(Jutri) prva dama Melanija!
seveda je bila čist nekaj drugega. Je stran gledala, ko se je njen mož okoli kurbal praktično javno (Marilyn M. in ostale), pokopavala svoje otroke zaradi moževega sifilisa….. to je res zgled prave ženske.[/quote]
Kakšne ti strelaš? Pa se ona ni nalezla sifilisa ?! Očitno ne ![/quote]
umrla je mislim da pri 65 za rakom, če je imela sifilis ne vem, vem pa da sta dva otroka umrla ob rojstvu oz. takoj po rojstvu. In da se je javno kurbal okoli? Ali boš rekla, da se to izmišljujem?
Men sta pa Donald in Melanija taprava.
Donald ima strupen gobec, kar je meni všeč, Melanija pa zna biti tiho, kar je meni tudi všeč in kar je zelo redka dobra lastnost žensk.
In ja Modrivaljar, tudi tvoj strupen göbec je meni všeč, (pa ne vizuelno), ker jaz imam dosti raje ljudi, ki ostro in začinjeno povedo kar mislijo, ne pa tisto sluzasto in hinavsko leporečje, ki je po navadi sama laž.
Tudi jaz sam ne šparam jezika, čeprav to marsikomu ni všeč.
Tapravi ljudje, ki tudi ne šparajo pametnih besed, so npr še gospod Janez Janša, gospod Vinko Gorenak, gospod Branko Grims…..
To so dobri ljudje, brez dlake na jeziku in za to jih tisti, katerim so resnične besede teh ljudi namenjene, ne marajo. Ljudje pač ne marajo resnice. Raje poslušajo všečne v celofan zavite laži.
Donald je faca, pa Melanija tudi. In ker sta faci, jih levičarji oziroma komunisti ne marajo.
Sploh pa jiu komunisti ne marajo, ker so ju levičarji že v naprej z vsemi režimskimi mediji pljuvali, na koncu sta pa zmagala.
Ta je pa dobra. Zdaj pa slovenski komunisti ne vedo, kako bi še drugače pljuvali po njiju, so začeli pljuvat pa po kravatah povabljencev.
Kakšne ti strelaš? Pa se ona ni nalezla sifilisa ?! Očitno ne ![/quote]
umrla je mislim da pri 65 za rakom, če je imela sifilis ne vem, vem pa da sta dva otroka umrla ob rojstvu oz. takoj po rojstvu. In da se je javno kurbal okoli? Ali boš rekla, da se to izmišljujem?[/quote]
Ni bilo mišljeno, da si izmišljuješ. Poznano je J.F.K. – jevo izven zakonsko življenje. Nič novega. Za sifilis še nisem slišala, zato sprašujem. Ni nemogoče.
umrla je mislim da pri 65 za rakom, če je imela sifilis ne vem, vem pa da sta dva otroka umrla ob rojstvu oz. takoj po rojstvu. In da se je javno kurbal okoli? Ali boš rekla, da se to izmišljujem?[/quote]
Ni bilo mišljeno, da si izmišljuješ. Poznano je J.F.K. – jevo izven zakonsko življenje. Nič novega. Za sifilis še nisem slišala, zato sprašujem. Ni nemogoče.[/quote]
Mene čudi samo, da jo imajo novinarji in večina ljudi za neko oh in sploh napredno žensko samo zato, ker se je znala dobro obleči. Kakor da to ni značilno za navadne k….., ki za ceno statusa in denarja morajo požreti ves drek, ki jim ga mož servira. In v tem pogledu je Melanija na veliko boljšem kot je bila Jackie, razen če je bila ženska, ki je za malo malico žrtvovala svoje otroke.
Kolikor sem razumela, naj bi imela še tretjega otroka. Par let po zadnjem živem. Je bilo teh mrtvorojenih več?[/quote]
En pred živima otrokoma in en po živih otrocih. Nista bila mrtvorojena, rodila sta se živa, samo premalo sta imela razvita pljuča, da bi preživela. Zadnji otrok je živel dva dni. V tistih časih je večina nedonošenih otrok umrla.
No ta dva, pa ne vem ča sta glih za primerjavo, Janša, Gorenak in resnica, saj se tudi najde, da je kaj res od tega kar povesta, ostalo so pa manipulacije, pred leti daleč nazaj je Janša bil še celo zabaven in veliko tega kar je res povedal, danes se pa vidi da je le še bolnik in to dobesedno, ni najbrž tisto zgolj tako, da se zdravi za shizofrenijo, ampak bi znala bit kar resnica. Pa ne mislit, da mi je pa na drugi strani kdo všeč, ker že leta nisem bil na volitvah, ker enostavno ni koga volit, je čisto vseena figa in če bi se ljudje večinsko tega zavedali, bi vsi bojkotirali volitve.
