Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jutro

jutro

Nej, izjasni se

ti kar pridi, pa boš videl:)))))

Ne morem kar nekam pridet na nekaj. Ta nekaj ima ime. In ime mu je….?

ne maraš presenečenj????

SAJ SEM !!
sedaj, ko je že mimo, se mi zdi, da sem v bistvu povedala tudi to, da me razveseljujejo take, za nekatere nepomembne stvari

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

iama rad, imam. Pa naj bo presenečenje ;o)))))))))))))))))))))))))))

To mi deli

:-)))
eh, včasih me še kr zanese, pa mal bel resn odgovorim :-)))
zdej sem si pa na list napisala, da me spomni, da se moram zmerej sam hecat drgač ni nč !

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

sam nasmeh, sam nasmeh ;o)))))))))))))

menda se še v spanju smejem :-)))
tko pravjo :-))

dobrovoljček ;o))))))))))))))))

pa res:-))
kot medvedek, ki sanja o kočiji, zbudi se pa na veeeeeeeeeeeeliki rumeni buči 🙂

To je pa edino, kar nam ne morejo vzet; SANJE – te so pa dovoljene ;o))))))

A NI LEPO ?
DA SE JIM VČASIH MIČKEN PREPUSTIŠ ?
kot danes, ko je tak dan, pa se zamisliš, da si………….
kjerkoli drugje

Točno tako ;o)))))))))))))))))))))))))))

New Report

Close