Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka (Jutri) prva dama Melanija!

(Jutri) prva dama Melanija!

Ja, je. In on v tej temi smeti od samega začetka. Če bi njegovo smetenje brisala, bi izpadlo, da brišem, ker me žali (kar seveda ves čas me). Potem bi odprl nešteto tem, v katerih bi me še bolj žalil. Če bi jaz bila dovolj pametna (očitno nisem) in bi se odjavila ter to temo odprla pod vzdevkom yzx, on tukaj niti enega samega stavka ne bi napisal.[/quote]In kaj smetim, vseskozi pišem o temi, drugi pljuvajo na osebnem nivoju po meni, seveda jim repliciram, ti pa kot klasika nedozrele osebe, lepiš slikce svoje otročje obsedenosti eno za drugo, kot da ni nobene na spletu, kar zagotovo ni primerno. No kaj zdaj?[/quote]

Jaz delam to, kar moram delati. Vse drugo se tebe ne tiče.

Auuuu … kolki ga bolijo 🙂

Na inavguracijo prideta tudi žena številka ena in žena številka dve.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4138214/Ivana-Trump-heads-DC-Donald-s-inauguration.html

Samo je res lepa. Trump voditelj, predsednik, podjetnik, milijarder.

Katera ženska ne bi padla. Neumna ženska ima moškega, ki dela za tisoč evrov.

In kaj smetim, vseskozi pišem o temi, drugi pljuvajo na osebnem nivoju po meni, seveda jim repliciram, ti pa kot klasika nedozrele osebe, lepiš slikce svoje otročje obsedenosti eno za drugo, kot da ni nobene na spletu, kar zagotovo ni primerno. No kaj zdaj?[/quote]

Jaz delam to, kar moram delati. Vse drugo se tebe ne tiče.[/quote]Ne delaš niti približno, ker nisi v stanju, ne? Sicer bi za mojim postom, ki izraža moje mnenje in je vezan na temo, brisala vsak post, ki opisuje mene in natolcuje o meni i nima nobene veze s temo in to samo zato, ker nekomu ni všeč kaj si mislim in napišem. Kot moderatorka bi pa tudi morala delovat zrelo in ne vsa vzhičena lepila slikce z neta, pisala vzhičeno in obsedeno kot najstnica, ki j živi trenutno le za svoj idol, ker to ni tvoj forum.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

A za takele kozlarije si še plačana?
Ni čudno, da Slovenci že po slamici dohamo, če je slovenska inteligenca na tem nivoju.
Btw, kekca sta čisti odraz reale, pardon, ne kekca, rožleta![/quote]
A žogca je inteligenca? Pa ni še čas za prvoaprilske šale.:-)[/quote]

si se spravil na osebni nivo!
Daj kalimero, če začneš metati kamenje pričakuj, da jih nekaj dobiš nazaj! Aja ne samo ti v peskovniku lahko razgrajaš in se dereš, ter žališ, drugi tega ne smejo!
Froc, no ja, še frocovje je bolj zrelo ko ti!

In kaj smetim, vseskozi pišem o temi, drugi pljuvajo na osebnem nivoju po meni, seveda jim repliciram, ti pa kot klasika nedozrele osebe, lepiš slikce svoje otročje obsedenosti eno za drugo, kot da ni nobene na spletu, kar zagotovo ni primerno. No kaj zdaj?[/quote]

Jaz delam to, kar moram delati. Vse drugo se tebe ne tiče.[/quote]

Čak zdej, Žogca, kako to misliš, delaš to, kar moraš delati? Nekdo ti je ukazal, da moraš popat Melanijine slike tule gor?

