Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jutro

jutro

Sem nov tuki. Všeč ste mi zato, ker ste izredno kolektiven team. Prijazni, ljubeznivi,držite skupaj. Danes grem na službeno pot, ko se vrnem bom z vami dalj časa. Všeč ste mi, ker ste človeški. Pazite na sebe in na mojega malega krhkega ……, ta se mi dopade. Ne vem zakaj le. Prijateljstvo je lahko lepo.

Pozdrav , Jaka

Dobrodošel, levček, še ena prečudovita zverinica
iz stepskega predela “gmajne” – eh, saj v resnici
sploh ni pomembno, od kod si pribrzel, lahko si
tudi zverinica iz Rezije, da si le našel s kamenčki
označeno pot na našo gmajno. Dobrodošel še
enkrat, levček, veliko zadovoljstva in zabave med
nami!

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Sem iz srednjih, drugače iz Kranja.Žal mi je, ker moram it na pot se sigurno vrnem.Sej pravm, ste super.

lp, Jaka

Ej, če si iz Kranja, si pa res “frik na baterije”.
Gorenjc, čistokrvni? Boš videl, kako jo bomo
še zagodli tu gori. Ojla, ali se ti lahko zarijem
v tvojo grivo ?

Imej se lepo na poti, uspešno opravi vse zastavljene cilje in čimprej med nas!

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Frik ? Ne ! Sem že malo starejši. Kar okoli 40 bo. Čistokrvni pa sem. Sam nisem škrtosija.
Lahko se zariješ v mojo grivo, sem zelo nežen.
Zdej grem, se vrnem!
Nekdo le manjka ali ne?

lp , Jaka

Živim blizu Arvajeve trgovine, si ti tudi od tam ?

uuuuuuu Kranjčan wau..pa kaj se midva poznama..ma sem 23 let skoraj zivela v Kranju,..hehehe ..Levček pozdravljen in welcome v našem odštekanem brlogcu.Kjer resnično drži tisto:Vsi za enega ,eden za vse!!
Na te brz po eskimsko ocmokam..0*0*0*0*0*0*

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

bemti,blizu..hmmmmm a se potem hodiš k Pircu strižt..hehehehe pa v magnuma na pijačo..uhhh jebela enga Jaka pa poznam od tam.Ti je kej poznana bivsa trgovina kašča..aaa???Zdej je že dolgo ni…pa ja nimaš kej prste vmes..hihi to bo še zabavno!
Hiter prid s sluzbene poti..me kr firbec matra.čigav si!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Muca, mucaaaaaaaaaaaaaam, mucaaaaaaaaa,
muuuuuuuuuucaaaaaaaaaaaaa, ojla, ojla, tako
sem vesela, da me bo razgnalo, živjo, ojla, objemčka,
poljubčka, cmočkkkkkkkkaaaaaaaaa, vidim, da se je
tvoje zdravstveno stanje izboljšalo. Veš, kako me to
veseli! Veš, sem sicer Primorka, rojena v Kranju,
skratka, svetovna!!!! Še en topel objemček, ljuba zdrava muca in topel cmoček na vroča zbujena snena lička!!!! Zdaj bom rekla še tisto, kar ponavadi reče naša čebelica: še en vroč knedl!!!!
Mariči

ojla Mrija..heheh vračam poljubčk.e..uhh čeprav sem včeraj spt dol padla..ma sem že mislila da je vse oki..pa me je tko zagrabilo..da sem samo padla v posteljo..
Bomo vidli kako bo danes.

Uf, matr, to je super. Pasti v posteljo, pa je blo dobro ???

Ne prašaj..fino bo šele ko se ne bom več zbudila…
ampak prosim vas..ne se ozirat na to kar sem napisala…

Ne bom !! Razumem !!
Sranje !!

Uf, zajček, in če padeš še na hrbet, sej se ti
mora zarolat že v času padanja, a? Kakšne
imaš izkušnje …… ko jaz padam, se hiša trese!!!
Mariči

Ej, super, veš !!!
Ha, ha, taki padci so mi vedno dobrodošli.
Naj te ljubezen spremlja vsepovsod !!

……… jaz pa ti želim, naj bo ljubezen v tebi,
s teboj, na tebi, pod teboj, za teboj, pred teboj,
eh, kaj bi pleteničila, živi v ljubezni ……………..

hm, hm, hm, jaz pa bom tvoja najboljša prijateljica,
a’ prov, a?
Mariči

hoj zajček,če se mi dozdeva,ker je tale naš levček..in če je pravi ti lahko povem,da je zlati dečko..sicer pa če je pravi se me bo spomnil veš…hehehehe

Muca, dej, še men povej, jaz padam na črne
oči, črne lase in Dalmatince! Če pa že ni ravno tak,
pol pa padam na Gorenjce! Tam po Kranju imam vse
sorodnike, kar jih naša familija še premore. Dej, povej,
dej povej!!!!

Mariči

jep..pa glih res na črn vleče..hehe ma je treba počakat da se vrne in se mal razkrije..upam,da bo tolk fer..hehehe sicerpa le da ne ne prestraši….sem u pa napisala vse,da bo lahko koj zakapirav,če je taprav..do takrat pa lahko smao gledamo in čakamo..heheheh

Prav !!!
Zelo prav !!!

Bemti, muca, a ga vzameva za dva dni za
svojga, da ga prokuživa, a?
Me prav zanima, na koncu bi bilo super
fino, blazno dober, fenomenalno v redu,
brez še kakšnega dodatka superlativnih
pridevnikov, da bi ugotovila, da je moj ………………… brataranec!!!!!
Če je s Planine, pol se zna tudi to zgodit! Pr’ vseh tistih “črnih moških gor”.
Ej, kje je pa naš “prvi” Gorenjc? Jaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiii!
Men se rollllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Mariči

He, he, ja, me res veseli. Mi hočeš kaj povedat Povej !!
Kakšen pa je ??

Eh, moj ljubi mili zajček, je čisto “imaginaren”,
sicer z eno podobo, očke svetlosive, ……… aha,
ni profesor ……… samo toliko, da ne boš v zmoti,
zakaj tako hudičevo rada obiskujem vsa predavanja!
Ti mi povej, ti mi nariši !!! Si bom potem lažje zamišljala? Bova skupaj sanjali, prav? Ej, samo ne pozabi, dišati pa mora, dišati, dišati tako, da “dol” padeš!!!!

Mariči

Dišati ! Ej, ja to je cool !
Pasti dol, pa tako ali tako ni problem, če je ovira ta prava !!

ce je ovira prava …. se tu sam spotaknes ali pa obtaknes 😉

New Report

Close