kadeti
no povejte ker je po vase najbolsi igralc pr kadetih HS olimpije ?????
jst mislm da je ropret use stranski igralc haha 😉
keep on going boy !!!!!!!!!!!!!
js pa mislm da je cizk on je naj jaci:D:D:Dnene joke ma wi ste naj jaci
pa sej vem da sm tenx panco hahah jao kao jst sm en biggg L 😉 HAHHA ves kaj manka na forumu smekoti hahah
cizk pa itaq roxa u sql u hali ma posot je najjaci 😛
važn da je on pomočnik pr aciju in ga tamali jebejo u glavo 😀 lol drgač pa mislim da je najboljš igralc pr kadetih letos ropret <8 svaka ti čast!
VSI STE
pudl a to bos prenesu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
uuuuuuuuuuuuuuu in yourrrrrrrrrrrrrrr faceeeeeeeeeee!!!:D:D::D
no sej ti sodra nisi pa nč bolši :))))
kmet, se vidmo dons na tekmi!!!
da vidm če boš kšnga utrgu al ne!!
Nono čim mn!! sori wi2 k sta tle neki pametna pa sta ropretu sam fowž k bol igra k wi2 ob2 skp…jebat ga tko je…pa če ti prawš d se nemu ne da drsat pol ti sploh drsat ne znaš!!…glede sodre pa…on kmet ni…jasn?? Sj zdj k nben nwe kdo sta wi2…sta neki pametna drgač u real si pa nč ne upata…ah ja tud taki morjo bit!!:D:D:D:D
jah sej maš prou,jst res ne znam tko k on.On je res prava legenda.K bi vsaj pol tok znou……. joj kwa bi dal za to. In res sm mu ful fouš.Sodra,a sm res tko zanč :)))
dej no gajs a neweste kdo je ta no ta je slabsi od ciska pa ws tle drka u glawo no kwa ste mungli no!!!sej enkrat glejte trning pa boste widl ker kekc je to no pa fulera s pow pleksijem pa ga je beri napizdu ker je zacetnik da more mresco met a wes kere bruke si je naredu!!!::D:D:D:DD:D
a poznaš ti slučajno blaža novaka igra pr kadetih je str 16 let….pa hod na poljansko gim….
nobeden
Forum je zaprt za komentiranje.