Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jutroooo😝

Jutroooo😝

Tako tako. Stari je že pokonc. Zunaj je prav prijetno ledeno. Morda zvečer dobimo celo kako snežinko. Še praznični december se bliža. Vesel☝️😁

Avto so mi pa dobro zamrznili, jebote čuk. Bo treba spet manj komot ratat in ga dajat v garažo, kot poleti pred nevihtiči.☝️😁

IMG_20241121_051140

Motenec,, teme odpiraš še samo sam sebi.. ..

Odgovor na objavo uporabnika
xkjsadu, 21.11.2024 ob 05:49

Motenec,, teme odpiraš še samo sam sebi.. ..

Ce te moti, preskoči. Al ne zmoreš? Ne zmoreš ker si obsedeno in čoknjeno, ne?☝️😁 Odpiram jih z namenom, da niso le teme od vas zdravih tezkih pacientov, o prdenju, o fukfehtaskih sprevrženi blaznosti, norenje teoretik norcev, pljuvanje po odnosih v zvezah, itn..☝️😁

Jutroo! Sam najboljše so pa one izvirne Nujno!! Z vsebino puhija, cviliboja: Ja sam muško? 🙂

crazyfrog, 21.11.2024 ob 06:13

Jutroo! Sam najboljše so pa one izvirne Nujno!! Z vsebino puhija, cviliboja: Ja sam muško? 🙂

Od kinderjajčka zmagajo.😁

modrivrag, 21.11.2024 ob 06:20

Od kinderjajčka zmagajo.😁

Za nepoučene. Kdo je kinderjajček? 🙂

Drgač pa, a si na Kredarci doma? Pri nas nobenega ledu. Zgleda pa je po Sloveniji zelo različno.

Očitno si pa ti komi čakal, če si takoj prvi, da se javiš 🤣 zvesti oboževalec haha

Dobra tale, ona izvirna Nujno!

dej dej, 21.11.2024 ob 06:31

Za nepoučene. Kdo je kinderjajček? 🙂

Drgač pa, a si na Kredarci doma? Pri nas nobenega ledu. Zgleda pa je po Sloveniji zelo različno.

Božo muško z dolgimi nohtki, ki lepi slike kinderjajčkov Čokolino, frutekov na mon in se hvali kako mu mamica to kupuje pri njegovih 30+.

Pri nas je -3. Ni neke panike. Je pa več ledu, ker je včeraj bil dež in se ni posušilo

Jutro. Plus dve. Avto pa ne vem, a je samo rosa al je pomrznjen. Ne grem še ven preverjat. Sem na varnem. Pod kovtrom 😄.

Čakam december. Že zelo.

takle, 21.11.2024 ob 07:33

Jutro. Plus dve. Avto pa ne vem, a je samo rosa al je pomrznjen. Ne grem še ven preverjat. Sem na varnem. Pod kovtrom 😄.

Čakam december. Že zelo.

Madona. Skoz imate boljše kot pri nas. Pozimi imate topleje. Poleti manj vroče. Ta flika tu pa poleti presega temperature primorske. Pa tam recimo okolica  Metlike in Črnomlja po novem enako. Se bom moral preselit.😁

Evoooo meeeeee😋🥰🤗

Khm khm…

mislim evo muškota💪

Selam alejk! Bog žegnaj!

Takle pa mate jasno? Pr nas je sončno, js pa ne menjam placa, kljub kakšni temp manj, me sivina ne privlači. Pogosto ste v megli.

Ni megle, oblačno je, kar je bilo na avtu se je odtajalo.

Vrag, kar prid, bova skup lohk kufe pila, sam srnic pa ni tolk kot pri vas, jih vidim bolj na daleč.

New Report

Close