Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek K FRIZERJU

K FRIZERJU

Zanima me, kako pogosto obiskujete frizerja, kolikokrat na leto si strižete lase in kako ste zadovoljni s frizuro, ki jo nosite.

Strižem in barvam na 4-6 tednov, vsak teden grem na fen + posebne priložnosti. S frizuro sem zadovoljna, je moj zaščitni znak. Le doma si jo težko tako napedenam, kot mi jo frizerka, zato hodim na fen.

Kaj pa cene, kakšne so kaj cene pri frizerju ?

Pa si ti? V LJ, v MS, …?

Koliko pa stane avto?

Tam nekje na vsake 3 mesece, včasih tudi bolj poredko (kar sama malce postrižem).
Plačam pa ponavadi 10€.

2x, le redko 3x letno. Plačam pa 50 eurov (trajna in striženje). Mogoče še občasno (ne vsako) leto še 1x po morju (če je prevelika žalost na glavi):)))

Imaš skodrano trajno? Če ja, kako močno in ali so v prvo “zadeli” pravo skodranost? Se kaj pozna razlika pri narastku, ker greš tako poredko? In ali dajo potem trajno samo na narastek?
Se mi zdi, da si enkrat omenila, da si iz Kranja… Se motim? Kam pa hodiš?
Oprosti za toliko vprašanj, tudi jaz razmišljam, da bi si jo dala delat…:)

Aha, še za avtorja…
Grem tudi ene 2-3x na leto samo konice postrišt. Ne barvam se in imam zelo nezahtevno frizuro.

Imaš skodrano trajno? Če ja, kako močno in ali so v prvo “zadeli” pravo skodranost? Se kaj pozna razlika pri narastku, ker greš tako poredko? In ali dajo potem trajno samo na narastek?
Se mi zdi, da si enkrat omenila, da si iz Kranja… Se motim? Kam pa hodiš?
Oprosti za toliko vprašanj, tudi jaz razmišljam, da bi si jo dala delat…:)[/quote]

Trajna je taka, ta orng, ja, ampak se ne sušim naravno (samo na morju), drugače se potem navijem in malo popravim s figarom, če se ponoči preveč ongavm po postli:))). Nekje v pol leta mi preraste oz. se učinek izgubi, tako da potem dam novo, nič samo na narastek, saj to ne moreš. Ker se pa navijam, se ne vidi, da popušča, edino bolj moram popravljati.

Imam pa posebno sorto las, tanke in mehke, bi človek rekel, da bi bilo pet minut imeti zadevo gor dovolj, pa ni. Jo imam kar tam okoli pol ure.))).

Imam pa frizerko, ki se non stop seli, tako da je vsake pol leta drugje (od Creine do Škofje Loke, vmes na enem koncu Planine, pa na drugem….). Trenutno je na Planini, tam, kjer je bil včasih Barok (nasproti cvetličarne Vijolica), če poznaš. Mislim tudi, da je ena redkih frizerk, ki trajno sploh še zna narediti, glede na to, da jih mladenke nimajo:))), zato se jo kljub selitvam, kar držim. Če te zanima, ti lahko dam njeno telefonsko na ZS.

Za številko te bom pocukala za rokav, ko se dokončno odločim. Hvala.:)
Imam pa verjetno podobne lase kot ti, tanke, goste, mehke, zelo zdrave in na žalost tudi zelo mastne. Figaro pa meni skoraj nič ne pomaga. Po “domačem” kodri padejo dol pa slabi uri (pa se nič onegavim po pojstli:P), frizer mi je pa naredil kodre pred maturancem in so zdržali ravno tistih par ur.:(
Aja, da trajna popušča? Sploh nisem vedela… Kolegica je imela trajno za ravne, sem jo spoznala, ko je imela svoje naravno skodrane lase že pod ušesi, samo nekaj centimetrske konice so bile ravne. In to zelo ravne, ni izgledalo, da bi kaj popuščalo, pa je imela naravne kodre zelo močne.

Saj meni tudi ne bi zdržali ti moji kodrčki, če si ne bi pomagala še z obilico laka:(((, mi pa tudi frizerska frizura zdrži samo tisti dan – pač, taki so, ne gre drugače. Seveda popusti, če se pa še redno strižeš, jo pa verjetno moraš dajati na manj kot pol leta, ker jo pač izstriže.

