Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaditi ali ne… to je zdej….

Kaditi ali ne… to je zdej….

Ampak, če se jest spomnim.. k sem še kadil… če je blo pol… ene pol ure.. kasnej.. po… jodldididid :))))))))))) še kej lepšga.. k enga pržgat…. o madona :)))

hihihimater nikol kadila ampak ko se zamislim..hmmm ja to mora bit kulll pol ure po tistem pržgat cigaret aha!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

…al pa en norc, ki je drugemu razlagal kakšen je vlak, ki ga ta še ni videl.

Vlak, ma to je, mmmmmm, ma neki čiiiiiiist druzga kot recimo limona…..

Ja in limona je čisto neki drugega kot kanarček :), ki je rumen in ga zjutraj pomotoma stisneš v čaj.

Pol pa lahko to naročiš v oštariji:

“En kanarčkov čaj brez limone prosim ! “

“Nimamo limone”

“No pa brez pomaranče !”

Da je postavka za špinel še vedno odprta……

Brus bi prav rade volje…….ob kaki pravi priliki………po indijansko utrjeval prijateljstva…

:))))))))))))))))))))
važno, da se razumemo tam, hehehehe…

Hehehe brusko dej k sem bjonda spet…mal razlož..kako pa je to po indijansko..aaa?Očitno vsi drugi vejo..men se pa še sajna ne..a misliš tist pipo miru k puhajo aa?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Brusko .. sej bo kdaj prilika :))) tudi B. se ravno nebi branila :)))

Zajček tudi ne :)))))))))

Hm muca pa šezmeri ne ve kam streljate..majko sveto!!Podnapise….pleaseeeeeeee

Sedimo v krogu, drug ob drugem in kadimo pipico miru ( špinela )
Kot winnetou, veš !

Takemu kajenju se bom pa tudi jaz
z velikim veseljem pridružila – enga
indijanskega špinelčka, pa globok vzdih!
Bemtiš, kdaj bo spetember, mariči komaj
čaka septembra!
Pih, upam da takrat naute zatajil in da bo
znal kdo kaj zvit!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Aja ma a sam to!! ja sem mislila da je kej s sexom v vezi….!!!!!!!

heheh ej nobedennau zataju..ma nesme…ejga kwa bom sama delala pol tam..pa tooooooolk robe…

seks po indijansko :)))))

.. mariči .. sfrkal že bomo .. samo če bo kej robe :))))) … kdo bo zrihtal … ?

Hej jest se pa že nebom zašpinelaa..men tega ni treba..sem tud brez tega lahko orenk……..hihihihi vas om čuvala,če bo kdo šel predaleč..a prau?

prau muca :)))

a ga boš ti zrihtala :)))))

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

…. sej se sam hecam noooooooooooooooooooo :)))))))))))))))))))))))))))))

B.

Da o Janiju ne govorimo :)))))))))))))))))))

no .. pa dejmo kakšno o Janiju rečt :)))))

Uh težka b…heheh lahko pa zrihtam en drug špinel..hehehehehe..baje te zadene ko šus..hahaha

Ja, ja, takrat perje frči……….nimaš pojma kaj je dobr muc, a ne barbi? ***

hehe, dej :)))))))))))))

Pa dejmo :)))))) ampak, da ne bo dolgočasno.. še kej o Barbari :)))))

Jani bi o sebi že kej napisu.. pa tko al tko že vse veste in se nočem…. izpostavljat :))))

New Report

Close