Kabelski internet
Zdravo!
Doma bi si rad “privoščil” kabelski internet, pa me zanima nekaj stvari. Ne bom vas spraševal, če se ga splača imeti doma, ampak me zanima kakšne so vaše izkušnje s tem.
Rad bi se priklopil pri telemachu (docsis sistem al neki tazga), ker se mi zdi ugoden, pa še dodaten popust je za pridne dijake. Slišal sem, da telemach ni najboljši, poleg tega pa naj ne bi imeli kabla na Kodeljevem (LJ.).
Kakšne so torej vaše izkušnje s kabelskim internetom in kaj priporočate.
Hvala za odgovore!
P.S. Upam, da nisem preveč zakompliciral kaj bi sploh rad. LP
Najprej lep pozdrav.Mi imamo kabelski internet (telemach) in sem z njim zadovolna.(zaenkrat kaj bo naprej se ne ve.Cena za to je vsak mesec 8064,vendar si lahko nedogled gor.Pa še hitro dela.Telefonski pa dela zelo počasi.Pozanimaj se.S kot pa si.Mi smo povezani s siolom.Račun je siolov.
Ljubljana ima številko:
01-5636960
Naročniška služba 01-56-36-961
Tehnična podpora:01-56-36-930
Reklemacija upominov:01-56-36-935
Elektronska pošta:[email protected]
Gorenjska ima številko:
04-58-65-010
Elektronski naslov:[email protected]
Primorska ima številko:
05-63-11-700
Elektronski naslov:
[email protected]
Upam da sem ti kaj pomagala.Lepo se imej.
Zdravo!
Najprej hvala za odgovor!
Sem s Kodeljevega. Rad bi kupil tist paket katerega ful reklamirajo (docsis). To pa zato, ker je poceni (30.000 sit vse skupaj), lahko dobim pa še dodaten popust. Potem maš pa razne možnosti. Maš nek paket dirkač, pa družina, pol maš pa še za dijake in študente (neki čez 4000 na mesec), sam si kao na arnesovem omrežju. Ker nimam pojma o tem, sem jim pisal na mejl, sam mi niso nč poslal nazaj.
Zanima me, če se sploh splače, ker mi je znanec povedal, da je saj 10 dni v mesecu sploh ne dela. LP
Najprej lep pozdrav.Včasih malo nagaja je pa še zmeraj bolj kot pa telefonski.Pojdi na http:/www.telemach.net in poglej vse kar te zanima.So cene od gorenjske ,primorske in ljubljanske.Potem se pa odloči.Pošto boš pa kmalu dobol.Brez skrbi.Ali pa jih pokliči saj imaš številko pa ti bodo vse povedali.
Lepa hvala za odgovore!
Rok je pisal/pisala:
> Sem s Kodeljevega. Rad bi kupil tist paket katerega ful
> reklamirajo (docsis). To pa zato, ker je poceni (30.000 sit
In ker imaš možnost izbire med ponudniki, če želiš.
> vse skupaj), lahko dobim pa še dodaten popust. Potem maš pa
> razne možnosti. Maš nek paket dirkač, pa družina, pol maš pa
> še za dijake in študente (neki čez 4000 na mesec), sam si kao
> na arnesovem omrežju. Ker nimam pojma o tem, sem jim pisal na
> mejl, sam mi niso nč poslal nazaj.
napačen naslov?
>
> Zanima me, če se sploh splače, ker mi je znanec povedal, da
> je saj 10 dni v mesecu sploh ne dela. LP
Preveč uporabnikov imajo, da bi si lahko privoščili kaj takega. Dela ves čas.
Naj ti še sam dodam, da komaj čakam na kabel, ker ADSL že imam, a bi si kar pogosto želel dobre odzivne čase, ki jih ponuja kabel (pod 10 ms ni neobičajno). Pri ADSL so ti časi od 20 ms in gor – včasih žal kar previsoko – tudi ko ne polnim linka.
Forum je zaprt za komentiranje.