Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kacin sili starejše ljudui, k večnemu počitku, z cepivom, ki povzroča strdke!

Kacin sili starejše ljudui, k večnemu počitku, z cepivom, ki povzroča strdke!

Rad bi cepil ljudi nad 60 let, EU, komisija je danes jasno povedala,, da AstraZeneca, povzroče dtrdke in posledično smrt!

Malo bolj se pozanimaj, preden greš naslednjič jokat po spletu. Jasno piše, da je cepivo Astra Zeneca povsem zanesljivo in bo v nadaljevanju še v uporabi za ljudi starejše od 65 let. Zelo očitno si precej ozkoumen človek, tako da mogoče pusti znanost znanstvenikom :))

Moja starša še nista 60, pa vseeno pravita, da se ne bosta nikdar cepila.

Niti EU komisija nitia agencija EMA nista danes ničesar potrdila. To je storil zaposlen v EMI za nek italijanski časopis, a hkrati povedal, da ne vejo zakaj oz. kakšna naj bi bila povezava med temi strdki in cepivom. Meni se to zdi rahlo preuranjeno. Zakaj trditi, da povezava je, če ni jasno, kakšna je ta povezava. Da se ne bo na koncu zgodilo, da bo AstraZeneca še tožila EU zararadi poslovne škode. No, kot rečeno, to je ta gospod komentiral kot posameznik, ne v imenu agencije. Bomo videli, kakšno bo uradno poročilo.

Malo bolj se pozanimaj, preden greš naslednjič jokat po spletu. Jasno piše, da je cepivo Astra Zeneca povsem zanesljivo in bo v nadaljevanju še v uporabi za ljudi starejše od 65 let. Zelo očitno si precej ozkoumen človek, tako da mogoče pusti znanost znanstvenikom :))
[/quote]

Sam povem

Pametno.

Strdke povzroca v izjemno redkih primerih. Vec skode ti bo neredila korona, ki jo bos fasal, ce se ne cepis.

Genocidniki morilci se kar sami po imenu izpostavljajo. ZID SRAMOTE naslednjih imen:
doc. dr. Branko Gabrovec,
Ivana Kršić,
Mitja Vrdelja,
Mario Fafangel,
Tanja Amon,
Jan Peloza,
dr. Špela Selak,
Metka Zaletel,
prim. prof. dr. Ivan Eržen.

To so vaši znanci, sosedje, ……glejte, da jim izkažete PREZIR!

In lej ti to, TRAJANJE projekta:
1. 09. 2020 – 31. 08. 2023

Več:
https://www.cepimose.si/
NALEZIMO SE DOBRIH NAVAD.

Prokleta gamad kriminalna! Vas že lovi roka pravice!

Ni treba bit preveč pameten, da ugotoviš – glej, glej astra ima neke težave, ustavljajo jo.
Samo to je dovolj.
Ker pfizerja recimo ne ustavljajo, ane.
Jaz se cepim, če mi dajo pfizerja ali moderno. In to bom storila jeseni. Čez poletje se ne bom cepila. Do jeseni se boste pa tudi tisti, ki ste se enkrat že cepili, cepiti še enkrat. Pa da vas vidim ….

Grem stavit, grem stavit, držite me za besedo – zdravniki bodo ponovno dobili pfizerja!!! Grem stavit! Jeseni bodo zdravniki ponovno dobili pfizerja. Če ne celo moderno. In cepili jih bodo lepo na tiho. Sestre bodo pa dobili astro, ker jo bo ema seveda odobrila. Žrtve so pač kolateralna škoda in so pričakovane!
Spomnite se mojih besed.

Kruto, a tako je. Pod določeno starostno mejo so koristi večje od tveganj. Nad njo so tveganja večja od koristi. AZ povzroča krvne strdke pri vsej populaciji. Odločili so se pač, da je bolje teh nekaj primerov kapi pri starejših kot pa zasedene bolniške postelje z mlajšim delovnim prebivalstvom.
Tudi starejši cepljeni ljudje umirajo in bodo umirali zaradi posledic cepiv. Vendar je po oceni strokovne skupine/vlade ta škoda pri upokojencih manjša od škode pri populaciji, ki lahko še na mnoga leta dela in plačuje davke.

Gužvo po bolnišnicah res delajo v glavnem starejši.
In če starejše evtanazirajo s pomočjo cepiva, bo to za mafijo velik prihranek in seveda finančna korist, ker so denar za penzije pokradli.

Jaz pa mislim, da namerno ne bodo nikoli priznali, da je cepivo Astra-zenica, pa tudi Faiser, slabo in, da potrjeno povzroča strdke. Če bi, bi jih čakalo ogromno tožb in odškodnin.
Ljudje bi izgubili zaupanje v zdravstvo, politiko,.. se uprli in virus bi se spet razmnožil.

Nekdo, ki je strokovnjak na tem področju in zaposlen v tujini, pravi, da bodo dolgoročni neželeni učinki cepiva nastopali v obdobju med 6 in 18 meseci. Nad 60+ je mogoče smrti pripisati naravnim vzrokom in pridruženim boleznim, pri mlajših pa je to nekoliko težje.
Pravi še, da ni šans, da se bi on sam zdaj cepil. Pri Pfizerju in MOderni teh učinkov, ker temeljita na drugi tehnologiji. Elite in veze bodo pri koritu, za ostale pa AZ.

*Pri Pfizerju in Moderni NAJ NE BI BILO teh učinkov

Berem in poslušam vašo zaskrbljenost za druge. Pa kaj vas brigajo. Če se želijo cepiti naj se. Če se vi ne želite se pa ne cepite. Dokler ne bo obvezno in vas bo vojska z machine guni zganjala na cepilišča, nimate kaj za gobcat. Zlasti za druge ne.
Zanimivi so mi tisti dedci, ki imajo še pa še za povedat o cepivih o katerih mimogrede nimajo pojma in to ne o novih, ne o starih. A Viagro pa žrejo kot bonbone čeprav je ugotovljeno, da jih je že kar lep del spravila pod rušo. Zgarano staro srce pač odpove on vsem tem f.u.k.u.
Pa me nič ne skrbi za njih. Naj pocepajo čimprej. Čeprav kar dobro služim z njimi, he, he🤑

Sedaj se človek cepi, čez 6 mesecev se mora zopet, vmes pride neki xy sev, kateremu ta cepiva nič ne storijo in tako naprej. Torej, cepili se bomo leta in leta, dobivali strupe v sebe. Pa še koristi ne bo velike. Nobene, praktičbo.

Bo, bo korist vsaj za tiste, ki imajo dostop do delnic farmacevtskih gigantov, ki proizvajajo cepivo.

[/quote]

Znanost je že dolgo zavezana korporacijam, nič ni več kot je bilo.

Pa saj jih sploh ne moreš tožit!

Saj on je tudi nad 60 let. Torej?

New Report

Close