Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj babici za 70?

Kaj babici za 70?

Sploh nevem.Smo mislili da bi gsm,kar bi ji prav prišlo,pa niti slišati noče da bi ona to uporabljala.Potem sem mislila da bi mikrovalovno,pa tud nebi imela,tak iz pogovora sem razbrala.Pa niti nimam nekih idej,če ima posteljnine,brisač,posode,vsega.Karta za terme ali kaj podobnega tud ne,ker je dedek bolan,tako da z njim ne more it,sama pa tudi nebi šla.Kaj naj?

če nima težav z vidom in sluhom ji mogoče podarite kakšno karto za komedijo (verjetno ne teh modernih ala 5 moških.com), ali karto za opereto, balet… in jo lepo peljite v gledališče.

Moji babici smo za 70 let kupili teden dni v toplicah, s tem da je šla moja mama z njo, da ni šla sama. :))))))))))))))))

Z mami sva ji kupili zlato verižico.Hvaležno darilo za starejše.

knjiga/e? rože, lončnice, vaza? nakit?

Toplice, definitivno!!!!!!!!!!

mi smo babici kupili masažni fotelj

Če resne bi kupila term, potem bi morda poiskala kakšno kozmetičarko,ki pride na dom in ji naredi pedikuro in manikuro (predvsem pedikura je sploh hvaležna za otekle in utrujene noge naših babic)…potem pa jo lahko še malo pocrklja z masažo. Sama sem imela gospo, ki je s sabo prinesla masažno mizo in kad za noge, vendar je ne bi priporočila, … Ampak toplice imajo še vedno prednost. Sicer je pa hvaležna tudi masažna blazina, pa električna blazina in ogrevani copati,…

Kje lahko kupim ogrevane copate?
Hvala in dob’r dan.

New Report

Close