(Jutri) prva dama Melanija!
Hja no, ampak priznaj, da je Melanija s svojo ritjo prišla daleč. S svojo ritio je Melanija postala prva dama Amerike.
Kam si pa ti prišel s svojo ritjo? A na urgenco, da so ti jo zašili?[/quote]Do tam da sem zadovoljen, to je bistvo življenja, ne? A to potem vrednotite posebej potem take ženske do kam je katera prilezla z ritjo, meni je pa to vse enako ali je neka no name, ki se plazi za denar po bogataših na jahti in ima edino “kvaliteto” to ali je v beli hiši. Verjamem pa da če bi ta ženska, ki se je zaradi denarja potem ustavila v prodajanju svojega telesa, povedala resnico njenega življenja, da bi vsak rekel, da tako življenje ni vredno vsega denarja na tem svetu. Ob takem dedcu sem prepričan, da je vseskozi deležna poniževanj, žaljenja in popolne diktature, zato je pa v javnosti tudi le po sili razmer, da ne blekne “kako neumno”, čeprav sam govori brez vsakega zadržka, če sodi kam ali ne. Saj ne moremo vedet če je tako, ampak jaz sem prepričan, da drugače ne more bit.[/quote]
Ampak Modrivaljar, ti si pa res en kanon.
Tolk se zgražaš kakšen je Melajiin dec, češ da je on diktator, da ponižuje, žali ženske itd…….
Ampak, če mene vprašaš, je Donald točno tak, kakršen si ti.
Aja, saj me nisi vprašal.
Hja no, ampak priznaj, da je Melanija s svojo ritjo prišla daleč. S svojo ritio je Melanija postala prva dama Amerike.
Kam si pa ti prišel s svojo ritjo? A na urgenco, da so ti jo zašili?[/quote]Do tam da sem zadovoljen, to je bistvo življenja, ne? A to potem vrednotite posebej potem take ženske do kam je katera prilezla z ritjo, meni je pa to vse enako ali je neka no name, ki se plazi za denar po bogataših na jahti in ima edino “kvaliteto” to ali je v beli hiši. Verjamem pa da če bi ta ženska, ki se je zaradi denarja potem ustavila v prodajanju svojega telesa, povedala resnico njenega življenja, da bi vsak rekel, da tako življenje ni vredno vsega denarja na tem svetu. Ob takem dedcu sem prepričan, da je vseskozi deležna poniževanj, žaljenja in popolne diktature, zato je pa v javnosti tudi le po sili razmer, da ne blekne “kako neumno”, čeprav sam govori brez vsakega zadržka, če sodi kam ali ne. Saj ne moremo vedet če je tako, ampak jaz sem prepričan, da drugače ne more bit.[/quote]
To o resnici si dobro napisal in pozabil si povedati, da imamo vsi svoje resnice, ki jih spretno ali nespretno skrivamo z maskami.
Do tam da sem zadovoljen, to je bistvo življenja, ne? A to potem vrednotite posebej potem take ženske do kam je katera prilezla z ritjo, meni je pa to vse enako ali je neka no name, ki se plazi za denar po bogataših na jahti in ima edino “kvaliteto” to ali je v beli hiši. Verjamem pa da če bi ta ženska, ki se je zaradi denarja potem ustavila v prodajanju svojega telesa, povedala resnico njenega življenja, da bi vsak rekel, da tako življenje ni vredno vsega denarja na tem svetu. Ob takem dedcu sem prepričan, da je vseskozi deležna poniževanj, žaljenja in popolne diktature, zato je pa v javnosti tudi le po sili razmer, da ne blekne “kako neumno”, čeprav sam govori brez vsakega zadržka, če sodi kam ali ne. Saj ne moremo vedet če je tako, ampak jaz sem prepričan, da drugače ne more bit.[/quote]
Tolk se zgražaš kakšen je Melajiin dec, češ da je on diktator, da ponižuje, žali ženske itd…….
