Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek K18 – molekularna maska za lase

K18 – molekularna maska za lase

Kupila sem masko za lase K18 – 5ml, cena 10 e.
Odpravila naj bi poškodbe las (od znotraj) samo v 4 minutah, krepila naj bi lasne strukture.

Vzela sem si čas in prebrala recenzije in mnenja uporabnikov. Deležna je veliko pohval, zato sem se odločila, da jo preizkusim.

Postopek nega izvajam točno po navodilih. Nanesem jo na vlažne, dobro osušene lase in pustim delovati 4 minute, nato posušim lase.
Na mojih barvanih, tankih in poškodovanih laseh po 6. zaporednih treatmajih ni nobenega vidnega učinka.
Lasje niso niti malce bolj zdravi.
Se mi zdi, da navaden ‘leave in conditioner’ naredi bolj zdrav las. Razočarana sem.

Ima katera izkušnje s tem?

S to masko nimam izkusenj imam pa izkusnje z zelo suhimi lasmi.

Prva stvar so skarje, vse kar je poskodovano mora stran.

Druga stvar redna in dosledna nega.

V smeri sem vrgla vse sampone in kupila en nezen sampon, lahko je tudi najbolj blag otroski, a meni odgovarja Balea iz njihove linije izdelkov Sensitive, s tem si najprej operem lase, potem dam nanje regenerator Balea za hidracijo, na koncu pa se masko, te menjam ob vsakem pranju, enkrat Aloe od Garniera, enkrat keratin in enkrat oljna, suhi in poskodovani lasje potrebujejo najprej hidracijo, potem pa se proteinsko in oljno nego. Po pranju, na mokre lase, izdatno nanesem arganovo olje. Moji lasje so se vedno bolj suhi, a lepi in sijoci.

K 18 tudi meni ni glih neki, veliko boljši mi je Olaplex 6.

Pomaga tudi vodni  filter na tuš ročici, da odstrani kalcij in fluor iz vode, da je voda bolj mehka. Se kupi online.

Vecjega sranja od tega z olaplexom in drazjega se ne! Kupila in dojela da vse tiste ko to hvalijo in reklamirajo so dobile placano… pa se drago kot zafran. Zdej sem kar na balei dm pa isti smorn

Meni so po nanašanju K 18 začeli izpadati lasje.

Odgovor na objavo uporabnika
Nc od nc, 01.12.2024 ob 09:12

Vecjega sranja od tega z olaplexom in drazjega se ne! Kupila in dojela da vse tiste ko to hvalijo in reklamirajo so dobile placano… pa se drago kot zafran. Zdej sem kar na balei dm pa isti smorn

IG vplivnice in razne modne gurujke, ki pišejo beauty bloge, dobijo vso to kramo ZASTONJ, seveda za ceno tega, da napišejo dobro recenzijo.

Pogledaš različne IG vplivnic …vidiš, da one dobijo enake izdelke na dom, da jih preizkusijo in podajo recenzijo.

Epilog? Od navdušenja nad brezplačnim izdelkom jim skoraj prihaja, ker nekaj tako vrhunsko fantastičnega še niso sprobale.

Večja reklama – večje sranje.

New Report

Close