Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jutro žvauca, takle 🙃

Jutro žvauca, takle 🙃

Tud če je vreme bolj tako, dan si bomo pa vseeno naredili lep, ha?….bomo bomo, kaj da ne.☝️😁

Šiba stari zdaj na šiht, da se mal naklepetam, se pohecamo, nasmejimo. Tam ni teoretik trol bunk, veste?☝️

Vruuuuuummm.☝️😁

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutro! 🙂

Dobro jutro Vrag,

Dobro jutro žabica,

Dobro jutro Takle,

moji ljubi, ljubi prijatelji.

Freda Dolenšek

Olaaa, že ornk dan. Sploh ne vem, kaj sem počela do sedaj, sam čas je kar letel. Moram skuhat zdaj.

Odgovor na objavo uporabnika
takle, 12.11.2024 ob 11:49

Olaaa, že ornk dan. Sploh ne vem, kaj sem počela do sedaj, sam čas je kar letel. Moram skuhat zdaj.

Gotovo si imela kaj za pospraviti?

Kaj si boš skuhala?

🧓, 12.11.2024 ob 11:59

Gotovo si imela kaj za pospraviti?

Kaj si boš skuhala?

Ahh, saj je komaj torek, kaj naj bi imela za pospravljat? Če to, ker sva zdaj sama, sproti pospraviva. Spala sem do desetih, pa šla v trgovino in avto tankat, pa malo telefon in evo ura je že čez poldan. Samo pečenico sem spekla za mojega, jaz sem pa en kos štrudla.

V soboto dobimo novo članico v familijo❤️

SHITVRAGMODRI

takle, 12.11.2024 ob 12:22

Ahh, saj je komaj torek, kaj naj bi imela za pospravljat? Če to, ker sva zdaj sama, sproti pospraviva. Spala sem do desetih, pa šla v trgovino in avto tankat, pa malo telefon in evo ura je že čez poldan. Samo pečenico sem spekla za mojega, jaz sem pa en kos štrudla.

V soboto dobimo novo članico v familijo❤️

O kako lepo. Boste pestvali.

Predvidevam da boš postala babica. Čestitam.

Jaz bom pa jedla štruklje z pestom iz travniških zelišč, ki sem jih nabrala zgodaj jeseni. Moj recept.

Zvečer pa kefir in rezina rženega kruha. Čisto dovolj zame.

Kje si to našla?

Zabavni ste, ni kaj. Mene pa zanima kdo bo nova članica 🙂

Dobro jutro. Nekateri zdaj vstajamo, da se pripravimo za službo.

Tukaj žabica.

Anonimno 8676, 13.11.2024 ob 06:30

Tukaj žabica.

Hvala!

Takle čestitam! Js te teme nisem več odpirala in nisem vidla, da boš babica, sry. Lepa novica, vsem vse dobro, obilo cartanja in lepih trenutkov..

Milan pizdek pijani usi vemo da si gej kt te je koki žlajfov v rit na suh kt se tebi goba ne dvigne več proklet dvocevkar frdaman

Spet ta cgn nemarn dej crkn že enkat

Kadarkoli pošpegam na mon je tu debilni Vrag s svojimi debilizmi. Človek je hodeči mrtvec in je samo vprašanje časa kdaj ga bo Matilda vzela, samo debilizme pa otresa kot, da mu je zadnji trenutek na zemlji. No upam ,da mu je, naj že gavzne zombi smrdeč.

..https://www.youtube.com/watch?v=tEodqMzjJQ0..

New Report

Close