Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jutro

Jutro

Rise and shine!

Evo konc lušnga.

IMG 20241104 062118

Narava se prebuja, kdor ma avto zunaj je dost šans, da bo strgal danes.

Videt je res mrzlo, sliko si stresla, te zebe? Obleči se, jaz sem danes v bundi.

Jutro žvauca🙃 1+ je pri meni. Ni dobro, ni dobro. Je mrzlo. Grem na šiht ob pol osmih.😁

Boš danes tudi reševala hohštaplerjevo psiho kalvarijo?😁

Evo se jaz svoj slikč pristavim.😁

IMG20241104063816

Milan še dobro, da Željko ni registriran bi te še bolj skrbelo, da si ne piše z žabo preveč.

Nič. Ura je cajt. Pod tuš pa šibaj stari.😁

Jutro crazy zakaj v tvoji temi vedno parira Modrivrag, je tvoj skrbnik?

Jutro Frogica, hladno je res in še bolj bo.

Stari kreten ljubosumen heheh

Zadnji čas, da žaba malo odskoči iz njega.

Jutro

Megleno… še čakam na sonce, da grem ven. Včasih prav paše popoldanska služba ob ponedeljkih. Mislim, da bo dober teden, samo sonce želim za dobro energijo.

Rada imam te teme, ko se malo pozdravimo za dobro jutro, sploh če zna biti naporen dan.

Še dva mesca pa bo konec leta, letos mi je tako hitro minilo. Ja lansko leto je bilo zelo stresno. Služba, mobing, letos sem dala to skozi in tako paše imeti mir.

Lep začetek tedna vam želim.

Žalostno je, kako v temah o pozdravu sodeluje zelo malo ljudi. Ko se koga blati ali kjer je jasno, da bo prepir je pa veliko feedbacka.

Dobro jutro 🐸 & ostala ekipa.

Pijem vročo limonado 🍋 in prebiram sveže novice na Monu. Malo me zebe v noge, zato bom obula volnene zokne.🧦

Lepo bodite in naj se vam ponedeljek ne vleče predolgo.
🌈🍀🌞

Kdo je ljubosumen? Jaz? Daleč od tega, le naivna se mi zdi žabica, da se tako s tem sramakom lepo pogovarja.

Dobro jutro, sem kar zadost zgodnja. Pri nas megla in plus šest. Tako, da avto je čist ok, sam zaparkiran. Ti, hudič.

Mata pa z modrim zelo podobni sliki.  Od mene bi bila samo siva megla, za to se mi pa ne splača it ven.

Kakšno ljubosumje neki, vprašanje, če si pišeta, meni se zdi vse predstava za vas. Milan ji je mogoče kaj pisal dvomim, da je tako neumna, da mu odpiše.

Lepo jutro in še lepši dan vsem z moje strani s kofetom v pisarni.

Žabica ti imaš vsaj lep pogled na naravo, ko jaz pogledam skozi svoje okno vidim 2 drevesa in veliko betona okoli.

No moj dan se je začel že ob 4ih zjutraj, kava, trening uro in pol, tuš in nato na mraz v avto in veselo na delo. Jutranji mraz mi je prijetno del, ker me motivira v gibanje 😉

Jutro nora žaba. Poljubček, da te greje.

Odgovor na objavo uporabnika
takle, 04.11.2024 ob 08:37

Dobro jutro, sem kar zadost zgodnja. Pri nas megla in plus šest. Tako, da avto je čist ok, sam zaparkiran. Ti, hudič.

Mata pa z modrim zelo podobni sliki.  Od mene bi bila samo siva megla, za to se mi pa ne splača it ven.

Res sta podobni sliki. Frogica je pri modremvragu spala in urco prej vstala.

Dobro jutro tudi iz moje strani. Frogica tebi še posebaj lep dan.

Nora žaba nobeno jutro ti nebi bilo hladno če bi se zbujala v mojem objemu mwa

Kaj res vsi tako zgodaj vstajate? Niste normalni.

Odgovor na objavo uporabnika
Monovec, 04.11.2024 ob 07:04

Jutro crazy zakaj v tvoji temi vedno parira Modrivrag, je tvoj skrbnik?

On je njen nadzorni, hehe.

Ljubosumen je modri drek,to je bilo mišljeno

Naj bo. Še bolj bomo navalili na crazy frog.

New Report

Close