Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaditi ali ne… to je zdej….

Kaditi ali ne… to je zdej….

Nisem lumpi, nisem, le srce mi igra v prelestni šmarničini
melodiji, v opazovanju ljubezni, v ……. pismo rosno, zmanjkalo
besednega zaklada.
Čauči, grem kumare vlagat, bela cesta, babe, samo v kozarcih čepimo, pa črepinje pomivamo, vkuhavamo zelenjavo, če to ni za krepat! Tam nekje pa čaka malce neobrit moški, poraščen po prsih, z odpetima dvema gumoboma na srajci, z mišicami, ki napenjajo modro srajco, ki odseva v njegovih temnih očeh, da pogledaš vanje kot v dno oceana, temne obrvi se malo nagnejo, ko narahlo pripre oči in dolge trepalnice dajejo odsev na licu …. nenadoma dvigne roko, si z roko gre skozi dolge črne lase, nato pa prinese k ustom drugo roko, v kateri drži cigaret, potegne na dolgo in globoko en dim, ki tako omamno diši in ga počasi izpiha ……. nato vzame v roko kozarec najboljšega vina in spet pogleda tako izza priprtih vek …

Pih, muca, pa sva spet v župci, ane?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ja, poznam to igro srca, ko mi je vrag kaj napisal lepega sem slišala travo rast :)))))))) pa sploh ni bilo še nič takega :))))))))))

Hja, delo na vrtu in v loncih…obožujem ga ):

Ahaaaaaaaaaaa uhaaaa.mate ej zunej se pripravlja na nevihto..ampak tole Marička je pa od sile..hmmm poraščen temen moški..ojej! hot,hot,hot….hehehehe

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Nekam vroče postaja….

Sej se bo shladil, še prekmalu!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Aha, jaz se že ohlajam . Premalo toplote sem dobila 🙂

Zajček moj mili, pojdi v vročo banjo, natoči
si tople vode, dodaj penečo kopel z vonjem po
jasminu, vzemi kozarec s pecljem, natoči si
najboljše vino, kar ga imaš ta hip v hiši, prižgi
cigaretek in ….. prepusti se sanjam o črnem ……..

….. in če me izkušnje ne varajo, bogme, ti bo spet
toplo …..

Ojoj , do tod vse v redu, in bi šlo. He, he, nekdo pa res manjka v tej kadi :))))))))))))))))))))))

o bog nebeški daj mi daj…
:))))))))))))))))))))))))))))))))))

….. kad s toplo vodo ?
……penečo kopel z vonjem po jasminu?
……kozarec dobrega vina?
……cigaretek?

……sanje?

Nič ti ne morem dati od tukaj, zapri očke in si zamisli vse to, vzeti si moraš sama!

No viš kakšen krasen nasvet,zajči brž v banjo…
Jest ti pa zapojem pesmico…
Moja mama je strela,moj foter je grom…če hočeš bit moja..prklop se na štrom….a bo!!????? Sm da bi ti sam vrag tole zapel a ne?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Prosim ja, to mi deli :))))))

HAHAHAHA …kullll!!!*****

…… ne, nič ti ne bom tega delala, samo po
podplatih te bom žgečkala, biba leze, biba
gre, kamor pride vse poje, guc, guc, guc, guc,
tkole, zdej pa še malo pod pazduho, buci buci buc,
pa še te žgečam, joooooojjjjjjjj, kako močno te
žgečkam, kar zvijaš se od smeha, pa ne pustiš
se, pa te bom, veš, vseeno te bom, tkole, zdej sem te pa okoli pasu zagrabila, pa te žgečkam, pa žgečkam, pa še te žgečkam, ti pa crkujše od zvijanja pa smeha, pa spet mi hočeš uiti, pa ne bo šlo, te tiščim ko mačka za vrat in te žgečkam, pa žgečkam, pa spet te žgečkam, ufffffff, mater, zdej sem pa že malo utrujena, ajd, zdej te pa malo pri
miru pustim. Oddahni si, ker pol te bom še žgečkala, pa de nauš mislila, da te nam, bom te, res te bom ………

He, he, Mariči no….tudi to je lepo….
In ko tako ležiš na plaži, ležita…..leživa….

ona sanjaaaaaaaa…..jajaj sanjaaaaa…..

