K živaloljubcem ne hodim na obisk
Nerazumemveč, 10.01.2024 ob 13:53
Bolje se družit z živalmi k butastim folkom…
jaz nimam nič proti živalim, ampak sem videl pri enih, ki imajo mačke in seveda mačje stranišče v enem kotu, kako je maček kakal, potem pa praskal po pesku in seveda tudi po kakcu. Pesek je frćal po parketu, tudi če ima stranišče takšen rob okrog, ne zadrži vsega peska in se je prav slišalo kako pesek poka po parketu. Ko je maček prilezel ven in odpeketal v svoj kot, je bila sled za njim po kakcih, saj maček ne more vedeti, da se kakca ne sme dotikat v stranišču. Pes npr. vsaj vedno kaka zunaj, ko ga pelješ na sprehod, No, rad imam živali, samo z mačkami je pa kar težava kar se kakanja in lulanja tiče, sej ima maček vedno tačke mokre in tudi malo pokakane
Nekateri imamo dovolj ljubezni za ljudi,otroke,vnuke in živali, če vsakodnevno cistis za svojim ljubljenčkom,je čisto,lahko rečem,da pri nas je,marsikje pa ni,pa nimajo živali,tako,vsak zase ve,kako in kaj,lahko vas je sram,da obsojate ljubitelje živali,raje imam psa,ki mi vrača ljubezen,kot takšne kot ste vi,en zategne.,.. škoda besed
Monika587, 22.01.2024 ob 08:19
Nekateri imamo dovolj ljubezni za ljudi,otroke,vnuke in živali, če vsakodnevno cistis za svojim ljubljenčkom,je čisto,lahko rečem,da pri nas je,marsikje pa ni,pa nimajo živali,tako,vsak zase ve,kako in kaj,lahko vas je sram,da obsojate ljubitelje živali,raje imam psa,ki mi vrača ljubezen,kot takšne kot ste vi,en zategne.,.. škoda besed
ja, čistiš že, ampak kar piše zgoraj o mački, ki kaka na mačjem WC-ju praska po dreku in pesku, kar vidi na robu teg peskovnika, sledi od kakcev, potem pa maček taca povsod po tleh, po kavču….hallo, jaz ne vem če lastniki čakajo mačka zraven peskovnika in mu potem tačke operejo, ali kar koli…
Cene, 10.01.2024 ob 14:44
Psa imajo ponavadi čustveno nestabilne osebe. Ljudje z duševnimi problemi si omislijo psa, potem jih dela pa še bolj nevrotične. in ja, pes smrdi.
Zato ima vsaka druga družina psa? ker so čustveno nestabilni?
Glupača, boljše psa, kot mačko, ki frišni drek na tacah prinese v kuhinjo na mizo in pult.
Pes hodi po tleh.
ENABJ0NDA, 22.01.2024 ob 08:38
ja, čistiš že, ampak kar piše zgoraj o mački, ki kaka na mačjem WC-ju praska po dreku in pesku, kar vidi na robu teg peskovnika, sledi od kakcev, potem pa maček taca povsod po tleh, po kavču….hallo, jaz ne vem če lastniki čakajo mačka zraven peskovnika in mu potem tačke operejo, ali kar koli…
To povej mačje ljubljenim, ki mrzijo pse.
Pes je veliko bolj čist kot mačka!
Jaz imam zelo rada živali, imam 3 mačke in dva psa. Vsi živijo v hiši, AMPAK v spalnico, jedilnico in v kuhinjo nimajo dostopa. Na kavču lahko najdeš kako dlako, pa čeprav čistim hišo vsak dan. Koga to moti, koga ne. Obiske, ki jih motijo živali, povabim v jedilnico. Tudi nobenemu ni treba videt mojih živali, če ne mara/se jih boji. Tudi sama ne maram, da lastniki svojim živalim preveč pustijo. Imam prijateljico, ki pusti svojemu dobermanu, da skače po obiskih in jih oblaja, ona se pa ob tem smeji in govori, kako je srčkan. V redu, vsak živi po svoje, ampak mene v njeno stanovanje več ne bo. Mačke po pultih in po mizah pa mene tudi zelo motijo, tako da v takih hišah ne bom vzela nič za jest, ne za pit, prosim edino, če imajo slučajno kako pijačo v plastenki oz. v piksni, pa sem čisto zadovoljna.
Kot je en zgoraj napisal so ljubitelji živali in so ljubitelji živali. Pač so si različni, tako kot smo si starši različni.
Ne vem mi imamo enega v sorodstvu kamor grem jaz tudi teško na obisk. Pač gremo če smo povabljeni, to je predvsem za kakšna praznovanja. Ampak drugače pa niti ne. Z njo se lahko pogovarjaš, pes čisto priden, pač ok ko prideš laja potem pa gre na svoj prostor in je tam. A kaj ko on, mož, začne po 10 min psu najedat ga vzame k sebi mu teži in veliko da pes renči potem seveda krega psa ker renči. Skratka cel čas se mi vrti okoli tega psa. No on zame pač ni pasjeljubec pač pa psiho k more nekoga met da ga matratira. Seveda ko ta pes kakšnega otroka ugrizne, ker pride mimo njega, in si mora sprostit vso tisto jezo, ki jo ima do lastnika potem je pa pes kriv. torej mene pes ne moti me pač lastnik.
Druga zadeva preko katere pa jaz ne morem je pa pri njih kaj jest. Sploh kruh mi je katastrofa. Kruh kupijo v pekarni, v osnovi nič narobe s tem, ampak pač zjutraj grejo s pesm na sprehod in vmes kupijo še ktuh. Meni je to nagravžno na sprehodu pobiraš iztrebke za pesom potem pa kupiš in domov nosih kruh. Ampak oni v tem ne vidijo niš posebnega saj blato pobirajo v vrečko. Nevem ko gremo na WC si umijemo roke z milom, ko pa za psom čistimo pa je kr ok?
Anonimno 6991, 22.01.2024 ob 09:01
Ma ste budale na kvadrat!
a smo budale, če nas moti, da mačke praskajo po kakcih v peskovniku, potem pa hodijo po hiši, no ja, ali pa po lulanju tudi praskajo, to se mi zdi zelo nehigienično in vem- VEM, da lastniki po lulanju mački ne umivajo tačk
Tisti, ki imamo radi živali jim dajemo prednost, ker se zavedamo kako čiste duše so to. Takšni ki tega ne vedo in se obnašajo kot imbecili do njih, so za nas tko plitki, da se z njimi ne ukvarjamo!!! Ker s tem kažejo svojo svinjsko notranjost, kjer so nedorasel embrio
In nekaj najlepšega kar lahko takšni podarite, je to da vas ni blizu!!!
P.s. Marsikatera žival je bolj čista kot človek!!!!
A ti bi se normalno pogovarjal? Očitno se s teboj ni mogoče, če se gostitelj raje pogovarja z mačko ali psom. Kaj ti ni jasno, da nisi ravno najbolj zaželjen obisk? Ne bodo nič jezni, če jih nikoli več ne obiščeš. Da bi prišli do tebe pa verjetno nimajo najmanjše želje. Ostani doma in boš imel mir in drugi pred teboj tudi. Vsak naj ureja v svojem domu kot želi. V tuje pa ne zabadaj nosu.