Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jutrooooo, petek je😃

Jutrooooo, petek je😃

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 22.11.2024 ob 17:51

Julij Cezar, 22.11.2024 ob 17:42

modrivrag, 22.11.2024 ob 17:38

Če ne bi imelo z možganom težav, ne bi bilo lulča cesarjeva. Tako ti to je. Ni kaj.☝️😁….. šumnikov še kar nima bumbar zarukani. Je prezabit celo za uporabo telefončka….to ti je sam za v štalo, za gnoj kidat, nič drugega.☝️

ne bos verjel, od nekdaj sem rad delal v stali, kidal gnoj, molzel, krmil, itd…ce smo posteni, biti kmet je vedno pomenilo da obvladas cel spekter raznih poklicev in opravil…eden najlepsihpoklicev kar jih je…

Ti lulča fuknjeni psiho nisi nikoli bil kmet in nisi sposoben. Ti si bilo kvečjemu hlapec v štali za nezahtevna fizična dela. Kak kmet neki bo tak bumbar….heh☝️

seveda seveda, vsevedno modropolarno driskasto oko vse ve in vse vidi…hehe…cudno je le to da nisi videl ko ti je drug ženo trenčaril….ocitno si bil ful zaposlen da si spregledal takoooo malenkost hehe….spelji se butec…si pozabil kako odvratni ste mi ljudje ki skropite sadno drevje?mrs musica

crazyfrog, 22.11.2024 ob 17:50

Julij Cezar, 22.11.2024 ob 17:39

crazyfrog, 22.11.2024 ob 17:29

Julij Cezar, 22.11.2024 ob 17:23

crazyfrog, 22.11.2024 ob 17:14

Julij Cezar, 22.11.2024 ob 17:11

crazyfrog, 22.11.2024 ob 17:07

Julij Cezar, 22.11.2024 ob 16:41

crazyfrog, 22.11.2024 ob 09:26

In prav je tako, dobro se mora ponavljat. Ti pa kakaj kolikor ti paše 😉

kot modropolarni debil delas zakljucke iz lastnega kakanja…seres dobro al slabo.zate je verjetno dobro…ampak saj ves lastni drek ne smrdi in tebi ocitno ne tudi od modropolarne driske hehe…po zelji 😉

No ne sekiraj se preveč, sj ne da bi teb lh še krkol škodlo, sam škodi pa nam ostalim, ki beremo bedarije 🙂

verjemi, jaz sem se najmanjsi problem v tvojem zmedenem zivljenju….verjemi da je zadnja stvar da se sekiram…se zase se ne pa bi se za druge?🤪 ne ga biksat stara hehe

Julij.. ti nisi del mojega življenja. Ne rangiraj se tk nadobudno. Kje so šele problemi.. 😆 zavrti si od kornov wake up😍

saj ravno to sem ti povedal…boh ne daj da si samo pomislila da sem jaz pomislil na to hehe…everbody knows…leonard cohen….je pa zanimivo kako mocan ego ti ven seka 😊hehe

Aja, js sm problem 🙂 Morm ego potencirat, da lah dohitevam tvojga..

Dobr komad, cohen ma dobr vokal.

zakaj bi bila ti problem?nikoli ne bi upal trditi kaj tako nesramnega, ti si resitev, seveda ti pa ego ni v pomoc…😇in v tem je del problema…znebi se ega in postani nadclovek kot zaratustra

Never, neveeer!! 😄😄😊 Kot ona, ne hvala. Potem raje kidam gnoj in delam v štali😱

po zelji, ni bilo zastonj napisano nekje da delo osvobaja 😉

Ko začne blodit lulča cesarjeva, star stric smo vedno  rekli tem, ki jih ni nobena hotela in so ostali večno samske suhe veje.☝️Že tako je gnusno to prostaško človeče, ko si začne izmišljat in blodit, je pa še slabše…..eeehhh

modrivrag, 22.11.2024 ob 18:11

Ko začne blodit lulča cesarjeva, star stric smo vedno  rekli tem, ki jih ni nobena hotela in so ostali večno samske suhe veje.☝️Že tako je gnusno to prostaško človeče, ko si začne izmišljat in blodit, je pa še slabše…..eeehhh

dajva 1x prit temu do dna….o meni ne ves nicesar….vse kar pises je zgolj plod tvoje izrojene domisljije…nekaj dejstev…sem dost mlajsi od tebe, bistveno bolj premozen , bolj izobrazen,…se kaj?hehe

Julij Cezar, 22.11.2024 ob 18:16

dajva 1x prit temu do dna….o meni ne ves nicesar….vse kar pises je zgolj plod tvoje izrojene domisljije…nekaj dejstev…sem dost mlajsi od tebe, bistveno bolj premozen , bolj izobrazen,…se kaj?hehe

Jp, dejstev budala mala debela lažniva, zguba in suha veja… Jaooooo.😁

Pod izmišljenim vzdevkom on o dejstvih in si piše samohvale.😁 Pa ta lulča poscana je še večji primitivni zarukanec in bumbar, kot že itak kaže s pisanjem, da je.☝️……jaooooo

Ne dohitevam vaju več.. lepo se imejta😉✨

modrivrag, 22.11.2024 ob 18:24

Jp, dejstev budala mala debela lažniva, zguba in suha veja… Jaooooo.😁

jo jo…hehe…vse to sem….a le v tvoji zblojeni glavi hehe

modrivrag, 22.11.2024 ob 18:30

Pod izmišljenim vzdevkom on o dejstvih in si piše samohvale.😁 Pa ta lulča poscana je še večji primitivni zarukanec in bumbar, kot že itak kaže s pisanjem, da je.☝️……jaooooo

a ti pa imas svoj vzdevek certificiran pri sauron and co?mas vezanega na davcno in emso da je merodajen?hehe…mej se bumbar

New Report

Close