Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kadilke/kadilci

Kadilke/kadilci

Katere cigarete kadite in koliko? Koliko časa zdržite brez cigaret?

Vejpam… nek udare zabranu boli me…

Ka pa vem kolk pokadim… ene 30ml na dan… ampak mam cist blago…

camel, 3 cigarete na dan

West blue, ta dolge. Okrog 10 na dan. Kakšen dan tudi več.

Marlboro light 100S. Cca 5 na dan.

Koliko časa pa zdržite brez?

Še ena javnomnenjska anketa. A je dobro plačana?

Hahahaha take cifre sem jaz rekla pri zdravniku, za anketo tole ne bo realna slika 🤣🤣🤣

Kadim Ilumo od iqosa – 2 škatlici na dan srebrnih Terrea

Skadim okoli 5 na dan, lahko sem pa brez poljubno dolgo če mi zmanjka. Očitno bolj navada kot odvisnost.

West blue 100s. 1,5 škatle na dan, včasih več. Zdržim lahko kolikor je treba brez. Recimo na dolgih letih nimam problemov, nekateri imajo.

Kadim tobak, cca 3-4 cigarete na dan. Kadim že 20 let, pa vendar sem na dopustu lahko tudi po cel teden brez.

Ne kadim vec (ze ene 4 mesece) – za nadomestek imam en inhalatorcek ubistvu.Kiff se imenuje.res top zadeva, ce ti pac manjka nekaj v rokah drzat(pri meni je bolj to..tobaka ne pogresam nic)

Odgovor na objavo uporabnika
Realna, 09.04.2024 ob 16:32

Ne kadim vec (ze ene 4 mesece) – za nadomestek imam en inhalatorcek ubistvu.Kiff se imenuje.res top zadeva, ce ti pac manjka nekaj v rokah drzat(pri meni je bolj to..tobaka ne pogresam nic)

No tale kiff me ze dlje casa zanima. A to je ala tobak/ zelisca in ga prizges, inhaliras…? Kaksen okus ima? Jest bi rada samo zarad navade neko nadomestilo.

Mene tudi več o tem kiffu zanima

Jaz okoli škatle na dan (Winston modre). Lahko sem tud par urc brez ampak čutim da mi manjka.

Marlboro red, ta dolge, 2-3 škatle dnevno. Pa ful kave tud popijem.

New Report

Close