Najdi forum

Splash Forum Koronavirus K zobozdravniku

K zobozdravniku

Sploh ni problem, problem je. ko receptorka posluša mamco, ki ima vse in tisoč problemov. ko pridejo do receptorke tisti, ki so se srečali s covidom in se gredo še enkrat cepiti, ko v čakalnici mamice nemorejo umiriti sončkov, ko čakajo na covid cepljenje, ti greš pa zgolj k zobozdravniku. Ma j* vas, če bom fasala covid zaradi vas! Otroci razposajeni, kot da so v vrtcu ter, kot da se v čakalnicah ne ve, da tam res ni otroški vrtec in da tam ni učenje, koliko zelenjeve in mesa kdo naj poje. Prosim, nisem prišla vas poslušati, sem prišla zgolj k zobozdravniku. Ma jebo vas, derište in mamice s sočki s fotri, ki se kam primajejo.
K*, prvi dan ok, potem sem morala iti še danes, drug dan, vas bom nekam poslaal, samo da dobim kakšen kovid. Neodgovorneži. Tipično nevzgojeno seme vidiš povsod. Samo ne bom zaradi vas, ki se hodite celo cepti ponovno, zaradi vas, kasirala samo zato, ker me zobovje daje. Jebite se. Da mi boste sranje delali. Kot soseda, nima omejitev, ko gre za obiske.

Če bom dobila kovid, ker se res pazim, bo to zato, ker sem odšla k zobozdravniku. Pa ne bo zobzdravnica kriva, temveč vse ostalo. Majke mila, da niti matere ne morete doumeti, da če se pridete precepiti zaradi covid, ker ste ga fasali, ne ogrožajte druge. Poleg tega niti ni jasno, zakaj tiste, ki, so se srečali s covid, sploh spuščajo skozi ista vrata. Jebo vas sistem in covid ter ljudi, ki so prenašalci, jest moram pa zgolj k zobarju. Matr no.Jebite se, zaradi vas, ker je to očitno modna muha, pač ne mislim kasirati covid. Kreteni.

New Report

Close