Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jutrooooo, petek je😃

Jutrooooo, petek je😃

Vesel.☝️😁

Zunaj pa ne preveč prijetno. Dež, sneg, led.

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 22.11.2024 ob 04:40

Vesel.☝️😁

Zunaj pa ne preveč prijetno. Dež, sneg, led.

A nisva rekla, da še ne rabi bit, js spat ne morm več, tk me živicra zdaj to! Ahh..

..https://www.youtube.com/watch?v=6BODDyZRF6A.. Kako ti je pa tole? Mah, bo Đuli vedu, da je dobr, malo brezskrbnost na faco zriše 🙂

vav, jutri bo sobota. neverjetno.

jp in za soboto nedelja, kdo bi si mislil….ocitno sam modropolarni butl pozabi dneve v tednu da se mora vsak dan opominjat….malo ze na Bidena spominja hehe

Takim kot je julij, ki se kar userje kot kura z drisko, smo po domače rekli vošk.

Ne Biden je pozabu ponavljat, zato pa je tam kjer je!

crazyfrog, 22.11.2024 ob 06:23

Ne Biden je pozabu ponavljat, zato pa je tam kjer je!

se pravi da je modropolarni debil se hujsi….ker skoz lajna eno in isto hehe…

Julij Cezar, 22.11.2024 ob 06:29

se pravi da je modropolarni debil se hujsi….ker skoz lajna eno in isto hehe…

Sistemsko, biološko in družbeno, gre vse tk, da eno in isto vsi ponavljamo. Si že obiskal danes wc, al se za forum šparaš?😆

crazyfrog, 22.11.2024 ob 06:38

Sistemsko, biološko in družbeno, gre vse tk, da eno in isto vsi ponavljamo. Si že obiskal danes wc, al se za forum šparaš?😆

ne gre glih tk da vsi vse skoz ponavljamo, mogoce in verjetno ste tud taki nismo pa vsi, ves pa tudi da sem ze veckrat zapisal da je pisanje od modropolarnega debila najboljse odvajalno sredstvo, obcasno tudi tvoje😉 hehe

ne bo drzali da kr vsi vse ponavljamo, mogoce ti in modropolarni debil, je pa dejstvo da sem veckrat zapisal da je pisanje od modropolarnega kretena najboljse odvajalno sredstvo, obcasno tudi tvoje😉hehe

In prav je tako, dobro se mora ponavljat. Ti pa kakaj kolikor ti paše 😉

crazyfrog, 22.11.2024 ob 09:26

In prav je tako, dobro se mora ponavljat. Ti pa kakaj kolikor ti paše 😉

kot modropolarni debil delas zakljucke iz lastnega kakanja…seres dobro al slabo.zate je verjetno dobro…ampak saj ves lastni drek ne smrdi in tebi ocitno ne tudi od modropolarne driske hehe…po zelji 😉

New Report

Close