Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka (Jutri) prva dama Melanija!

(Jutri) prva dama Melanija!

Že s tem tako bedasto se režiš, poveš vse, a ne? 🙂 Ko bi se le tega bila sposobna zavedat, bi ti bilo lažje.:-) Ja čedalje manj je danes normalnih žensk vrednih spoštovanja, prej srečaš prismodo, kot normalno žensko vredno spoštovanja To je pač produkt emancipacije, ki je do nekje bila dobra in pohvale vredna , potem pa ob polni riti šla v negativno smer. Tako pač je, pa če se ti sprijazniš s tem ali ne, saj ste s to norostjo še najbolj same nesrečne.[/quote]

Včeraj sem prebrala, da imaš hčerko. Upam, da ji ne vcepljaš preveč tvojih idej v glavo – da je sicer OK, če bo emancipirana, ampak preveč pa ne sme biti. Jo vzgajaš tako, da bo vedela, kje je njeno mesto? Da bo upoštevala moža, pa ne samo upoštevala, tudi ubogala?
Če je res, da imaš hči, pazi, kaj ji vcepljaš v glavo. Ker to ji bo ostalo za vse življenje. Lahko boš iz nje naredil krasno žensko, lahko pa nesamozavestno razvalino.[/quote]

Hčerko mu vzgaja očim. On je tako ali tako trdil, da punčka ni njegova in zato ni hotel plačevati preživnino zanjo.

Ne samo žensk. Moških tudi.[/quote]
Že drži do neke mere zaradi črednega poneumljanja, ampak ne toliko, ker moški niso dobili na hitro popolne privilegiranosti in polne riti, če bi jo, bi se pa masovno obnašali verjetno enako, kot se masovno obnašajo babe.[/quote]
Moški so bili od nekdaj privilegirani. Če praviš da so ženske dobile potem se lahko reče da so moški nekatere privilegije izgubili. To jih boli. Izguba odnosa sluga gospodar. V preteklosti je bil odnos moški ženska zastavljen točno tako.

Ja angleško govori približno tako, kot kakšna mehiška čistilka, ki je 1 leto v Ameriki. če ne bi imela bogatega dedca, bi jo imeli vsi za čefurko.

Spet se strinjam z Generalom, kot ponavadi.

Nobeden razen modrega vala ne povezuje Melanijo z emancipacijo in feminizem. Se strinjam, da je ona popolno nasprotje tega.[/quote]
Kje pa ti to razbereš, jaz pravim, da ni razlike med njo in običajno kur-bico, ki se vlači po bogatih starčkih na jahti, neumna čreda jo pa poveličuje, glede na to kam je z ritjo prišla, pa se ni sposobna niti jezika naučit.[/quote]

Hmmm, kdo in kaj si pa ti? Revni sfrustrirani luzer, ki si dan krajša z sračkanjem po drugih, medtem ko ima dom največjo možno štalo, (pismo še deco so ti morali drugi narditi, kot se bere).
Kaj bo s teboj na stara leta a?

Spet se strinjam z Generalom, kot ponavadi.[/quote]

eh ona je prva feministka Slovenije. Toliko kot ona dobi od enega moškega, dobi le malokatera ženska. Dal ji je vse, kar je ona hotela. Kje pa piše, da bi vse ženske bile rade karieristke? Možnost izbire je feministična tema.

Ne gledajo na uspeh vsi enako. Enemu je uspeh da postane uspešen v karieri, drugemu da se bogato poroči, tretjemu da odpre cvetličarno. Itd..
Bogato se poroči ni tako enostavno kot se vam zdi, kot tudi ni enostavno imeti uspešno kariero. Oboje zahteva odrekanje.

Melaniji zelim cim manj intervjujev, da se ne bo mucila z angleskim jezikom.

Naj bosta Melanija in Donald kakšna hočeta, važno da bosta slovenski komunizem zjëbala.
To je tisto kar edino šteje.

Od čifurke do prve dame……..
Razlika je ogromna a ne?

