Jutrooooo, petek je😃
modrivrag, 22.11.2024 ob 04:40
Vesel.☝️😁
Zunaj pa ne preveč prijetno. Dež, sneg, led.
A nisva rekla, da še ne rabi bit, js spat ne morm več, tk me živicra zdaj to! Ahh..
..https://www.youtube.com/watch?v=6BODDyZRF6A.. Kako ti je pa tole? Mah, bo Đuli vedu, da je dobr, malo brezskrbnost na faco zriše 🙂
crazyfrog, 22.11.2024 ob 06:38
Sistemsko, biološko in družbeno, gre vse tk, da eno in isto vsi ponavljamo. Si že obiskal danes wc, al se za forum šparaš?😆
ne gre glih tk da vsi vse skoz ponavljamo, mogoce in verjetno ste tud taki nismo pa vsi, ves pa tudi da sem ze veckrat zapisal da je pisanje od modropolarnega debila najboljse odvajalno sredstvo, obcasno tudi tvoje😉 hehe
crazyfrog, 22.11.2024 ob 09:26
In prav je tako, dobro se mora ponavljat. Ti pa kakaj kolikor ti paše 😉
kot modropolarni debil delas zakljucke iz lastnega kakanja…seres dobro al slabo.zate je verjetno dobro…ampak saj ves lastni drek ne smrdi in tebi ocitno ne tudi od modropolarne driske hehe…po zelji 😉
Julij Cezar, 22.11.2024 ob 16:41
kot modropolarni debil delas zakljucke iz lastnega kakanja…seres dobro al slabo.zate je verjetno dobro…ampak saj ves lastni drek ne smrdi in tebi ocitno ne tudi od modropolarne driske hehe…po zelji 😉
No ne sekiraj se preveč, sj ne da bi teb lh še krkol škodlo, sam škodi pa nam ostalim, ki beremo bedarije 🙂
crazyfrog, 22.11.2024 ob 17:07
No ne sekiraj se preveč, sj ne da bi teb lh še krkol škodlo, sam škodi pa nam ostalim, ki beremo bedarije 🙂
verjemi, jaz sem se najmanjsi problem v tvojem zmedenem zivljenju….verjemi da je zadnja stvar da se sekiram…se zase se ne pa bi se za druge?🤪 ne ga biksat stara hehe
Julij Cezar, 22.11.2024 ob 17:11
verjemi, jaz sem se najmanjsi problem v tvojem zmedenem zivljenju….verjemi da je zadnja stvar da se sekiram…se zase se ne pa bi se za druge?🤪 ne ga biksat stara hehe
Julij.. ti nisi del mojega življenja. Ne rangiraj se tk nadobudno. Kje so šele problemi.. 😆 zavrti si od kornov wake up😍
crazyfrog, 22.11.2024 ob 17:14
Julij.. ti nisi del mojega življenja. Ne rangiraj se tk nadobudno. Kje so šele problemi.. 😆 zavrti si od kornov wake up😍
saj ravno to sem ti povedal…boh ne daj da si samo pomislila da sem jaz pomislil na to hehe…everbody knows…leonard cohen….je pa zanimivo kako mocan ego ti ven seka 😊hehe
Julij Cezar, 22.11.2024 ob 17:23
saj ravno to sem ti povedal…boh ne daj da si samo pomislila da sem jaz pomislil na to hehe…everbody knows…leonard cohen….je pa zanimivo kako mocan ego ti ven seka 😊hehe
Aja, js sm problem 🙂 Morm ego potencirat, da lah dohitevam tvojga..
Dobr komad, cohen ma dobr vokal.
crazyfrog, 22.11.2024 ob 17:29
Aja, js sm problem 🙂 Morm ego potencirat, da lah dohitevam tvojga..
Dobr komad, cohen ma dobr vokal.
zakaj bi bila ti problem?nikoli ne bi upal trditi kaj tako nesramnega, ti si resitev, seveda ti pa ego ni v pomoc…😇in v tem je del problema…znebi se ega in postani nadclovek kot zaratustra
modrivrag, 22.11.2024 ob 17:38
Če ne bi imelo z možganom težav, ne bi bilo lulča cesarjeva. Tako ti to je. Ni kaj.☝️😁….. šumnikov še kar nima bumbar zarukani. Je prezabit celo za uporabo telefončka….to ti je sam za v štalo, za gnoj kidat, nič drugega.☝️
ne bos verjel, od nekdaj sem rad delal v stali, kidal gnoj, molzel, krmil, itd…ce smo posteni, biti kmet je vedno pomenilo da obvladas cel spekter raznih poklicev in opravil…eden najlepsihpoklicev kar jih je…
Julij Cezar, 22.11.2024 ob 17:39
zakaj bi bila ti problem?nikoli ne bi upal trditi kaj tako nesramnega, ti si resitev, seveda ti pa ego ni v pomoc…😇in v tem je del problema…znebi se ega in postani nadclovek kot zaratustra
Never, neveeer!! 😄😄😊 Kot ona, ne hvala. Potem raje kidam gnoj in delam v štali😱
Julij Cezar, 22.11.2024 ob 17:42
ne bos verjel, od nekdaj sem rad delal v stali, kidal gnoj, molzel, krmil, itd…ce smo posteni, biti kmet je vedno pomenilo da obvladas cel spekter raznih poklicev in opravil…eden najlepsihpoklicev kar jih je…
Ti lulča fuknjeni psiho nisi nikoli bil kmet in nisi sposoben. Ti si bilo kvečjemu hlapec v štali za nezahtevna fizična dela. Kak kmet neki bo tak bumbar….heh☝️