Aha, potem imava res kar podobne lase.;( Sem upala, da s trajno ne bo kaj veliko dela… Tole vsakodnevno popravljanje mi nikakor ne diši. No, mogoče se enkrat res opogumim, vsaj da probam, če že več kot 10 let sanjam o tem.:)

Ja, saj če se potem naravno sušiš, ni nobenega dela. Ampak meni gre to tudi na živce, ker je zvečer v redu, naslednje jutro je pa petarda v glavi, tako da se potem vsako jutro malo zmočim, da se stanje normalizira. Po enih treh dneh (na morju) je pa super frizura – kodri so ravno prav razvlečeni, ne tisti drobni, ampak kaj, ko glava srbi za znoret:)))). Tako da kakorkoli se obrneš, je rit zad:))).

Ok, potem pa ne bo tako hudo. Upam.:) Mogoče se res opogumim konec poletja.

Še to dodam – če te recimo ne navije na najbolj drobne, pa sploh ne boš tako zelo ovčkasta:)).

Težko si predstavljam kako neurejene lase imaš pri tako redkem obisku frizerja ??? Pa še trajno omenjaš, ki je že 20 let pase. Lasje zrastejo cca 1cm na mesec. Pa kaj, nosiš potel pol leta spete in počesane z obraza?

Težko si predstavljam kako neurejene lase imaš pri tako redkem obisku frizerja ??? Pa še trajno omenjaš, ki je že 20 let pase. Lasje zrastejo cca 1cm na mesec. Pa kaj, nosiš potel pol leta spete in počesane z obraza?[/quote]

Pridi i vidi……..

Težko si predstavljam kako neurejene lase imaš pri tako redkem obisku frizerja ??? Pa še trajno omenjaš, ki je že 20 let pase. Lasje zrastejo cca 1cm na mesec. Pa kaj, nosiš potel pol leta spete in počesane z obraza?[/quote]

Pridi i vidi……..[/quote]

Me ne mika. Vidim na ulicah take neurejene in 2x na leto strižene lase, da imam dovolj. Ljudje imami radi lepe estetske stvari.

Bolj kot si zrolan po glavi, nepočesan, bolj je frizura in.

Če se sama pride bolje kot pri frizerju, ker pri frizerju je vedno nekaj čudno, nacufano.

Trajna – odvisno, kake lase imaš…
Jaz imam zelo goste, močne, trmaste in dolge skoraj do pasu. Pred leti sem si dala delat trajno, lasje so bili takrat nekje do med lopaticami, delali sta mi jo dve, vsaka po eni strani lasišča, vse skupaj so pustili gor kakih 5 minut (še nisem spila kavice do konca, ko sem že šla na izpiranje). Trajna držala, dokler ni izrasla in sem jo izstrigla. Dela z lasmi pa res ni bilo nobenega, še česala sem se samo takrat, ko sem si prala lase in sem imela gor balzam.

Dvakrat, trikrat letno pride frizerka k meni, da mi skrajša konice, včasih se odločim še za barvanje z barvo, ki se izpira (se nanaša direktno iz vrečice na lase, brez razvijalcev, fiksirjev in se dejansko popolnoma izpere).

Imam kratke lase, tako da je treba vsaj na 6 tednov, idealno pa prej. Barvam se sama vsake tri tedne. S frizuro sem zadovoljna, nisem pa navdušena in tudi še nisem naletela na frizerja, da bi me postrigel kot kako filmsko divo, ki imajo vedno take brezhibne frizure, tudi ko so skuštrane 🙂

Imam srečo, da imam rahlo skodrane lase in potem dve varianti – lahko dosežem, da so skoraj čisto ravni ali precej skodrani, pač po trenutnem navdihu. Sušim jih na vetru, kar bo pa bo. Sem pa vsak dan prepotim zaradi športa, tako da nekih blaznih naporov v frizuro se mi ne splača vlagat. Ko sem prebrala, kaj vse mora za svoje lase narediti no-ja, se mi zdi, da bi se moj partner čutil zapostavljenega zaradi moje frizure.

hudič je če ima partner daljše lase, kot partnerka

Hm, pojasni. V čem je ta strašni hudič?

Sem imela v življenju dva partnerja z daljšimi lasmi, nobenega hudiča nikjer ni bilo ali pa nečesa ne vem?

Hm, pojasni. V čem je ta strašni hudič?

Sem imela v življenju dva partnerja z daljšimi lasmi, nobenega hudiča nikjer ni bilo ali pa nečesa ne vem?

New Report

Close