“JAZ JO SPOŠTUJEM, ker.. pravi:
MRŠ golazen Slovenceljska!
Si se izselil? Si tudi svoje s seboj vzel! Nisi, seveda, ker nmaš dovolj kohones za kakršni koli podvig.
Upajmo, ker takale golazen nima kaj med nami delat! Mrš, pa hitro!
Vam ta belim je pa res mrak na oči padel!
Ena keš p… vas tako navduši, da želite izseliti vse! Upaj samo, da ne bo nekdo izselil tebe in tvojih, če še niste pobrali šila in kopita.
Madona, med kakšnimi tepci človek živi !
A se to modrival pritožuje, da je Trump žaljiv do žensk? On, ki tukaj cel dan žali ženske? Ni za verjet.[/quote]Očitno ne bo, neizprosen sem do babjih šusev, potem že spadaš v to kategorijo in se najdeš med njimi, če tako vidiš, ne? 🙂 Ker drugače ženske resnično cenim in spoštujem.[/quote]
Hahahahahahahahahahaha, hvala za tale stavek, sem se narežala kot že dolgo ne!!! Ti ženske resnično ceniš in spoštujem AMPAK na žalost so pa povsod sami babji šusi in puhloglavke, hahahahaha:)))))))))
je bila diagnoza, da pa je do tega prišlo, pa je Jacike krivila ravno Johna in njegovo kürbanje.[/quote]
Tudi jaz sem prezgodaj rodila zaradi te diagnoze in nimam sifilisa.[/quote]
Prosim, kaj ima amnionitis s sifilisom in s teboj (razen da si žal imela smolo).
Amnionitis je vnetje, povzroči ga bakterija, vzroki okužbe so pa različni, Jackie je pač bila prepričana, da je za to kriv njen skürbani mož (kar je čisto mogoče), samo to, nič osebnega žogca.
Očitno ne bo, neizprosen sem do babjih šusev, potem že spadaš v to kategorijo in se najdeš med njimi, če tako vidiš, ne? 🙂 Ker drugače ženske resnično cenim in spoštujem.[/quote]
Hahahahahahahahahahaha, hvala za tale stavek, sem se narežala kot že dolgo ne!!! Ti ženske resnično ceniš in spoštujem AMPAK na žalost so pa povsod sami babji šusi in puhloglavke, hahahahaha:)))))))))[/quote] Že s tem tako bedasto se režiš, poveš vse, a ne? 🙂 Ko bi se le tega bila sposobna zavedat, bi ti bilo lažje.:-) Ja čedalje manj je danes normalnih žensk vrednih spoštovanja, prej srečaš prismodo, kot normalno žensko vredno spoštovanja To je pač produkt emancipacije, ki je do nekje bila dobra in pohvale vredna , potem pa ob polni riti šla v negativno smer. Tako pač je, pa če se ti sprijazniš s tem ali ne, saj ste s to norostjo še najbolj same nesrečne.
Hahahahahahahahahahaha, hvala za tale stavek, sem se narežala kot že dolgo ne!!! Ti ženske resnično ceniš in spoštujem AMPAK na žalost so pa povsod sami babji šusi in puhloglavke, hahahahaha:)))))))))[/quote] Že s tem tako bedasto se režiš, poveš vse, a ne? 🙂 Ko bi se le tega bila sposobna zavedat, bi ti bilo lažje.:-) Ja čedalje manj je danes normalnih žensk vrednih spoštovanja, prej srečaš prismodo, kot normalno žensko vredno spoštovanja To je pač produkt emancipacije, ki je do nekje bila dobra in pohvale vredna , potem pa ob polni riti šla v negativno smer. Tako pač je, pa če se ti sprijazniš s tem ali ne, saj ste s to norostjo še najbolj same nesrečne.[/quote]
Ne samo žensk. Moških tudi.
