Najdi forum

juzna amerika

Pozdravljeni!okoli oktobra se odpravljam v juzno in centralno ameriko za 4-5 mesecev, in me zanima ce bi se mi zelel kdo pridruzit!lahko tudi taki brez iskusenj( sam sem ze obrnil Evropo,australijo,malo usa in zdaj si pridno sluzim denar v kanadi)Zato ce kdo nima kaj pametnejsega v planu in zeli potovat, prosim da se javi!
Damijan

Jaz potujem nakam v Latinsko Ameriko nekje od konca novembra pa do februarja. Najverjetnje v Mehiko in Guatemalo, ni pa se povsem doloceno. Alternativa so recimo tudi Bolivija, Peru in Ekvador. Lahko bi skupaj potovala en del. Kaksen je tvoj nacrt potovanja?

pozdravljena, jaz bom najverjetneje najprej odsel v vancuver in od tam v kalifornio v los angeles in od tam dalje v meksiko pol bom pa videl, po kateri strani bom sel dol, ker bi rad okoli konca januarja koncal potovanje v braziliji, da vidim tisti znameniti festival ki se zacne februarja.kolko pa so mi povedali prijatelji je doli izredno poceni vlak in ostali public prevozi.mogoce bi lahko en del potovala skupaj, ker peru bom sigurno videl, od tam bom pa po vsej verjetnosti sel se v cile….mislim da bom najprej vzel zahodno stran z perujem vse dol do argentine pol pa po drugi strani gor do brazilije.ostani v kontaktu in ce hoces mi pisi na moj email.
lep pozdrav
Damijan

New Report

Close