Veste kaj bi bilo zanimivo vedet, kako bi se odzivali in pisali o Melaniji in njeni emancipaciji, če bi bila recimo Hrvatica? 🙂

Ker Sevničani resnično niso ponosni nanjo, kot prikazujejo mediji, eni bi seveda radi to pretvorili v denar, taki se vedno najdejo in potem nastajajo etikete za vino, hrano z imenom Melanija. Drugače ko pa se z ljudmi menim in koga malo zbodem, da imajo prvo ameriško damo, takoj dobim nazaj: ” Ne zajebavaj”. Ker se Sevničankam kar naenkrat lepi določen sloves, pa mnoge niso niti blizu temu.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Jaz delam to, kar moram delati. Vse drugo se tebe ne tiče.[/quote]Ne delaš niti približno, ker nisi v stanju, ne? Sicer bi za mojim postom, ki izraža moje mnenje in je vezan na temo, brisala vsak post, ki opisuje mene in natolcuje o meni i nima nobene veze s temo in to samo zato, ker nekomu ni všeč kaj si mislim in napišem. Kot moderatorka bi pa tudi morala delovat zrelo in ne vsa vzhičena lepila slikce z neta, pisala vzhičeno in obsedeno kot najstnica, ki j živi trenutno le za svoj idol, ker to ni tvoj forum.[/quote]

Japajade. Če izbrišem, ko ti mene žališ, je to ekstra hud greh, ker seveda sem jaz dolžna tukaj brati vse žaljivke, ki jih ti spraviš skupaj na moj račun. In sem seveda slaba moderatorka, če to izbrišem. In potem o tem odpiraš nove in nove teme. Ko pa ljudje začnejo pisati o tebi (ponavljajo o tvojih družinskih zdrahah to, kar si napisal ti), bi pa seveda to morala izbrisati. Ker o tebi se pa seveda ne sme grdo pisati. Ti moraš biti zaščiten kot kočevski medved, medtem ko sem jaz seveda glinini golob, po katerem ti lahko streljaš, kolikor je volja.

In nekaj že ponavljati, da je Melanija moj idol. Kdor je karkoli na tem forumu bral, ve, da sem jaz z vsem srcem navijala za Sandersa in njegovo soprogo, ne za Donalda in Melanija. Mi je pa, ja, bil Trump ljubši od Clintonove.

Zapusti to temo in nihče ne bo omenjal ne tebe ne tvoje žene, pa tudi tvoje hčerke ne. Tako zelo preprosto je. In ja, nameravam danes nalepiti fotografije vseh oblek in plaščev, ki jih bo Melanija nosila. Če teme ne boš odpiral, te to absolutno ne bo moglo zmotiti.

Boli njih džoko, tako kot mene, ki živim v tujini in ko mi kdo reče, da je bodoča prva dama Slovenka kot jaz…

In ti si pravi as, ki dela za 628,75 €/mesec

Ne delaš niti približno, ker nisi v stanju, ne? Sicer bi za mojim postom, ki izraža moje mnenje in je vezan na temo, brisala vsak post, ki opisuje mene in natolcuje o meni i nima nobene veze s temo in to samo zato, ker nekomu ni všeč kaj si mislim in napišem. Kot moderatorka bi pa tudi morala delovat zrelo in ne vsa vzhičena lepila slikce z neta, pisala vzhičeno in obsedeno kot najstnica, ki j živi trenutno le za svoj idol, ker to ni tvoj forum.[/quote]

Japajade. Če izbrišem, ko ti mene žališ, je to ekstra hud greh, ker seveda sem jaz dolžna tukaj brati vse žaljivke, ki jih ti spraviš skupaj na moj račun. In sem seveda slaba moderatorka, če to izbrišem. In potem o tem odpiraš nove in nove teme. Ko pa ljudje začnejo pisati o tebi (ponavljajo o tvojih družinskih zdrahah to, kar si napisal ti), bi pa seveda to morala izbrisati. Ker o tebi se pa seveda ne sme grdo pisati. Ti moraš biti zaščiten kot kočevski medved, medtem ko sem jaz seveda glinini golob, po katerem ti lahko streljaš, kolikor je volja.

In nekaj že ponavljati, da je Melanija moj idol. Kdor je karkoli na tem forumu bral, ve, da sem jaz z vsem srcem navijala za Sandersa in njegovo soprogo, ne za Donalda in Melanija. Mi je pa, ja, bil Trump ljubši od Clintonove.

Zapusti to temo in nihče ne bo omenjal ne tebe ne tvoje žene, pa tudi tvoje hčerke ne. Tako zelo preprosto je. In ja, nameravam danes nalepiti fotografije vseh oblek in plaščev, ki jih bo Melanija nosila. Če teme ne boš odpiral, te to absolutno ne bo moglo zmotiti.[/quote]Nobenih žaljivk na tvoj račun ne pišem in si ne izmišljaj, da pa nisi sposobna za moderatorko, so ti pa že mnogi povedali, ne le jaz, ker nisi v stanju bit ne zrela in ne objektivna in to je vsa umetnost.

