Jutri res ne bo Vrenka
Ne bo ga … RTV si tukaj zasluži veliko kritiko iz vec vidikov:
Brala sem da je bila 2. Sezona najbolj gledana serija… In ob vedenju tega podatka, da nimajo za tretjo celo sezono, je totaln podn odločanja o programu… Totaln ignor gledalcev
Kot drugo pa predvajati 2 dela, in to imenovati sezona serije je absurd in je norčevanje iz vseh.
Tako bi delali amaterji na neki lokalni TV, ne pa javna RTV… Da ne govorimo o sramoti, da tak pomp delajo za novo sezono, v njej pa 2 dela
Evo jaz iz protesta danes novi seriji niti minute ogleda ne bom namenila, četudi bi lahko se izkazala za ok… Ne bom, ker jim ne dam gledanosti, ker res nas ignorirajo, dobri smo pa da plačujemo prispevek.
Anonimno290, 09.03.2025 ob 08:58
Ne bo ga … RTV si tukaj zasluži veliko kritiko iz vec vidikov:
Brala sem da je bila 2. Sezona najbolj gledana serija… In ob vedenju tega podatka, da nimajo za tretjo celo sezono, je totaln podn odločanja o programu… Totaln ignor gledalcev
Kot drugo pa predvajati 2 dela, in to imenovati sezona serije je absurd in je norčevanje iz vseh.
Tako bi delali amaterji na neki lokalni TV, ne pa javna RTV… Da ne govorimo o sramoti, da tak pomp delajo za novo sezono, v njej pa 2 dela
Evo jaz iz protesta danes novi seriji niti minute ogleda ne bom namenila, četudi bi lahko se izkazala za ok… Ne bom, ker jim ne dam gledanosti, ker res nas ignorirajo, dobri smo pa da plačujemo prispevek.
Z vsem zgoraj napisanim se strinjam. (Anonimno 290)
Dodam le še to, da nimajo najmanjšega občutka nelagodnosti,sramu, če hočete . Vsaj opravičili bi se lahkoVsaj “razložili”. To je najmanj, kar si gledalci zaslužimo.
Res, izpod vsake kritike.
so našli morilca?, 09.03.2025 ob 09:16
Še vedno ne vem, ali se je serija o inšpektorju Vrenku končala v dveh delih, ali so jo kar prekinili sredi zgodbe?
3.sezona ima 6 delov, ki naj bi bili predvajani o nedeljah do konca marca. Po dveh delih so serijo prekinili. Brez pojasnila, opravičila??!! Prva dva sela sta bila zgodba zase.
Anonimno 1840, 09.03.2025 ob 09:53
Očitno vas je tukaj kar nekaj, ki imate v življenju hude skrbi.
Bo Vrenko, ne bo Vrenka?
Bo težko preživet brez Vrenka?
Ali se res ne zavedate, da ste že odvisniki od TV?
TV gledam zelo malo. V povprečju pol ure dnevno. Skoraj vsak dan gledam osrednji Dnevnik in sem in tja kakšno oddajo oz. nadaljevanko. Ena od teh je Vrenko. Odvisni od TV ? ;). Daleč od tega. Me pa pojezijo take stvari /prekinitev serije/ in to brez obrazložitve.
Men je fascinanto to, kako vam je ta serija lahko vsec. Jaz kot velik obozevalec Avgusta Demsarja (prebral sem vse njegove knjige iz serije Martina Vrenka), tole zelo tezko gledam.
Saj so lepu prizori, dobra slika, ampak sama vsebina … Vse na hitro skup zbito. Nobenega zapleta, globine, vecplasstnosti likov … Ena sama zalost. Taka serija bi rabila 6 delov vsaj, ne pa 2.
In polagam na srce vsem pristasem te TV serije. Prosim, vzemite knjigo v roke (Pohorska transverzala), vam zagotavljam da se boste precej bolj zabavali, ker knjiga je super.
Nedelja zvecer, vzemite si eno urco recimo, vsako nedeljo. In boste imeli 6 nedelj vsaj, zapolnjenih z Vrenkom. Res, knjiga je na totalno drugem nivoju kot to skropucalo od serije. Da ne govorim da vam potem preostane se Milos, Otok, pa cela trilogija Vodnjaki.
In prenehajte jambrat, ker knjiga je na totalnem drugem nivoju kot ta serija.
Jon455, 09.03.2025 ob 15:07
Men je fascinanto to, kako vam je ta serija lahko vsec. Jaz kot velik obozevalec Avgusta Demsarja (prebral sem vse njegove knjige iz serije Martina Vrenka), tole zelo tezko gledam.
Saj so lepu prizori, dobra slika, ampak sama vsebina … Vse na hitro skup zbito. Nobenega zapleta, globine, vecplasstnosti likov … Ena sama zalost. Taka serija bi rabila 6 delov vsaj, ne pa 2.
In polagam na srce vsem pristasem te TV serije. Prosim, vzemite knjigo v roke (Pohorska transverzala), vam zagotavljam da se boste precej bolj zabavali, ker knjiga je super.
Nedelja zvecer, vzemite si eno urco recimo, vsako nedeljo. In boste imeli 6 nedelj vsaj, zapolnjenih z Vrenkom. Res, knjiga je na totalno drugem nivoju kot to skropucalo od serije. Da ne govorim da vam potem preostane se Milos, Otok, pa cela trilogija Vodnjaki.
In prenehajte jambrat, ker knjiga je na totalnem drugem nivoju kot ta serija.
Ta transferzala je v dveh delih. Potem je še Otok in Cerkev. Torej še 2x po 2 nadaljevanji. Če si vse knjige prebral, boš vedel.