Včeraj sem prebrala, da imaš hčerko. Upam, da ji ne vcepljaš preveč tvojih idej v glavo – da je sicer OK, če bo emancipirana, ampak preveč pa ne sme biti. Jo vzgajaš tako, da bo vedela, kje je njeno mesto? Da bo upoštevala moža, pa ne samo upoštevala, tudi ubogala?
Če je res, da imaš hči, pazi, kaj ji vcepljaš v glavo. Ker to ji bo ostalo za vse življenje. Lahko boš iz nje naredil krasno žensko, lahko pa nesamozavestno razvalino.[/quote]

Hčerko mu vzgaja očim. On je tako ali tako trdil, da punčka ni njegova in zato ni hotel plačevati preživnino zanjo.[/quote]Dajte to vse kar sledite in si zapisujete, ko imate tako skrb o meni, združit, da bom izvedel kaj več o sebi.:-) Ker me zmede, enkrat sem bil sedemkrat poročen, drugič sem sam in živim pri mami, tretjič ne plačujem preživnine in kje hčerka živi. Res ob vseh teh informacijah, ki jih je na stotine različnih, ne vem potem :-)))))

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Obstajajo ljudje, ki nimajo smisla, posluha za jezike. Pri teh ne pomaga niti 100 najboljših tutorjev. Le -te ji je ata Trump sigurno priskrbel.

Hčerko mu vzgaja očim. On je tako ali tako trdil, da punčka ni njegova in zato ni hotel plačevati preživnino zanjo.[/quote]Dajte to vse kar sledite in si zapisujete, ko imate tako skrb o meni, združit, da bom izvedel kaj več o sebi.:-) Ker me zmede, enkrat sem bil sedemkrat poročen, drugič sem sam in živim pri mami, tretjič ne plačujem preživnine in kje hčerka živi. Res ob vseh teh informacijah, ki jih je na stotine različnih, ne vem potem :-)))))[/quote]
A kar sedemkrat. U Madonca no.

Dajte to vse kar sledite in si zapisujete, ko imate tako skrb o meni, združit, da bom izvedel kaj več o sebi.:-) Ker me zmede, enkrat sem bil sedemkrat poročen, drugič sem sam in živim pri mami, tretjič ne plačujem preživnine in kje hčerka živi. Res ob vseh teh informacijah, ki jih je na stotine različnih, ne vem potem :-)))))[/quote]
A kar sedemkrat. U Madonca no.[/quote]

Ali ni to tema o Melaniji,Trumpu??
Tukaj se dva že nekaj časa prepucavata okrog osebnih stvari?! Take stvari bi morali moderatorji brisat. Komu se pa ljubi ?!! Koga zanimajo vajina prepucavanja….odprita si temo, pa tam v nedogled ….

Dajte to vse kar sledite in si zapisujete, ko imate tako skrb o meni, združit, da bom izvedel kaj več o sebi.:-) Ker me zmede, enkrat sem bil sedemkrat poročen, drugič sem sam in živim pri mami, tretjič ne plačujem preživnine in kje hčerka živi. Res ob vseh teh informacijah, ki jih je na stotine različnih, ne vem potem :-)))))[/quote]
Saj pravim toliko različnega in nasprotujočega sem na forumu izvedel o sebi, da ne vem več kdo sem.:-)

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Hčerko mu vzgaja očim. On je tako ali tako trdil, da punčka ni njegova in zato ni hotel plačevati preživnino zanjo.[/quote]Dajte to vse kar sledite in si zapisujete, ko imate tako skrb o meni, združit, da bom izvedel kaj več o sebi.:-) Ker me zmede, enkrat sem bil sedemkrat poročen, drugič sem sam in živim pri mami, tretjič ne plačujem preživnine in kje hčerka živi. Res ob vseh teh informacijah, ki jih je na stotine različnih, ne vem potem :-)))))[/quote]

Ne rabimo si zapisovati, da si zapomnimo, da nisi plačeval preživnine in trdil, da tvoja hčerka sploh ni tvoja. Očitno nismo tako brezupne puhoglavke, če si zapomnimo tvoje besede. Sedemkrat poročen? Ti niti druge žene ne moreš najti, boš našel sedmo ženo, ha ha ha ha.

Če, če , če zadovolji samo tvoj ego. Življenje nikoli ne smeš gledati če, če, če. Življenje moraš videti takšno kot je.

