Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas Kadikov

Kadikov

Ej, Pušiću, dons si se pa spet izkazal! Sem opazu, da si se neki petelinu na eni tekmi. Pa kva je s tabo? Kaj ko si bi mal pošlihtal tam v tvojem zakajenem piskru?

hvala!

Nima kaj postimat. Ce si primitivc si primitivc. Sam je pa zvezda. Tko cist na izi rola, pa sploh ne svicne, tip je res prstiman. Sam kaj mu to pomaga, ce je glava votla. Ce si butl si butl, pa ti nic ne pomaga. Me prav zanima kdaj je nazadne Kadic zmagu kaksno tekmo. Mal se zamisl, kako s svojim pristopom vplivas na ekipo, butel zahojen.

pa sej to ne morš verjet kok mate eni problemov z drugimi ljudmi.A vas je kakorkoli s temi dejanji prizadel ali kakorkoli fizično poškodoval? če je odgovor JA, potem mu to povejte v faco oziroma ga probajte prefu…… na igrišču.Zakaj ne začnete šimfat največjih provokatorjev v NHL-u.Recimo Tie Domija.Pač maš take igralce.Sploh pa vam povem,da se kadiču nebi dal neki brez veze kregat. To je moje mnenje. Sploh pa me zanima kje se je to zgodilo pa kdo od vaju,ki se tko pritožuje igra hokej malo bolj zares?

Zgodil se je na memorialu za enega preminulega igralca. Zdi se mi da to ni primeren turnir za sopirjenje in kazanje svojih videnj na svetu.

no kakorkoli že,mene ni bilo tam,tako da nočem biti prou zelo glasen.Me pa moti šimfanje drugih igralcev preko interneta z lažnimi imeni.kakšen memorial je to bil pa kje pa komu je bil namenjen?

hvala za vse komplimente spostovani forumci!!sam tok bom reku breznik dober ve zakaj sem ga napadel in me boli ***** kaj si vi mislite o meni!!!

ej kadič dej brez veze no.boli te k…… kaj drugi pravjo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close