(Jutri) prva dama Melanija!
Lepo, veš kako so včasih temu rekli v ljudski modrosti: “ko babi jezik zavežeš, pa rit klopoče”. :-))))[/quote]
Kaj pa ljudska modrost pravi o moških, katerih ženam drugi moški delajo otroke?[/quote]To tebi počne li zakaj sprašuješ? Bom pogledal, če ti je pomembno in ti javim na ZS, le naučit se moraš kako se poimenuje in registrira, da ti lahko pošljem na ZS, ker v to temo ne spada, že tako smetiš, jaz pa tudi, ko ti iz vljudnosti odgovarjam, žogca si pa puli lase, ko le mene vidi, vidiš kaka razčupana je vedno.:-)
Kaj pa ljudska modrost pravi o moških, katerih ženam drugi moški delajo otroke?[/quote]To tebi počne li zakaj sprašuješ? Bom pogledal, če ti je pomembno in ti javim na ZS, le naučit se moraš kako se poimenuje in registrira, da ti lahko pošljem na ZS, ker v to temo ne spada, že tako smetiš, jaz pa tudi, ko ti iz vljudnosti odgovarjam, žogca si pa puli lase, ko le mene vidi, vidiš kaka razčupana je vedno.:-)[/quote]
Nič kar si tukaj pisal, ne spada v to temo. Se lahko končno odstraniš? Mogoče bi kdo od nas hotel napisati kaj o Melaniji.
To tebi počne li zakaj sprašuješ? Bom pogledal, če ti je pomembno in ti javim na ZS, le naučit se moraš kako se poimenuje in registrira, da ti lahko pošljem na ZS, ker v to temo ne spada, že tako smetiš, jaz pa tudi, ko ti iz vljudnosti odgovarjam, žogca si pa puli lase, ko le mene vidi, vidiš kaka razčupana je vedno.:-)[/quote]
Nič kar si tukaj pisal, ne spada v to temo. Se lahko končno odstraniš? Mogoče bi kdo od nas hotel napisati kaj o Melaniji.[/quote]
Ooo, ti pa slabo bereš (no, nič čudnega:-)), kar nekaj lepih postov sem napisal o vrli Sevničanki, le poglej nazaj in se potrudi. Seveda vam pa ni bilo všeč in ste serijsko začeli s smetenjem popolnoma mimo teme, z natolcevanjem o meni, sam sem pa zgolj iz vljudnosti odgovarjal na vaše izpade.:-)
Zanimivo, ni snedla besed, da se bo stilsko približala Kennedy-ijki.[/quote]
Nisem vedela, da je to obljubila. Barva mi je božanska.[/quote]
Na srbskem portalu b92 ni dneva (odkar je Trump izvoljen), da ne bi o Melaniji objavili vsaj en prispevek; v nekem krajšem prispevku so povzeli njene besede, da se bo stilsko zgledovala po Jackie K.
In v tem modrem kostimu res spominja na Jackie, ful.