Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jutro

jutro

na sred smo

ooo seba haj……kje smo na sred? A vi ste na sredini..hmmm zanimivo..sej misliš pot v Rim ne?

perla…imej v mislih, da je seba moški…in on je zaradi tega zlo rad na sred:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

dobro jutro…
jest sn še na stolu….pa v pižami:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ne, še en mesec manjka

jejhata

AN? A SN TE ŠOKIRALA?

Vsem gmajnarčkom, gmajnaricam, vsem svetnicam in svetnikom, gud mouning today!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

tja pa ne vem če jaz spadam

skor

“skor” še nikol ni zajca ujel:-))))

pa ga tut ne bo ;o))))))))))))))

kaj če pa bi probau zajca ujet?
vsaj za rep?
al pa za začetek “samo” enga ljubkega nežnega mejhnega Zajčka?

na sred hmm
j
ja česa pa

škrat=skoz nekje na sred
še ofičio ma nasred

na sred dneva tud mrbit lohka jutrani kafe popije
(če ma zegen)

pa u gmajno tud vedno pade nekam na sred;-)

eko kr delele dobro jutro – četrtkovo:))

a skor al ujet

dober popoldan. Spet smo na sred – sicer dneva

kje maš pa dan?

pr men use luči gorijo

aja mate polarni dan

Kaj pa če začneš dneve štet s pondelkom?
😉

A misliš s PONDELKOM. Zdejle bo obarca znorela ;o))))))))))))

Ti, sem spet bral da vas trese

New Report

Close