Tukaj se dva že nekaj časa prepucavata okrog osebnih stvari?! Take stvari bi morali moderatorji brisat. Komu se pa ljubi ?!! Koga zanimajo vajina prepucavanja….odprita si temo, pa tam v nedogled ….[/quote]

Ja, je. In on v tej temi smeti od samega začetka. Če bi njegovo smetenje brisala, bi izpadlo, da brišem, ker me žali (kar seveda ves čas me). Potem bi odprl nešteto tem, v katerih bi me še bolj žalil. Če bi jaz bila dovolj pametna (očitno nisem) in bi se odjavila ter to temo odprla pod vzdevkom yzx, on tukaj niti enega samega stavka ne bi napisal.

Tukaj se dva že nekaj časa prepucavata okrog osebnih stvari?! Take stvari bi morali moderatorji brisat. Komu se pa ljubi ?!! Koga zanimajo vajina prepucavanja….odprita si temo, pa tam v nedogled ….[/quote]Koliko vem se on ne prepucava z mano, problem ste ti, ki se dejansko ne držite teme, nimate ne kaj napisat, pa začnete natolcevat na osebnem nivoju o meni, ki napišem tako kot je in to vezano na temo, seveda vam ni všeč, le kako bi vam bilo, če vas ni nič prida.:-)

Tukaj se dva že nekaj časa prepucavata okrog osebnih stvari?! Take stvari bi morali moderatorji brisat. Komu se pa ljubi ?!! Koga zanimajo vajina prepucavanja….odprita si temo, pa tam v nedogled ….[/quote]

Ja, je. In on v tej temi smeti od samega začetka. Če bi njegovo smetenje brisala, bi izpadlo, da brišem, ker me žali (kar seveda ves čas me). Potem bi odprl nešteto tem, v katerih bi me še bolj žalil. Če bi jaz bila dovolj pametna (očitno nisem) in bi se odjavila ter to temo odprla pod vzdevkom yzx, on tukaj niti enega samega stavka ne bi napisal.[/quote]

Obsesija????
Hmmm nevarna reč!

Tukaj se dva že nekaj časa prepucavata okrog osebnih stvari?! Take stvari bi morali moderatorji brisat. Komu se pa ljubi ?!! Koga zanimajo vajina prepucavanja….odprita si temo, pa tam v nedogled ….[/quote]Koliko vem se on ne prepucava z mano, problem ste ti, ki se dejansko ne držite teme, nimate ne kaj napisat, pa začnete natolcevat na osebnem nivoju o meni, ki napišem tako kot je in to vezano na temo, seveda vam ni všeč, le kako bi vam bilo, če vas ni nič prida.:-)[/quote]

“Rugala se sova svoji senci” 😉

Kar je res je res… Dobro izgleda ta Melanija. Ne bi se je jaz branil.
Če je katera tle na MON-u njenih let in tko dobro zgleda lohk mirne duše pošlje kontakt na ZS.
Jaz pa izgledam še huje kot Donald… pa bogat tudi nisem. :-))

Dear Donald… zate Vaš link

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Ja, je. In on v tej temi smeti od samega začetka. Če bi njegovo smetenje brisala, bi izpadlo, da brišem, ker me žali (kar seveda ves čas me). Potem bi odprl nešteto tem, v katerih bi me še bolj žalil. Če bi jaz bila dovolj pametna (očitno nisem) in bi se odjavila ter to temo odprla pod vzdevkom yzx, on tukaj niti enega samega stavka ne bi napisal.[/quote]In kaj smetim, vseskozi pišem o temi, drugi pljuvajo na osebnem nivoju po meni, seveda jim repliciram, ti pa kot klasika nedozrele osebe, lepiš slikce svoje otročje obsedenosti eno za drugo, kot da ni nobene na spletu, kar zagotovo ni primerno. No kaj zdaj?

Nič ne smetim. Govora je njenem feminizmu, lepoti in njeni bogati poroki. Razen če ti bereš neko drugo temo.
Tisto 7x je bilo pa mišljeno šaljivo.

https://www.youtube.com/watch?v=XbvGxDmD3dY

Meni ne govori slabo angleško. Zelo dobro. Res pa da ima naglas. Govori pa presenetljivo; nemško, italijansko, nemško, francosko. Zelo lepo govori tudi v Sloveniji. Tukaj na monu smo brali kako prezira Slovenijo.

Torej General zdaj vidiš zakaj je ženska tam kjer je. Naglas ni pomemben. Pomemben je samo tistemu, ki jo ne mara.

New Report

Close