..jutrooooo.
…nekaj posnetkov sem vam vceraj koncno,uspel spraviti na meil-e.. khhmm.. pa se ne vse.. in ob naslednji priloznosti sledijo nove..
… sem mislil da samo siol zafrkava in je pocasen pa T2 ni veliko boljsi..
Nalozil sem v meil vse kar sem imel in skoraj eno uro ni uspel stransformirat na server.. grrrrrrrrrrrrrrrr.. zadevo prepolovim in se ni slo.. zato se zmanjsam in po cca 15min uspe poslat.. khm khm . nalozim se pet in nmkako zmelje po desetih minutah.. :)))))))
..potem pa je bila ze ura toliko da je bilo nujno it sexat… uuppssss…. :))) spat,sem hotel napisat..pa se pot do postelje je dolga in ce upostevamo vse luknje… je ta avantura po nasih cestah vec kot samo sex..
..sempogledal datum sedajle…in ugotovil da je bil danasnji dan pred devetimi leti moj porocni dan… jjuuuujjjj..
… o in danes sem ze vec kot dve leti sam .. svoboden.. :))) a nikakor brez obveznosti.. kajti ponosen sem na svoje male…
..takrat je bilo takrat in danes je danes.. zivimo naprej!!
..jutro jutro.. deklica izgubljena… zakej nisi prisla na srecanje..??? naj ti bo ffaaaaaajjjjjjjjjnnnnn zal… kot tudi vsem ki niso prisli..
.. je blo super,kaj super…fenomenalno..
seveda da bos.. sam nisem mel tvojega meila.. sem poslal sam na nekaj naslovov kolikor sem jih vec ali manj poznal na pamet..
.. naj ti preposlje nekdo..ali spomincica… ali sasko ali lara..