Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jz sem pa ravnokar naštimala lučke!!

Jz sem pa ravnokar naštimala lučke!!

Ja do zdajle sem jih,ker me je raz..nasproti živeča soseda ki je dala lučke na okno-modre barve-glih tko k jih imam jaz vsako leto!!
In ko sem to vidla mi je šlo tok na jetra da sem jih takoj tud jaz dala gor-sej bi jih tako in tako…ampak k vidim da kopira od mene me je pa tok razjezil…sej vem brez veze ampak vseeno!!
Tko zdej mamo smreko pa lukče pa vi ste že okrasili??

Nam tud že gorijo nežne rumene lučke na smreki pred hišo.
Smrekico,ki je danes smreka sem pa enkrat odpulila ob cesti,ko smo z družino romali peš na Brezje…Takrat sem bila prvič noseča,v vednost pa naj povem,da bo moja prvorojenka drug teden stara 13 let.
Kako lepi spomini…

Že prejšnji vikend:) Moja soba pa se sveti že od 26.11. :))))) smrekca pa tudi od prejšnje sobote…

hehe :))))) ti se pa pustis sprovocirat :))))

mi jih imamo ze od laskega bozica v sinovi sobi…. si jih je dal na steklena vrata… tudi modre barve in so kot zvezdice ponoci :)))

Aja, pa pri puncah v sobi je tudi ze smrecica postavljena … ta ima pa ene čudne rdeče lučke …. “Naso tapravo družinsko smreko bomo pa okrasili, ko bo mami imela cajt ;))

Jaslic še nimamo, mah smo pa nabirali že enkrat oktobra…. je treba sam še prostor v stanovanju najti, …. sam zdaj imamo psa, ki nam bo vse figurice in mah prežvečil – tko da mora biti malo višje. Pa glede na to, da imamo jaslice vse do pozne pomladi…. moramo najti plac, kjer ne bodo v napoto :))

Mi smo tudi na šipo lučke pripopal…

Mene pa nekaj drugega JEZI… V nasprotnem bloku že en teden ignorirajo moje lučke, ker noben ni hotel meni polepšat razgleda in obseit svojih na svoj oken… Lenobe !!!!

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

:))))

naših lučk se itak s ceste ne vidi ….

Pri nas lučke na smrečici in v vasici svetijo dan in noč že ves teden (pa skoraj ne mine dan da ne pomislim, koliko bo zaradi tega poračuna elektrike – mater mi je ta elektrika zagrenila življenje, prav odvisna sem ratala od števca in kalkuliranja).

V sinkovi sobici pa svetijo na smrekici veliki kakih 15 cm, zraven pa dva snežaka navihana, da je vrag. Pravi, da sta to J in Ž.

Pri nas so tudi pravkar zasvetile lučke; ta velikemu (12 let) sicer ni bilo nič do tega, da bi krasil smreko (Kaj mi pa bo? – je rekel), a sem ga vseeno prepričala, da sta šla z našim pravkar triletnikom krasit, ki pa je z velikim navdušenjem obešal bunkice (je obesil skoraj vse na eno vejo, tako da je bilo potrebno malo korekture z moje strani) pa lučke in vse ostalo kar spada zraven, kljub temu, da ima skoraj 39° vročine, mi sploh ni jasno od kje ima toliko energije, jaz bi že zdavnaj obležala v postelji.

LP, Tanja

New Report

Close