Hahahahahahahahahahaha, hvala za tale stavek, sem se narežala kot že dolgo ne!!! Ti ženske resnično ceniš in spoštujem AMPAK na žalost so pa povsod sami babji šusi in puhloglavke, hahahahaha:)))))))))[/quote] Že s tem tako bedasto se režiš, poveš vse, a ne? 🙂 Ko bi se le tega bila sposobna zavedat, bi ti bilo lažje.:-) Ja čedalje manj je danes normalnih žensk vrednih spoštovanja, prej srečaš prismodo, kot normalno žensko vredno spoštovanja To je pač produkt emancipacije, ki je do nekje bila dobra in pohvale vredna , potem pa ob polni riti šla v negativno smer. Tako pač je, pa če se ti sprijazniš s tem ali ne, saj ste s to norostjo še najbolj same nesrečne.[/quote]
Zakaj potem ti cel dan visiš na forumu, ki je poln žensk, po tvoje prismod, šusov in puhoglavk? Se hočeš maščevati vsem ženskam, ker te je tvoja žena zapustila?
Že s tem tako bedasto se režiš, poveš vse, a ne? 🙂 Ko bi se le tega bila sposobna zavedat, bi ti bilo lažje.:-) Ja čedalje manj je danes normalnih žensk vrednih spoštovanja, prej srečaš prismodo, kot normalno žensko vredno spoštovanja To je pač produkt emancipacije, ki je do nekje bila dobra in pohvale vredna , potem pa ob polni riti šla v negativno smer. Tako pač je, pa če se ti sprijazniš s tem ali ne, saj ste s to norostjo še najbolj same nesrečne.[/quote]
Ne samo žensk. Moških tudi.[/quote]
Že drži do neke mere zaradi črednega poneumljanja, ampak ne toliko, ker moški niso dobili na hitro popolne privilegiranosti in polne riti, če bi jo, bi se pa masovno obnašali verjetno enako, kot se masovno obnašajo babe.
Hahahahahahahahahahaha, hvala za tale stavek, sem se narežala kot že dolgo ne!!! Ti ženske resnično ceniš in spoštujem AMPAK na žalost so pa povsod sami babji šusi in puhloglavke, hahahahaha:)))))))))[/quote]
Že s tem tako bedasto se režiš, poveš vse, a ne? 🙂 Ko bi se le tega bila sposobna zavedat, bi ti bilo lažje.:-) Ja čedalje manj je danes normalnih žensk vrednih spoštovanja, prej srečaš prismodo, kot normalno žensko vredno spoštovanja To je pač produkt emancipacije, ki je do nekje bila dobra in pohvale vredna , potem pa ob polni riti šla v negativno smer. Tako pač je, pa če se ti sprijazniš s tem ali ne, saj ste s to norostjo še najbolj same nesrečne.[/quote]
Včeraj sem prebrala, da imaš hčerko. Upam, da ji ne vcepljaš preveč tvojih idej v glavo – da je sicer OK, če bo emancipirana, ampak preveč pa ne sme biti. Jo vzgajaš tako, da bo vedela, kje je njeno mesto? Da bo upoštevala moža, pa ne samo upoštevala, tudi ubogala?
Če je res, da imaš hči, pazi, kaj ji vcepljaš v glavo. Ker to ji bo ostalo za vse življenje. Lahko boš iz nje naredil krasno žensko, lahko pa nesamozavestno razvalino.
Ne samo žensk. Moških tudi.[/quote]
Že drži do neke mere zaradi črednega poneumljanja, ampak ne toliko, ker moški niso dobili na hitro popolne privilegiranosti in polne riti, če bi jo, bi se pa masovno obnašali verjetno enako, kot se masovno obnašajo babe.[/quote]
Ti bi dušo dal za eno Melanijo, da bi jo lahko držal v pesti z denarjem in ti ne bi mogla pobegniti.
Včeraj sem prebrala, da imaš hčerko. Upam, da ji ne vcepljaš preveč tvojih idej v glavo – da je sicer OK, če bo emancipirana, ampak preveč pa ne sme biti. Jo vzgajaš tako, da bo vedela, kje je njeno mesto? Da bo upoštevala moža, pa ne samo upoštevala, tudi ubogala?
Če je res, da imaš hči, pazi, kaj ji vcepljaš v glavo. Ker to ji bo ostalo za vse življenje. Lahko boš iz nje naredil krasno žensko, lahko pa nesamozavestno razvalino.[/quote]
mislim da ne, ker ga ne mara. On itak misli, da je ata nekdo drug. (ko bi le bil).
Nobeden razen modrega vala ne povezuje Melanijo z emancipacijo in feminizem. Se strinjam, da je ona popolno nasprotje tega.[/quote]
Kje pa ti to razbereš, jaz pravim, da ni razlike med njo in običajno kur-bico, ki se vlači po bogatih starčkih na jahti, neumna čreda jo pa poveličuje, glede na to kam je z ritjo prišla, pa se ni sposobna niti jezika naučit.