……… če to ni že mau preveč, če to ni že od sile,
jest bom vaju sanjala, bela cesta, ko me tako ….

A ne bi rekle še kakšno od vlaganja, a?

Pa o velikosti ku…. e, hm, čaki, kaj sem že imela v mislih, nekaj v zvezi z eno zelenjavo, e, eeeeeee, kaj smo danes dopoldan že delale, ej, za katero reč je že šlo. … o križ božji, kakšna skleroza …. a je šlo za velikost ku…….

aja, za kumare je šlo, ane, kumare smo vlagale? Al ne? Kaj je zdaj vprašanje?

jajaj kumarice..na žalost tiste mickene..heheh jep….

Marijaaaaaaaaaaaaa ko bi ti vidla mojo bučko,ki je zrasla v enem tednu v vtu mater..ej bi jo dala za naj pridelek..tehta ziher 5 kg..jets kej takega še nisem videla..

Eno veliko imam tudi jaz veš, ampak jaz vse
ponucam, malo, miceno, veliko, ogromno, vse.

A ti dam recept?

Bučko olupiš /seved jo moraš narezat najprej na
kolobarje, da jo boš sploh lahko olupila, jasneee?/,
potem jo razpeščičiš, nato pa samo “meso” narežeš
na tanke rezinice. Na maslu prepražiš toliko, da spustijo
svoj sok, dodaš kar precej na drobno sesekljanega česna,
še naprej potenstaš, nato pa proti koncu, malo prej, kot jih
postrežeš, dodaš še kislo ali pa sladko smetano. In povem
ti, prste si obližeš, prste.

Postrežeš jih lahko poleg mesa, krompirja, pomfrija, poleg na žaru pečenega mesa ali ješ tudi čisto samostojno. Krasne so kot priloga ali kot samostojna jed.

Pa dober tek!

Vse to lahko ješ prej, ali pa tudi potem :))))))))))))))))))))
in pol zaliješ hehehehehh..

O ježešna, a si ti zajček še vedno v ……
prej, vmes in potem, heh!

A si zamisliš, mili moj zaječk, mrežo
med dvema borovcem, vonj po smoli,
z iglicami pokrita tla po celem kampu,
glasno petje škržatov, pa …………………
uf, ne bom več risala unega, črnega,
pa kozarček, pa ……………………………. budilka, naštimana za ob štirih zjutraj????????
A si to sploh lahko zamisliš? A si lahko zamisliš mojo zveličano faco in besednjak,
ki bi me ob tem zajel?

he hvala za recept..nekaj podobnega tudi jaz spacam…no za to velikanko se bom odločila definitivno da jo filam..že danes za kosilo…eko!!****************************+

Madona.. s teme o kajenju… pridete preko šmarničnih glasov prelepe ptičke šmarnice do čist navadnega recepta za bučke :))) Ma ste hujše ko Sprevodnik Vanč’ ki je šoli, ko ga he tršica vprašala o slonu odgovoril: Slon je velik ažival. Ima štiri noge in velik rilec. Na njega rade sedajo muhe. Muha je domača žival, ki jo zelo velikokrat vidimo v naši domači kuhinji……

Bemtiš! :))))))))))))))

Heheheh jaja Babe smo žabe..hihihi
Jani a tist grif si pa spustu..mater pa kozaček..prej in poj..vmes pa jodldidiiii..hihihi

Ti, Janč’ Vanč’, kaj pa čmo druzga, a? Jaz
sem povedala svojo štorijo baldorijo, svetovala
sem, prepoveodat nimam pravice in iz spolzkih
tal smo lepo prešle na tista tla, kjer se počutimo
še kar domače. Nekaj malega smo sicer tudi
zavile, z uno temo, kaj so najlepše tri stvari na
svetu (en kozarček prej in en cigaretek pol!!!),
pa bi morda lahko spet zašle v kalne vode pohote,
smo pa raje začele kuhati. To prinesejo pa srednja
leta, vidiš!

Vse pa tud ne smem mešat…. v solato :))))))))))))))))))

New Report

Close