Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jutro

jutro

Oj, čebelica, kako si mi. Te kaj luna v
“pesteh drži”. Meni se samo smeji! In nori!
Pa ti? Viš, kako vse na eno čudno rimo diši?
Živjo! Mater, kolk bi jo zdej usekala nekam
tja …….. v znano neznano! Ali ste opazila,
dekleta, da se noben “samec” ne oglaša več, očitno sem vse preplašila s svojo “luno”, heh. Bog jim pomagaj, če ne znajo izkoristiti dobrot, ki se jim ponujajo. Pol naj pa ne “jamrajo in stokajo”, ko bo dobro pošlo in bodo spet na otrobih!!!!!
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

otrobi in bio junaki – bljak! :):))

juuuuuuj kako bi jst zdele kruh pa zaseko :):)) lohka je tut micken base zraven … take suhe pa trde 😉

Bemti, čebel’ca, ti si tudi Gorenjka, zdaj me pa
ne boš več! To sem jaz jedla na počitnicah pri
svojih sorodnikih in verjemi ali ne, to je bilo
najboljše, kar sem kdaj v otroštvu jedla!!!!
Pust ti knedlne, pust, klobasa, ta ja, pa trda, pa
malček suha, pa zasekca gor na rezino kruhka, pa
ša ‘n mau česna, ………. pol……… se ti pa zarola!!!
Ej, čebelca, ko se dobemo, bomo to nared’le, a prov, a?

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

pa en Štefan nama bo cvicek nosu :):))

Ta drug Štefan bu pa zraun sedu, pa naju
spraš’vau, če kej rab’ua? Ej, kva bo luštn!
Zde pa že res komej čakam? D’ ble že Jani
spet pršu! Kje hod s tistm svojm kamionam?
Mariči

In se zahvališ tistemu, ki ti je ovirco postavil na potko. :))

Zajci, moram ti povedat, daj je noc in polna luna.. Ti pa se vedno pises pod naslovm jutro.. Jutro se zacne sele cez eno uro.. Dotlej se pa lahko se marsikaj zgodi…

Jezek, ki se vedno tava po gozdu..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

yeeesssssssss!

O ti nagajivi zajcek, le kako naj si tvoj “yeeesssssssss” razlagam.. Ker je polna luna in upostevajoc modre in razsodne danasnje Maricine nasvete bo najboljse, da pokukam, ce pri sosedi se luc gori in potrkam na okno njene kamrice: tok, tok, tok…

Luna malo vpliva tudi na ježka.. Bemti, muco je po tem sodec kar s postle vrglo…

ja me je res..hudica..heheh se tezko pobiram in padam nazaj…heheh cmoka obema..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

hehehe, muca, midva se pa danes ze drugic cist po nakjucju zavohava…Cudnio je to, cudno, lunca povej, kaj dela muca zdej?

Zdi se mi, da se led tam pri vas topi in poka, pa te je to vrglo pokonci, hehe… Jezžek, se ne pocuti nic krivega, hehe.. Sicer pa ob tej uri tako nivec pristeven in zato ne more za nic odgovarjati..

Jezek, ki mal pozna sodno prakso..

Naklučju, he, he……ne zajčku farbat ograje, he, he !!!

Nikoli se ne smeš zanesti na njih. Ko jih najbolj potrebuješ, jih običajno ni, he, he..

Danes sem dobil neko sporočilce ,in me je (želja me muči ), poškilil , da vidim kaj se tu novega dogaja . me pa veseli novih ….
Zaenkrat sem še zmeraj iz btc-ja
Pogrešam vas , …(staro gardo , in ne bom našteval , da nebi katerega izpustil , ali pa pomotoma napisal na drugo mesto – namreč vsi ste PRVI !!

zA KLJUKE PA ŠAPO !!!!

Mi pa tebi topel, nežen, strasten, močan
objem in cmoooooooooooookkkkkkkkkk!
A sporočilce si dobil, a?

Mariči

LUbČka tud tebi nazaj..ma ne enega ampak cel koš..heheheh******++++******

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Sporočilce, a? Aja? Kaj pa piše? hehehehe :)))

ne preveč radovedna Lili

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

Piše..heheh
U razdeljak te ljubim..ljuuuuuuuuubbbbiiim ..hehehehe
svim zarom srca svog,srrrcaa svog..
mi dojde da poludim luuuudim..hihihi

p.s brez zamere hihihihi

Ej muca, a si že zdrava? Se ti poje, a?

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

jep..grem ajat zdej..bye bye

Obe šapi tud teb… Biznis Man… Jo!

jaz iz sluzbe, muca pa ajat? Zdaj mupam, da imam alibi pri sosedi?

hihi bananca Yo..hihihi

Pri kateri sosedi pa ??
Zakaj pa alibi ?

Zajček, ki ga to zanima !

Bogdaj dobro jutro zajček in vsa ostala mavrica :)) tega foruma!

Jani

New Report

Close