Jutro … še eno jutro …
Ta taratatatata … tattatatatataaaaaaaaa … titititiiittiiitttiiii … O porka madona … pa kaj ta mobitel me mora zaigrat svojo budilko vedno, ko imam najlepše sanje … Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr … Ne ne … to bo treba nekaj ukrenit … čene ne bo nič … !!!!!!!! Tako ne gre naprej …
@!#$ … petnajst do sednih in jaz si morem še glavo oprat … Pogledam poleg sebe … miško spi kot ubit … Lahko njemu, ko lahko spi kolker ga je volja … :(((((( … jst pa vsako jutro pokonci pa delat … Bo skrajni čas, da si dobi delo … Ravno včeraj si je zrihtal eno lepo delce … Upajmo, da se bo obneslo …
Kot zombie se nekako spravim iz tople postelje in odcepetam do kopalnice (mater je mraz zjutraj … še posebej če imaš celo noč odprto okno) … in pod vrel tuš … aaaaaaaaaaa … kako paše … iiiiiiiiiiii … Operem glavo … si posušim laske (med tem opravilom ugotovim, da bo treba kmalu do frizerja) … opravim vsa jutranja opravila … Cak … se pogledam v ogledalo … :)))) … kot nova … :)))))))))))
Že malo bolj poskočno pristopicam v kuhinjo … Si je treba napraviti vitaminčke za zjutraj (pomarančev sok) … in seveda … KAVICA!!!!!!
Ko je kavica kuhana, grem počasi zbudit miškota … še malo poklepetamo … in … OJEEEEEEEEEEEEJJJJ … zamujam v službo …
Spravim hitro na sebe prve cunje, ki jih dobim pod roke … in GAAAAAAAAAS …
… in … evo me tukaj … :))))))))))
Dobro jutro … forumaši … :)))))))))
Lp, Bgv
:))) No … pol sva zmenjena … Sicer .. če boš ti lahko zbudil mojega miškota … se pravi, da lahko tut jst zbudim Since-a … Kaj praviš? Ti odgovarja? :))))
Lp, Bgv
PS: Pa kaj še čakaš … Nabavi si rožico … :))))
Pa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitak … Sekirca je že 3 m pod zemljo … :)))))))))))
Ej … a ni to fajn, da lahko tle klofamo kolker hočemo … :)))))))))))))))))
(Pismo ku piha zunaj … brrrrrrrrrrrrrrr … Me je kar strah ven it … da me bo odneslo … ta burja prokleta … brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr …. )
lp, Bgv