Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jutro….

Jutro….

živjo seba!

lep dan pa… n’č dela 😉

Zauh Jani. Počak še eno uro, pa me spet cel dan ne bo

Špicon moj…evo lubcka nazaj..pa klinc gleda ce se nalezs..ne no..saj se ne bos..sem merkala;))…imej lep dan…jaz pa sibam nazaj ninat…pazi nase…papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jani..brez dela ni jela;))…sam ne zavajaj ti kle bemti..si že navsezgodaj lump..haha…no jaz pa res ne bom nc delala..grem ninat nazaj..tebe se prej polubckam s cmoko na cmoko, zelim lep dan..in papa!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Tudi jaz grem špičonka. Lepo limonce in pomarančke papaj. Pa kivi ne pozabi. Lepo ninaj

Ubogam in sibam…papa

no zdej je že uro pa pol.. ne se preveč matrat čez dan!

bemti kdo zdej koga tuki :))))))))))))))9

fajn spajne pa.. cmoko na cmoko ja :)))

Haha…oba..oba;))…nc vec ninanja..dost ga mam…sem ze kao zdrava..grem rajs na en sprehod..tko..cmoka pa pese..daj se;))

New Report

Close