Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas kadeti

kadeti

no povejte ker je po vase najbolsi igralc pr kadetih HS olimpije ?????

____________________________ Now I'm gonna make you dance It's your chance Yeah boy shake that ass Oops I mean girl girl girl girl Girl you know you're my world Alright now lose it

jst mislm da je ropret use stranski igralc haha 😉

keep on going boy !!!!!!!!!!!!!

____________________________ Now I'm gonna make you dance It's your chance Yeah boy shake that ass Oops I mean girl girl girl girl Girl you know you're my world Alright now lose it

ej mislm da si ti najbolši podoba

jst se tut strinjam stabo podoba

h3h3

js pa mislm da je cizk on je naj jaci:D:D:Dnene joke ma wi ste naj jaci

pa sej vem da sm tenx panco hahah jao kao jst sm en biggg L 😉 HAHHA ves kaj manka na forumu smekoti hahah

cizk pa itaq roxa u sql u hali ma posot je najjaci 😛

važn da je on pomočnik pr aciju in ga tamali jebejo u glavo 😀 lol drgač pa mislim da je najboljš igralc pr kadetih letos ropret <8 svaka ti čast!

VSI STE

ROPRET?? who the **** is ropret? Aja un k se mu ne da drsat :))

pudl a to bos prenesu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

uuuuuuuuuuuuuuu in yourrrrrrrrrrrrrrr faceeeeeeeeeee!!!:D:D::D

no sej ti sodra nisi pa nč bolši :))))

kmet, se vidmo dons na tekmi!!!

da vidm če boš kšnga utrgu al ne!!

Nono čim mn!! sori wi2 k sta tle neki pametna pa sta ropretu sam fowž k bol igra k wi2 ob2 skp…jebat ga tko je…pa če ti prawš d se nemu ne da drsat pol ti sploh drsat ne znaš!!…glede sodre pa…on kmet ni…jasn?? Sj zdj k nben nwe kdo sta wi2…sta neki pametna drgač u real si pa nč ne upata…ah ja tud taki morjo bit!!:D:D:D:D

jah sej maš prou,jst res ne znam tko k on.On je res prava legenda.K bi vsaj pol tok znou……. joj kwa bi dal za to. In res sm mu ful fouš.Sodra,a sm res tko zanč :)))

dej no gajs a neweste kdo je ta no ta je slabsi od ciska pa ws tle drka u glawo no kwa ste mungli no!!!sej enkrat glejte trning pa boste widl ker kekc je to no pa fulera s pow pleksijem pa ga je beri napizdu ker je zacetnik da more mresco met a wes kere bruke si je naredu!!!::D:D:D:DD:D

lol, sej pravm, stolčk mu dejte da ne pade 😛

a poznaš ti slučajno blaža novaka igra pr kadetih je str 16 let….pa hod na poljansko gim….

nobeden

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close