Ko bo Melanija obiskala Slovenijo, jo bom jaz lično šel iskat v Qlandijo s traktorjem in jo odpeljal k sebi v zidanco na liter cvička.
Donaldu bom pa frankinjo natočil, ker je preveč bledoličen, da bo kaj barve v ksiht dobil.

žaljenje, ozmerjanje forumašev ki tebi niso po godu (primer Simpatizer SDS in njegovo zdravljenje v Soči, kaj smo tam brali, gledezdravljenja, pozabla pa si napisat da se to zdravljenje plača iz naslova njegovega zdr zavarovanja)?

žogca glej isti bumbar (bi napisal en spolni organ samo potem se bojim da bo kriza) si kt taplav. enemu seka v levo, drugemu v desno, enemu navzgor, drugem navzdol. Oboje je pa en velik bog pomagaj

daj če že moderiraš bod nevtralna ali pa vsaj ne žalit tistih s katerimi s ene strinjaš, ti niso po godu itd… sta s taplavim tam tam

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

žaljenje, ozmerjanje forumašev ki tebi niso po godu (primer Simpatizer SDS in njegovo zdravljenje v Soči, kaj smo tam brali, gledezdravljenja, pozabla pa si napisat da se to zdravljenje plača iz naslova njegovega zdr zavarovanja)?

žogca glej isti bumbar (bi napisal en spolni organ samo potem se bojim da bo kriza) si kt taplav. enemu seka v levo, drugemu v desno, enemu navzgor, drugem navzdol. Oboje je pa en velik bog pomagaj

daj če že moderiraš bod nevtralna ali pa vsaj ne žalit tistih s katerimi s ene strinjaš, ti niso po godu itd… sta s taplavim tam tam[/quote]

Žalila sem ga? A greš še enkrat prebrat tisto temo? Napisala sem samo, da nemško zdravstveno zavarovanje ne krije rehabilitacije v slovenskih klinikah, ker imajo oni svoje klinike. On ima verjetno slovensko zavarovanje, od tod tudi Soča. Pa izvoli še enkrat prebrat tisto temo, preden mi očitaš nekaj, česar nisem napisala.

Je kdo slišal tole tvojo kao damo vse te jezike v resnici govorit? Res?
Ima pa, to je treba priznati boljšega plastičnega kirurga kot ga je imela bivša trampova ivana. Boljšega in bolj spretnega. Kaj pa bo čez 10 let pa vidimo na ivani starejši.
In ja, borila se bo za ženske pa proti spletnemu nadlegovanju, pa grdemu pisanju na spletu. Kjer je do sedaj prednjačil njen soprog.
Nova dinastija se dela, mogoče bo pa postala trampi cesar? Ona pa cesarica, une prejšnje pa bivše konkubine.

tvoja bi tudi izgleda vsa umetna in načičkana , če bi dala čez nekaj plastičnih operacij. FUJJJJJJJ oba sta GROZNA

Popravek kravca, jaz nisem ne lev in desen in bel , rdeč ali črn. Sem strogi zagovornik vrednot, pravičnosti in empatije in borec za povrnitev teh. Besed pa res ne izbiram, tudi ne bi bilo prav da bi jih ob današnjem stanju.:-)

Zamer pa ne gojim do nobenega in se me tudi zmerjanje virtualnih oseb ne dotakne, za razliko od ene žogce in tistih, ki si celo zapisujejo vse o meni. Ker žogca je lepo pokazala, ko je čisto izgubila samokontrolo in znorela po domače povedano, ko je kar po vrsti brisala, samo da sem se pojavil na forumu, magari z koristnimi nasveti, dokler jo niso umirili.

