jutro
Oj, čebelica, kako si mi. Te kaj luna v
“pesteh drži”. Meni se samo smeji! In nori!
Pa ti? Viš, kako vse na eno čudno rimo diši?
Živjo! Mater, kolk bi jo zdej usekala nekam
tja …….. v znano neznano! Ali ste opazila,
dekleta, da se noben “samec” ne oglaša več, očitno sem vse preplašila s svojo “luno”, heh. Bog jim pomagaj, če ne znajo izkoristiti dobrot, ki se jim ponujajo. Pol naj pa ne “jamrajo in stokajo”, ko bo dobro pošlo in bodo spet na otrobih!!!!!
Mariči
Bemti, čebel’ca, ti si tudi Gorenjka, zdaj me pa
ne boš več! To sem jaz jedla na počitnicah pri
svojih sorodnikih in verjemi ali ne, to je bilo
najboljše, kar sem kdaj v otroštvu jedla!!!!
Pust ti knedlne, pust, klobasa, ta ja, pa trda, pa
malček suha, pa zasekca gor na rezino kruhka, pa
ša ‘n mau česna, ………. pol……… se ti pa zarola!!!
Ej, čebelca, ko se dobemo, bomo to nared’le, a prov, a?
Mariči
Ta drug Štefan bu pa zraun sedu, pa naju
spraš’vau, če kej rab’ua? Ej, kva bo luštn!
Zde pa že res komej čakam? D’ ble že Jani
spet pršu! Kje hod s tistm svojm kamionam?
Mariči
O ti nagajivi zajcek, le kako naj si tvoj “yeeesssssssss” razlagam.. Ker je polna luna in upostevajoc modre in razsodne danasnje Maricine nasvete bo najboljse, da pokukam, ce pri sosedi se luc gori in potrkam na okno njene kamrice: tok, tok, tok…
Luna malo vpliva tudi na ježka.. Bemti, muco je po tem sodec kar s postle vrglo…
hehehe, muca, midva se pa danes ze drugic cist po nakjucju zavohava…Cudnio je to, cudno, lunca povej, kaj dela muca zdej?
Zdi se mi, da se led tam pri vas topi in poka, pa te je to vrglo pokonci, hehe… Jezžek, se ne pocuti nic krivega, hehe.. Sicer pa ob tej uri tako nivec pristeven in zato ne more za nic odgovarjati..
Jezek, ki mal pozna sodno prakso..
Danes sem dobil neko sporočilce ,in me je (želja me muči ), poškilil , da vidim kaj se tu novega dogaja . me pa veseli novih ….
Zaenkrat sem še zmeraj iz btc-ja
Pogrešam vas , …(staro gardo , in ne bom našteval , da nebi katerega izpustil , ali pa pomotoma napisal na drugo mesto – namreč vsi ste PRVI !!
zA KLJUKE PA ŠAPO !!!!