Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jutroooooooooooo…

Jutroooooooooooo…

… eno lepo, hladno jutro je zuni, ob mal kasnejšem znaku bo ura 6 in mislim da je čas, da praznike zamenjamo za kaj bolj konkretnega :))

dobro jutro gmajna dobro jutro svet… evo mene spet… tolk da vas pozdravim potem pa… gremo med žepne priročnike… še danes :))

cmoka za punce, pa zauh za fante!!!

Ojla Jan jutro vsem……..Tud jaz sem tukaj,pa nč več ne spim….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Zauh Jani. Spet šiht hehehe

Jutro mačka. Konec biznisa, a. Blagor tebi

Konec ja..heheh no ja sej tebi tud nič hudega

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ne, ne. Kje pa?. Sem moral samo zgodaj vstati hehehe

Konkretnega…bemti Jani…in kaj je to…recimo je to kuhanje kave, pa tuškanje…pa un…ma uno no…konkretno;))! Hihi…v tako zgodnjem jutrcku, ti pa ze ves našpičen…caki bos ratal špičon dve…

Lepo jutro dragi moji-moje, pogled u soncka nas res naredi tako dobre volje…naj bo tako ves dan…poljubcek;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sej sem tudi jaz …bila pridna in ustala že ob 6..pa doma sem..eto tzdej mam že vse tip top pospravljeno in bom počasi odhlačala po opravkih…

Mucica…lep dan ti zelim..naj ti paše in zadane;))! Poljubcek

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sami špičoni so tukaj, a ne špičonka

Jutro

pridna muca. a si že zalila

danes pa ni treba zalit..sem pa pomila pa do konca zlikala..pa pospravila..sej veš otroci….

Enako sonči…vračam lubija

Sem še zaspan in krmežljav….pa sam dobro jutro!

ne dotikaj se je tam tam tam….ko boben pravi tam tam tam..heheheh mislim kwaaaaaa

poljubcek, da te dvigne…

Aha…ampak ti si nekaj posebnega, si prvi izmed špičonov.hahaah, daj mi malago…;))!

Ja pridna ni kaj. Bom še svojo žehto pripeljal za zlikat hehehehe

Da mi ga dvigne?A sem tako slišal?
😉

A sem unikat?

Nimam je. Zaenkrat

priznam in ni me ni sram edino delo,ki ga preveč ne maram, resno!peglanje ehhhh……

..ta post?
Še napol spim,pa lajtnga še ne dela…pa saj tako ali tako ne! 😉
Cmoka Mačkica!

Nenen sem se mal čudno napopala..to je za vse..sory Sprevržko..ni blo namenoma

Si eden in edini….ja unikat!

Ko jo boš imel…jo daj,))!

Jutro gmajna , jutro slovenija…..the show must go on….

vsem cmoke …in se
beremooooooooooooooooooooooooooo

New Report

Close