K FRIZERJU
No, tole se pa bere, kot da sem vsak dan eno uro v kopalnici:))), pa nisem, make-up 5 minut, frizura tam maksimalno 10 minut, od tega še največ časa gre, ker čakam, da se un pajkl od figara segreje (če je potrebno – kot sem napisala, odvisno od ongavlenja:) ), seveda pred tem umivanje (da ne bo kdo spet živčnega fasal, kakšna packa sem) in to je to. Tako da sem zjutraj v pol ure od “nule do u pikico spedenane:)))”.
Malo bolj zoprno je le, ko si glavo umijem, ker se potem navijem, to nekaj več časa vzame, pa potem pač s tistimi pilotkami okoli strašim – partner se je pa že kdaj čutil zapostavljenega (pa ne zaradi frizure) in je odšel:)))))).
Me ne mika. Vidim na ulicah take neurejene in 2x na leto strižene lase, da imam dovolj. Ljudje imami radi lepe estetske stvari.[/quote]
Nekateri imamo tako frizuro, da bolj pogosto striženje sploh ni potrebno. In ne zato nismo neurejeni.[/quote]
Jaz se strižem 2x na leto. Nosim paž in res ni potrebe po pogostejšem striženju, ker dokler zraste, da je že izven oblike, je že pol leta mimo. In vedno se lepo nafeniram in vedno imam lepo paž frizuro. Iz meseca v mesec malenkost daljšo :). Vedno pa lepo in urejeno. Imam to srečo, da mi lasje rastejo počasi in enakomerno in da so dokaj kvalitetni, se ne cepijo. Jih pa ne žgem z likalniki in podobno, uporabljam predvsem otroške šampone…. ne sprejam, ne limam jih in silikoniram…. tudi barvam se ne. Imam še vedno lepo naravno barvo pa sem že čez 34 let. Prav zadovoljna sem z njimi!
No, tole se pa bere, kot da sem vsak dan eno uro v kopalnici:))), pa nisem, make-up 5 minut, frizura tam maksimalno 10 minut, od tega še največ časa gre, ker čakam, da se un pajkl od figara segreje (če je potrebno – kot sem napisala, odvisno od ongavlenja:) ), seveda pred tem umivanje (da ne bo kdo spet živčnega fasal, kakšna packa sem) in to je to. Tako da sem zjutraj v pol ure od “nule do u pikico spedenane:)))”.
Malo bolj zoprno je le, ko si glavo umijem, ker se potem navijem, to nekaj več časa vzame, pa potem pač s tistimi pilotkami okoli strašim – partner se je pa že kdaj čutil zapostavljenega (pa ne zaradi frizure) in je odšel:)))))).[/quote]
Ongavlene ja, ha ha, Gorenjka?
Meni se sliši res zamudno, ker nisem zverzirana, sem bolj naturkind, frizuro zjutraj samo še malo bolj skuštram, kot je direkt iz postelje, in lahko grem (aja, umijem se pa vseeno, da ne bo kdo živčnega fasal).