Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jutrooooooooooooooooo…

Jutrooooooooooooooooo…

hojladri :)))))

dobro jutro gmajna, dobro jutro svet, dobro jutro vsem skupaj!!!!

Evo spet je tuki en ponedeljek en dan, ko se vse začne na novo… nov dan, nov teden, novo jutro … 🙂

matr, človek bi kr mal filozofiral, pa vseeno… naj bo za tole jutro dovolj, samo še en… Yeeeeeeeeeeeees!!!!!

tkola, cmoka z punce in zauh za vse pobče!!!

Jani

Se je res prelepo zbuditi v lepo jutro..pa ceprav pada dez…kako gre ze ena pesem..aja..tkole:”Naj sije sonce ali pada dez s teboj mi je vedno lepo”..pa se res je..sploh ni vazno kaj sije..al pada..glavno je..da je to to…Jani cmoko na cmoko…in naj se ponedeljek zacne…naj traja u torek..in tko naprej..naj nam ne bo prehudo..naj nam bo vec lepo…drugace pa tudi ta rek se kako velja..”Za dezjem vedno posije sonce”..pa vzemimo to tko al tko..svetil bo..ce ne danes pa jutri..nekega dne ze..in to samo za tebe..mene..za nas!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jutro frend!Al je že dan?
😉

ja… ni važno kaj je zuni važno je da je…. ponedeljek :)))))))))))))))

živjo SonceK pa eno cmoko na cmoko :)))))))))

no ja.. dan…. to glih ne vem k sem v eni lukni tko da se n’č ven ne vid… ampak, vem pa da je… ponedeljek :))))

živjo Sp pa ne preveč moker dan :))

A ni super,ko dež po plehu škreblja!!!!Da bi padu cel dan!
Živeel dež….in pol metra snega!
😉

A zdej pa še ti………. s temle pol metra snega, al kwa?????????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ja pa topla peč pa neki mehkega za pod glavo, pa neki toplega za na sebe pa neki.. mokrega in toplega za na glav(c)o….

o ja.. tud pol metra snega paše ja :))))))))))

Aaaa,a res ?
Bo treba nekaj narediti,ja .

ja.. zakurt peč :)))))))))

nioba!!!!

Ja pa ja de, ti bi že kar dilce uštimvala, ne de?
N’č nau s sniiiiiiigaaaam, bemti snega !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Sneeeeeeeeeeeeeeeeeeg!!!!!!!!!!!
In pika!
🙂

Eh, trma moška !

Preberi si tole, bemtiš !

“Če jočeš, ker je izginilo sonce tvojega
življenja, ti solze preprečujejo,
da bi videl zvezde.”

In da boš vedel, sonca je vseeno manj, kot je zvezd in zvezdic in slednje dlje časa ostajajo na nebu!

New Report

Close