za trenutek, realnost pa ostaja.
Naslov teme niso cotke, kot je razložila avtorica, mar ne!
Pri dosedanji prvi dami smo vsaj občudovali izrazito izboklino v kikli, pa ne na ritni strani.

Najbl rada sta se imela Ronald in Nennsy!
Top sta bila Kennedya, ker sta bila v tistih časih (al pa še danes) daleeeeeeč najmlajša, napredna…

Jaz zaupam ( peeeesda, pa jaz slovenceljka??) Trumpu. In naj naj lepša ever je Melanija!
V bistvu se bojim, da ga bo en pospravil :-((((( !!!

Ko bi pri nas dobili enega takega diktatorja. S polno mošnjo. Da ga nihče ne bi podkupil, Ali se šu špilat nogavičarja, smetarja… Da bi imel pooblastila. Da bi šu z delavci pred rampo in reku:

“Ej ti Janez, daj ključe pisarne in odpikaj! Nimaš pravice karkoli prepisat. En ‘šum’ na telefonu – greš v čuzo!”

Hehe he he…….

Vse kar jaz vidim v tej temi je zaplankanost, trmarjenje in crno-bel pogled na svet. Joj nam.

Uufff, kakšno varovanje. Na vsakem koraku. Kakšen avto za prevoz. Vreden ko pol Slovenije + vsi naši pufi! Pa to samo ena fura!
Jaoooooooo, :)))) da crkneš – naši ritopiki se pa ližejo. Ko so jo v času kampanje zasmehovali…. :((

Upam, da ta slika ne simbolizira Trumpove prihodnosti. Da se ne bo koncalo tako kot s stricem, ki sedi za njim.

2 x dobra baba in od tega 1 x zato ker je naša.

Sicer pa je takšnih in mlajših kolikor hočeš.

A je kdo problematiziral legitimnost volitev?[/quote]
Ti pa nisi spremljala kampanije. Na Trumpa, je Hilary dobro udarila, ko je namignil, da morda ne bo sprejel izida volitev, če bo v primeru vprašljivega izida izgubil.
No stvar se je obrnila, izgubila je Hilary, potem pa ona ne prizna poraza in išče krivdo od ruskih hackerjev pa na dalje. Pa da sistem ni pravičen itd….. Baba pač ne prenese poraza in krivi vse druge, namesto nje.[/quote]
Vem za te fore, ja, samo nisem poštekala, zakaj mi je šla Žogca to razlagat – to, da je Trumpa številčno volilo manj ljudi, je pač dejstvo, in kot takega sem to tudi navedla, v pravičnost ali nepravičnost elektorskega sistema se sploh nisem spuščala.
Zame sta bila oba, Trump in Clintonova, katastrofalna kandidata, bom pa z zanimanjem spremljala tragikomedijo, ki se začne … danes.

Pikec, od Ivana sem oddaljena toliko, kot si ti od realnega pojmovanja žensk – pa kljub temu ne mislim nabijati vsevprek čez njo. Čisto nič ji ne manjka.

In PROSIM, ne mešaj tistih dveh kmetavzev to temo. Melanija ni imela s tistim kmetavzerejam nič.[/quote]
Oh, vidiš da vse kar povem, Trump enko pojmuje, ne samo glede žensk in mi je to všeč, mene ste pa itak brali pred Trumpom.:-) Glej o Melaniji pa nič kaj dosti ne morem povedat, ker je ne poznam, jasno je le da je z ritjo prišla do zabav bogatih, zanimivo pa da poznam precej Sevničank enakega kova, le da niso tako visoko prilezle.:-) Bo nekaj tudi na kraju ja.:-)

A ti nista bila všeč pastirčka iz SDS, pa sta se tako luštkano smehljala pred objektivom? :-)))))))[/quote]

Hja no, ampak priznaj, da je Melanija s svojo ritjo prišla daleč. S svojo ritio je Melanija postala prva dama Amerike.
Kam si pa ti prišel s svojo ritjo? A na urgenco, da so ti jo zašili?

Hja no, ampak priznaj, da je Melanija s svojo ritjo prišla daleč. S svojo ritio je Melanija postala prva dama Amerike.
Kam si pa ti prišel s svojo ritjo? A na urgenco, da so ti jo zašili?[/quote]Do tam da sem zadovoljen, to je bistvo življenja, ne? A to potem vrednotite posebej potem take ženske do kam je katera prilezla z ritjo, meni je pa to vse enako ali je neka no name, ki se plazi za denar po bogataših na jahti in ima edino “kvaliteto” to ali je v beli hiši. Verjamem pa da če bi ta ženska, ki se je zaradi denarja potem ustavila v prodajanju svojega telesa, povedala resnico njenega življenja, da bi vsak rekel, da tako življenje ni vredno vsega denarja na tem svetu. Ob takem dedcu sem prepričan, da je vseskozi deležna poniževanj, žaljenja in popolne diktature, zato je pa v javnosti tudi le po sili razmer, da ne blekne “kako neumno”, čeprav sam govori brez vsakega zadržka, če sodi kam ali ne. Saj ne moremo vedet če je tako, ampak jaz sem prepričan, da drugače ne more bit.

Po moje bo tudi po Melaniji Jackie obdržala status najlepše prve dame vseh časov. Čeprav ja, ima seveda Melanija lepše in bolj pravilne poteze. Ampak Jackie je Jackie. Če nič drugega edina prva dama, ki me morala v pesti okoli prenašati moževe možgane.

[img]http://belimitless.com/wp-content/uploads/2015/05/jackie-kennedy-belimitless1-810×396.jpg[/img]

Jutri bo Melanija gotovo fantastična v prelepih oblekah na vseh tistih plesih.[/quote]

Jackie je bila na podobnem nivoju kot Melanija, oziroma na slabšem, ker je imela bolj neumnega (naivnega) moža. Njegova neumnost ga je stala življenja, nje pa statusa.[/quote]

Jackie je bila izobražena, naravno lepa (takrat se skoraj niso popravljali). Tukaj se ne da vleči kakšnih primerjav..)

New Report

Close