Najdi forum

kabelski internet

Nekaj tem nazaj je bila debata o kablu in Telemahu pa sem videl, da ena pravi da ima narocnino 3.800sit ena pa 7.300sit… koliko je zdaj res narocnina? Ker 3.800 je djabe, 7.300 se mi pa ze ne splaca…

lp ajs

Mi plačamo kabelski internet 8064 sit.Taka cena je že dve leti.Nič se ne spreminja.Sem pa zelo veliko gor tako da se splača.Telefonski je dražji.Mi imamo pogodbo s telemachom in siolom.Tako da račune plačujemo siolu.Sem pa zadovoljna ,ker sploh ne čakaš da se stran odpre.Odločitev je pa tvoja.

Tud na Telemachu imaš več paketov.
3.700 SIT (kar je še bolj djabe kot 3.800) je naročnina za kabelski internet z obračunom prometa, kar pomeni da imaš časovno neomejen dostop, promet v Sloveniji količinsko neomejen, promet s tujino do 100MB, vsak nadaljni MB s tujino ti pa zaračunajo 19 SIT

Sicer pa najbolje da si pogledaš njihov cenik na

Jaz sem tista, ki je pisala, da imam naročnino 3.800, ker imam oranžni števec. To pomeni domači promet zastonj, tuji pa do 100Mb zastonj. Pa v skoraj enem letu nisem niti enkrat plačala kaj več od 3.800, čeprav smo dosti dol snemali. Enkrat celo cel film.

pomagačka je pisal/pisala:
>
> do 100Mb zastonj. Pa v skoraj enem letu nisem niti enkrat
> plačala kaj več od 3.800, čeprav smo dosti dol snemali.
> Enkrat celo cel film.

Hm kako je pa to mogoce, men se zdi da imam vsakic, ko se priklopim ene 10-20mb prometa?

Pa se to – kako so obnese tisti najpocasnejsi prenos 128k/64kbps, koliko je to v primerjavi z telefonskim dial-up internetom? In a to potem realno laufa 64kbps al je to samo kaksno zgornja meja?

lp ajs

Nimam pojma. Tako pač je. Glede hitrosti pa tudi ne vem. Naj bi bilo isto kot ostali, ki imajo cca 7.000 sit naročnine.

To je 128 KB/s downloada in pa 64 KB/s uploada.
Torej ti bo max dol snemal 16 Kb/s, ti pa boš “gor” snemal 8 Kb/s.
Toliko boš seveda težko dosegel (ob idealnih pogojih), recimo 14 Kb ti bo pa vleklo – večinoma.

kaj pa kabel na podeželju? nekje ob zahodni meji Slovenije? Ali lahko upam na kaj takega, al lahko samo sanjam in se povezujem še v nedogled prek te linije s 56K modemom:(

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close