Aja, saj me nisi vprašal.[/quote]To kar javno pove, mi je vsekakor všeč, ker dejansko do sedaj še nisem zasledil politika, ki bi imel v tolikih stvareh popolnoma enako mnenje kot ga imam sam in to povedal na enak način in na glas, kot to povem sam, ki ste me brali lahko že pred tem, ko je kak Trump vstopil v predsedniško kampanjo.:-) Tako da ja, njegova smer mi je všeč in upam, da bo vsaj kaj od tega naredil :-), kot oseba pa zagotovo ni kaj prida in tu pa res ni nobene podobnosti med njim in mano.
Jackie je bila na podobnem nivoju kot Melanija, oziroma na slabšem, ker je imela bolj neumnega (naivnega) moža. Njegova neumnost ga je stala življenja, nje pa statusa.[/quote]
Jackie je bila izobražena, naravno lepa (takrat se skoraj niso popravljali). Tukaj se ne da vleči kakšnih primerjav..)[/quote]
Kennedyjevi je veliko manjkalo, da bi bila lepa.
niti slučajno ni mogla biti Slovenka, kaj šele Sevničanka…
Do tam da sem zadovoljen, to je bistvo življenja, ne? A to potem vrednotite posebej potem take ženske do kam je katera prilezla z ritjo, meni je pa to vse enako ali je neka no name, ki se plazi za denar po bogataših na jahti in ima edino “kvaliteto” to ali je v beli hiši. Verjamem pa da če bi ta ženska, ki se je zaradi denarja potem ustavila v prodajanju svojega telesa, povedala resnico njenega življenja, da bi vsak rekel, da tako življenje ni vredno vsega denarja na tem svetu. Ob takem dedcu sem prepričan, da je vseskozi deležna poniževanj, žaljenja in popolne diktature, zato je pa v javnosti tudi le po sili razmer, da ne blekne “kako neumno”, čeprav sam govori brez vsakega zadržka, če sodi kam ali ne. Saj ne moremo vedet če je tako, ampak jaz sem prepričan, da drugače ne more bit.[/quote]
To o resnici si dobro napisal in pozabil si povedati, da imamo vsi svoje resnice, ki jih spretno ali nespretno skrivamo z maskami.[/quote]No, ampak to je peščica čudakinj , ki popolnoma odstopa od večinske družbe in se ne vklaplja v družbo in so “izredno strpne”, saj podpirajo nasilje, sovražnost, nestrpnost in se celo vsega tega poslužujejo proti večini. Tako da si lahko vsak takoj razjasni pojme.:-)
Eh, to bi moral v uno temo dat o Makarevičevi, imam obe odprti.:-)
Aja, saj me nisi vprašal.[/quote]To kar javno pove, mi je vsekakor všeč, ker dejansko do sedaj še nisem zasledil politika, ki bi imel v tolikih stvareh popolnoma enako mnenje kot ga imam sam in to povedal na enak način in na glas, kot to povem sam, ki ste me brali lahko že pred tem, ko je kak Trump vstopil v predsedniško kampanjo.:-) Tako da ja, njegova smer mi je všeč in upam, da bo vsaj kaj od tega naredil :-), kot oseba pa zagotovo ni kaj prida in tu pa res ni nobene podobnosti med njim in mano.[/quote]
Modrivaljar, ti Donalda ne poznaš. Poznaš ga samo po tem kar je povedal. In prav tako mi MON-ovci tebe poznamo po tem kar poveš. Osebno te noben ne pozna, tako kot tudi ti Dončija osebno ne poznaš.
Ni važno ali so Dončijeve besede tebi všeč, važno da so Dončijeve besede všeč Američanom. On je njihov predsednik, ni tvoj. Za povrh ima Donči pa še lepo babo. Ti pa bojda nimaš nobene. Ne grde ne lepe.
In po retoriki sta si vidva z Dončijem zelo podobna.
Ti pa nisi spremljala kampanije. Na Trumpa, je Hilary dobro udarila, ko je namignil, da morda ne bo sprejel izida volitev, če bo v primeru vprašljivega izida izgubil.
