Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu jutro

jutro

U are wellcome 🙂

ma ja, boljše da ne …

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sej, ja… se bova potem spet oba praskala po glavi… ;)))

Sej, ja… se bova potem spet oba praskala po glavi… ;)))[/quote]

heh … dokler se po glavi je še vse bp :)))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jap, dobra je!
Pa tale tudi:

:-))

Češ rečt, da bi raje drugje praskala? Itak, da češ… ;)))))))

Češ rečt, da bi raje drugje praskala? Itak, da češ… ;)))))))[/quote]

in ti se še kar čudiš? :))))))))))))

Men je približno vse jasno. s povdarkom na približno… ;))))))

A tebe ne more nič več presenetit?

Men je približno vse jasno. s povdarkom na približno… ;))))))

A tebe ne more nič več presenetit?[/quote]

mah daj … jst sem, kot mali otrok … kar naprej vsa navdušena… nad malenkostmi, ki dajo vonj in ostrino življenju.
ti bi pa mene kar presenečal? ne, ne?

Češ rečt naivna in me zmesti? Ne bo šlo…nak. ;)))

Da bi te presenečal…ne vem, morda…če sestopiš… 😉

Češ rečt naivna in me zmesti? Ne bo šlo…nak. ;)))

Da bi te presenečal…ne vem, morda…če sestopiš… ;)[/quote]

ne, če pa kaj nisem, potem nisem naivna. samo malenkosti me znajo razveselit. to je vse. nikjer v teh besedah ni skritega pomena. 🙂

ps: ti si odličen sogovornik. samo preveč neumnih debat imava midva. pa govorim o naju, ne o tebi. da se ne boš spet nad hladno vodo pritoževal.

Sej vem, no.

Ej, se ti tudi zdi, da se vrtiva v krogih…ej, tole sva pa že…pa spet…in sp…

A greva na avto.over.net..? Tam je še dosti za obdelat… ;)))))

tako je pač na javnih forumih, ko človek ne pove vsega, kar si misli…

a veš, da bi se znala tud o avtih kej pogovort!! :)))))))

Ja, vedno se trči ob eno mejo, naprej pa ne gre…razumljivo… ;)))

Bi se znala? Lepo, malo je takih, ki se jim da pogovarjat in razgljabljat o avtih… 😉 Za ožent si!

tebi…vsem…

leta letijo - iščem stevardeso

Zdaj mam pa dovolj. Priznam neumna sem. Povejte in razložite mi kako popate glasbene linke iz youtube- ja. Prosim.
Please.

copy – paste, ljubica. ;))))

Neumen je tisti ki ne vpraša.

Torej, ko imaš na strani od youtuba željeno pesem, označi celo naslovno vrstico (http://www….) nato stisni skupaj CTRL in C, nato tukaj v okencu kjer pišeš sporočilo samo stisni skupaj CTRL in V.

Poizkusi.

lahko pa označiš…kopiraj..
nato prilepiš tam kjer pišeš…dodaš
in je to tisto..

a ostalo pa znaš..mislim obvladaš?

))))

leta letijo - iščem stevardeso

New Report

Close