Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jutroooooooooooo…

Jutroooooooooooo…

Ah!

šalalalalalala……..
Vsak dan jutro me zbudi..še je nebo in še smo mi…
in izgublja se občutek pravi…zakaj se sploh živi…
Stokrat bolj se trdimo za stvari,ki niso pomembne in stvari za katere se ne živi….aaaaaaaaaa
to za kar smo se trudili ne pustimo da bi izgubili …

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

heheheh zajči a si v šovuuuuuuuuu???’:)))))))))))))))))))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Če bi bil slikar naslikal bi telo,ki zmeša ti glavoo..ooo đizus
če bi bil oblak bi spremljal te povsod…..ohh madona
jajajaj ti si taaaaaaa….jajajaja ti si ta

…moža hehehe

Samo edini Siddartha

Dobiš dve

??????? izvajalec…..

…MUCA

A si tako full zaljubljena?
Kar bodi,smo veseli zate!
:-))))

Queen

Jutro bunny

Zgleda da rožice uspevajo in zelenjava

Aha, POPSTARS hehehe

Mucica…pa naj pojem naprej…”le enkrat se zivi”…jajaaj…zato živimo-uživajmo…;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Nisem imela njih v misli…to so bile moje besede, okej dobim dve…lepo..pasalo mi bo! Poljub…tja…saj ves kam,))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

In korencek tudi,hihihi

Saj lahko tudi tri hehehe

Lupčka nazaj, saj veš kam

Hehehe špičonka. Korenček RASTE in RASTE ;o))))))

Nadaljuj

Ja…to bo dobra juhca…iz njega,haha

Ne bom…ker se nadaljuje…žene nas čakajo…to pa ni fer…pa naj možje enkrat čakajo,haha

Enolončnica hehehehheehhee

Hahahahahahahaha, pa te imamo. A na malago bi pa čakala

hihi, tudi to pase aneda…po utrujenosti;))!

Si paci a. Ti spet seka

Ne znam čakat..priznam…to je moja ne lepa cednost;))…ampak kot vidis se trudim in cakam…na malago vedno,hihi..pa bo kaj…mi bos dal…za lizat..;))

malago..že enkrat!!!

Bom bom. Tut dvakrat. se pa le kontroliraj. Kdor čaka, dočaka

New Report

Close