No stvar se je obrnila, izgubila je Hilary, potem pa ona ne prizna poraza in išče krivdo od ruskih hackerjev pa na dalje. Pa da sistem ni pravičen itd….. Baba pač ne prenese poraza in krivi vse druge, namesto nje.[/quote]
Vem za te fore, ja, samo nisem poštekala, zakaj mi je šla Žogca to razlagat – to, da je Trumpa številčno volilo manj ljudi, je pač dejstvo, in kot takega sem to tudi navedla, v pravičnost ali nepravičnost elektorskega sistema se sploh nisem spuščala.
Zame sta bila oba, Trump in Clintonova, katastrofalna kandidata, bom pa z zanimanjem spremljala tragikomedijo, ki se začne … danes.[/quote]
Zame tudi. Sem navijala za Sandersa. 🙂 In še vedno.
To o resnici si dobro napisal in pozabil si povedati, da imamo vsi svoje resnice, ki jih spretno ali nespretno skrivamo z maskami.[/quote]Glej, saj to je njena stvar, kaj je bila pripravljena žrtvovat za denar. Neumno je pa da pa ljudje takoj nasedejo na ta lažen blišč in častijo zgolj eno ve kako se takim reče, ne glede od kje prihaja in ničesar drugega ni pokazala, celo jezika se ni naučila v tolikih letih. To se vidi kaka bedasta čreda so ljudje.
Jackie je bila na podobnem nivoju kot Melanija, oziroma na slabšem, ker je imela bolj neumnega (naivnega) moža. Njegova neumnost ga je stala življenja, nje pa statusa.[/quote]
Jackie je bila izobražena, naravno lepa (takrat se skoraj niso popravljali). Tukaj se ne da vleči kakšnih primerjav..)[/quote]
Jackie je bila čisto nekaj drugega.
A ta žogca je moderatorka? Obnaša se kot obsedena najstnica polna sanjarij o idolih.:-)
To kar javno pove, mi je vsekakor všeč, ker dejansko do sedaj še nisem zasledil politika, ki bi imel v tolikih stvareh popolnoma enako mnenje kot ga imam sam in to povedal na enak način in na glas, kot to povem sam, ki ste me brali lahko že pred tem, ko je kak Trump vstopil v predsedniško kampanjo.:-) Tako da ja, njegova smer mi je všeč in upam, da bo vsaj kaj od tega naredil :-), kot oseba pa zagotovo ni kaj prida in tu pa res ni nobene podobnosti med njim in mano.[/quote]
Modrivaljar, ti Donalda ne poznaš. Poznaš ga samo po tem kar je povedal. In prav tako mi MON-ovci tebe poznamo po tem kar poveš. Osebno te noben ne pozna, tako kot tudi ti Dončija osebno ne poznaš.
Ni važno ali so Dončijeve besede tebi všeč, važno da so Dončijeve besede všeč Američanom. On je njihov predsednik, ni tvoj. Za povrh ima Donči pa še lepo babo. Ti pa bojda nimaš nobene. Ne grde ne lepe.
In po retoriki sta si vidva z Dončijem zelo podobna.[/quote]
A se to modrival pritožuje, da je Trump žaljiv do žensk? On, ki tukaj cel dan žali ženske? Ni za verjet.
In po retoriki sta si vidva z Dončijem zelo podobna.[/quote]
A se to modrival pritožuje, da je Trump žaljiv do žensk? On, ki tukaj cel dan žali ženske? Ni za verjet.[/quote]Očitno ne bo, neizprosen sem do babjih šusev, potem že spadaš v to kategorijo in se najdeš med njimi, če tako vidiš, ne? 🙂 Ker drugače ženske resnično cenim in spoštujem.
Jackie je bila čisto nekaj drugega.[/quote]
seveda je bila čist nekaj drugega. Je stran gledala, ko se je njen mož okoli kurbal praktično javno (Marilyn M. in ostale), pokopavala svoje otroke zaradi moževega sifilisa….. to je res zgled prave ženske.
Jackie je bila čisto nekaj drugega.[/quote]
seveda je bila čist nekaj drugega. Je stran gledala, ko se je njen mož okoli kurbal praktično javno (Marilyn M. in ostale), pokopavala svoje otroke zaradi moževega sifilisa….. to je res zgled prave ženske.[/quote]
Kakšne ti strelaš? Pa se ona ni nalezla sifilisa ?! Očitno ne !