Ti kravca pa tudi preboli o tistem butastem, ko sem ti pojasnjeval o bukovih drvah, ker drugače si eden teh, ki ste normalni na tem forumu in zaradi tehničnega znanja, ki ga premoreš tudi vreden in vreden spoštovanja na tem forumu.

daj če že moderiraš bod nevtralna ali pa vsaj ne žalit tistih s katerimi s ene strinjaš, ti niso po godu itd… sta s taplavim tam tam[/quote]

Žalila sem ga? A greš še enkrat prebrat tisto temo? Napisala sem samo, da nemško zdravstveno zavarovanje ne krije rehabilitacije v slovenskih klinikah, ker imajo oni svoje klinike. On ima verjetno slovensko zavarovanje, od tod tudi Soča. Pa izvoli še enkrat prebrat tisto temo, preden mi očitaš nekaj, česar nisem napisala.[/quote]

vsako tako zdravljenje se plača ali tako ali drugače. Ali samoplačniško ali pa preko zavarovalnice. Vem ker dela mam av zdravtsvu in hodijo tudi tuji državljani se zdraviti, tako da težko mi boš buče prodajala

Žalila sem ga? A greš še enkrat prebrat tisto temo? Napisala sem samo, da nemško zdravstveno zavarovanje ne krije rehabilitacije v slovenskih klinikah, ker imajo oni svoje klinike. On ima verjetno slovensko zavarovanje, od tod tudi Soča. Pa izvoli še enkrat prebrat tisto temo, preden mi očitaš nekaj, česar nisem napisala.[/quote]

vsako tako zdravljenje se plača ali tako ali drugače. Ali samoplačniško ali pa preko zavarovalnice. Vem ker dela mam av zdravtsvu in hodijo tudi tuji državljani se zdraviti, tako da težko mi boš buče prodajala[/quote]

Tudi jaz vem, da je vse plačano. Vem pa, da tega ne plača zavarovanje. Poznam slovensko družino, ki živi in dela v Italiji. Vsako leto večkrat pripeljejo svojo punčko na Sočo. Čeprav so Slovenci, so samoplačniki, ker imajo italijansko zavarovanje. In italijansko zavarovanje ne krije rehabilitacije na Soči.

Umirili so me? Ne, niso me umirili, ampak mi zamerijo, da še naprej ne brišem vsega, kar napišem. Da boš vedel. Ker nenehno prihajajo pritožbe zaradi tebe in nam ljudje zamerimo, ker ti še vedno dovolimo srati po forumu.

vsako tako zdravljenje se plača ali tako ali drugače. Ali samoplačniško ali pa preko zavarovalnice. Vem ker dela mam av zdravtsvu in hodijo tudi tuji državljani se zdraviti, tako da težko mi boš buče prodajala[/quote]

Tudi jaz vem, da je vse plačano. Vem pa, da tega ne plača zavarovanje. Poznam slovensko družino, ki živi in dela v Italiji. Vsako leto večkrat pripeljejo svojo punčko na Sočo. Čeprav so Slovenci, so samoplačniki, ker imajo italijansko zavarovanje. In italijansko zavarovanje ne krije rehabilitacije na Soči.[/quote]

ita ni nujno isto kot nem zavarovanje. kar se ita družine tiče se lahko zgodi da so samoplačniki in potem zavarovalnica vrne denar. Bi moral malo prečekirat, sigurno je nekaj manevrskega placa. Za zobozdravstvo vem da krije zdrav zavarovanje

Umirili so me? Ne, niso me umirili, ampak mi zamerijo, da še naprej ne brišem vsega, kar napišem. Da boš vedel. Ker nenehno prihajajo pritožbe zaradi tebe in nam ljudje zamerimo, ker ti še vedno dovolimo srati po forumu.[/quote]
Lepo, veš kako so včasih temu rekli v ljudski modrosti: “ko babi jezik zavežeš, pa rit klopoče”. :-))))

Umirili so me? Ne, niso me umirili, ampak mi zamerijo, da še naprej ne brišem vsega, kar napišem. Da boš vedel. Ker nenehno prihajajo pritožbe zaradi tebe in nam ljudje zamerimo, ker ti še vedno dovolimo srati po forumu.[/quote]
Lepo, veš kako so včasih temu rekli v ljudski modrosti: “ko babi jezik zavežeš, pa rit klopoče”. :-))))[/quote]

Kaj pa ljudska modrost pravi o moških, katerih ženam drugi moški delajo otroke?

Ej res sta oba malo posebna, vsak po svoje.

New Report

Close