jutro gmajna .. jutro sončki !!
vsem skupaj želim eno lepo in ne preveč hladno jutro … da bi vas sonček grel in da bi se vam danes dogajale same lepe reči 🙂
lubčke vsem … tudi uni ta spešl so vmes …
ok … nimam nič proti že mi posvinjate temo … sam da boste užival … B. itak nima preveč možnosti da bi uživala z vami tuki 🙂
čau!!!
B.
Joj…Zajči ,pa kako tebi uspe..iti ninat okol polnoci in bit zjutraj že vsa sveža tule in že nagajivih misli;))!
SončeK je šel včeraj ninat okoli polnoči, jao meni, sem sedaj ko povožena kura…ampak delo kliče in vstati se mora…in sedaj mi zašepetaj zopet en nasvet, kaj hudiča si zjutraj narediš, da se dokončno zbudkaš, kajti jaz bi še spala in splala…
Sedaj pa še, da vas pocmokcam, lepo jutro, sončno, toplo in razigrano želim tebi draga B, tebi zajči, predvsem zdravo in še naprej lumpasto lepo jutro, Jani… tebi pa šapa…ne no, saj te tudi cmokam, kot tudi vse ostale, za topel, nasmejan dan…na lička seveda…;))!
A ne…kako to pogrešamo…saj paše malo miru, ampak kaj ko je tako prazno brez teh malih sončkov….takoj že čez eno urco, če jih ni…enostavno ne gre… in ta velik sonček…ja brez njega je pa tudi hudoooooooo…dragi moj špičonko saj bo…te cartam jaz, jutri pa te bodo oni…ker prevec dobro razumem…kaj to pomeni , da si ti tu, oni pa tam daleč…cmoka mojmu špičončku, saj boš jutri letel tja dol;))!!!
No pa pejva…le kaj bi špičila???;))