Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jutroooooooooooo !!!

jutroooooooooooo !!!

:))) evo B. zgodna .. obsijana s sončkom vam želi eno lepo sončno jutro in še lepši dan 🙂

danse greva z mojim gospodarjem (kot bi rekla NIki .. madonca kje se je zgubila ???) … v šoping v EU … tko da ne bo pomote zakaj ni ne duha ne sluha od mene … ane seba :)))))

drugač pa … lulčka mamo ejga .. še enga :))))) … imena pa sam za punčke .. ajej … bo treba zdej mal preobrata narest 🙂

en ful lep dan vsem 🙂 … pa še lepši vikend … tapodalšan .. upam da mate kej dopusta … mi ja :)))))

papa.

B.

Jutro. A spet lulčka. se pravi da mu bo ime….

ooooooooojej… in zdej je moja teorija čist ven padla.. a kr lulčka… jest pa skos mislu da bo dojenčka :)))) no ni važno… samo da je vse ok :)) tako kaže a ne :)))

Barbi, fajn šopirejta pa tud vama en veliiiiiiiiik lep podaljšan vikend pa velik sončka 🙂

čau !!!

aja, seba, zauh tuki, ker prej k se bom spet prikopal na net… bo trajal :)))

no še tuki en zauh… očitno je explorer dobre volje danes in dela mal boljš k prej :)))

seba… fest bod!!!

Zauh tut tep. A je to že slovo

…je pa neki bubana….tko je sporočila v kletko…..

Dobro jutro vsem skupaj tudi od Stelčke.

Izkoristite tak lep dan, kot je danes….

CMOKA

Dobro jutro tud tebi.Čestitke še za enega bodočega tička(čeprav imam sam osebno raje lulike;-)).
Fajn zapravljaj…telekomovcu(ne gospodarju) lahko v mojem imenu kak kratek nasmeh nameniš(ma res kratkega!)…..
….Niki je pa bolna in leži doma(sva se včeraj pogovarjala…pa ji ni slabega,ker lahko počiva).
Lep vikend tudi tebi in ostalim….mi pa vse praznike delat! 🙁

aja….čestitke tudi od mene….za lulčka seveda…he, he, he:))))

ma ne 🙂 ni še slovo, samo tale net me zaj**** in komaj zlezem sem… tko da se mi ne da … probavat :)))

aja… a sem pa ne more sporočit al kaj :)?

živjo stela :)))

tud mi vse praznike delat…. živjo SP :))))

Aha ??? Hmmmmmmmmmmmmhm ?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Jest tut, jest tut, jest tut ……

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close