Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kaj bi dala da me en noro obdeluje

Kaj bi dala da me en noro obdeluje

Kaj bi dala, da me en noro obdela. Nedelja je, preganjala sem dolgčas cel dan. No, v bistvu sem kadila in se samozadovoljevala. Z vibro petkrat v dnevu. Moja je nenasitna, libido seka. Ko mi pride, je tak užitek, potem pa želim še in še in še.

Problem je, da ko si najdeš ff, je na začetku vse krasno, vse štima, nonstop sexata, po letu gre pa že vse v maloro. Jaz si želim še in še.

Moški libido je v 21. stoletju ratal katastrofa. Oni se zadovoljijo z enim seksom, pa še to jim je odveč. Jaz bi pa seksala, celo nedeljo, vsako nedeljo. Lahko tudi v drugih prostorih, krajih, rada imam presenečenja.

Kera beda.

Ne bi rada izpadla cipa, ampak seks mi je v tak užitek in po tem, ko seksam, bi še pa še. Tip ni za, kaj naj si pomagam. Pozabim na seks? Ko nisem seksala en mesec, mi je bilo ok, sem se samozadovoljevala. Po tem, ko seksam, pa imam velika pričakovanja. Ki pa niso izpolnjena, ker moški libido je očitno postal – poden.

Žalostna sem. Ne vidim izhoda. Ne bi rada nonstop menjala. Rada bi seksala z enim. Ampak ni takega, ki bi mi bil kos.

Da me noro obdeluje, torej trajno. Ne obdela, enkrat, ampak skos. Čisti užitek.

Odgovor na objavo uporabnika
sexnaex, 09.04.2023 ob 21:04

Kaj bi dala, da me en noro obdela. Nedelja je, preganjala sem dolgčas cel dan. No, v bistvu sem kadila in se samozadovoljevala. Z vibro petkrat v dnevu. Moja je nenasitna, libido seka. Ko mi pride, je tak užitek, potem pa želim še in še in še.

Problem je, da ko si najdeš ff, je na začetku vse krasno, vse štima, nonstop sexata, po letu gre pa že vse v maloro. Jaz si želim še in še.

Moški libido je v 21. stoletju ratal katastrofa. Oni se zadovoljijo z enim seksom, pa še to jim je odveč. Jaz bi pa seksala, celo nedeljo, vsako nedeljo. Lahko tudi v drugih prostorih, krajih, rada imam presenečenja.

Kera beda.

Ne bi rada izpadla cipa, ampak seks mi je v tak užitek in po tem, ko seksam, bi še pa še. Tip ni za, kaj naj si pomagam. Pozabim na seks? Ko nisem seksala en mesec, mi je bilo ok, sem se samozadovoljevala. Po tem, ko seksam, pa imam velika pričakovanja. Ki pa niso izpolnjena, ker moški libido je očitno postal – poden.

Žalostna sem. Ne vidim izhoda. Ne bi rada nonstop menjala. Rada bi seksala z enim. Ampak ni takega, ki bi mi bil kos.

Da me noro obdeluje, torej trajno. Ne obdela, enkrat, ampak skos. Čisti užitek.

iN kolk si mlada od kje😋🙂🌞

Si pa ena redkih…

Jaz že skor en mesec čakam da ji bo pa ji ni🤣.

Važn da je lepa pa da ma vsega polno rit. Nikjer zgleda ni prav nekje preveč drugje premal.

Bemti si pa res ena redkih….moja vedno prav da sem js potreben.

Moji je glih parkrat na mesec.

Iz kod si in kok stara?

Sam Sporoč

sem pozabila povedati, da imam v resnici ku…med nogami in da je to moj fantazvijski spis.

sexnaex, 11.04.2023 ob 12:16

sem pozabila povedati, da imam v resnici ku…med nogami in da je to moj fantazvijski spis.

Še boljše😁

Ne, nisem moški, sem kar prava ženska.

Vedno berem po forumu, kako bi moški nonstop seksali.

Pa zgornji odgovor, da sem ena redkih, ki bi skos.

Pa zgornji odgovor, da že en mesec čaka žensko, da bi seksala, pa ni.

Zdaj me zanima, ali samo jaz spoznavam takšne moške, ki se jim ne da ali nočejo seksat nonstop ali je problem v meni.

sexnaex, 12.04.2023 ob 19:02

Ne, nisem moški, sem kar prava ženska.

Vedno berem po forumu, kako bi moški nonstop seksali.

Pa zgornji odgovor, da sem ena redkih, ki bi skos.

Pa zgornji odgovor, da že en mesec čaka žensko, da bi seksala, pa ni.

Zdaj me zanima, ali samo jaz spoznavam takšne moške, ki se jim ne da ali nočejo seksat nonstop ali je problem v meni.

Problem Je v tebi, vsi se ti ponujamo pa nič

[email protected]

spet sm vas vrgel na finto, sem moški pa se iz vas norca delam

Kje se lak dobimo? Mail ali številko? 😉

sexnaex, 16.04.2023 ob 11:31

spet sm vas vrgel na finto, sem moški pa se iz vas norca delam

Pa Saj vrjetno veš da si prfuknjen debil, ki ga še naroke ne znaš vrsti na pa da bi kdaj sploh fukal.

A si že koga našla bolj za dalj časa do sedaj.al je bolj za sproti še vedno

https://findmy.re/mIzs1 

Zdravo sem 27 letni fant 175/75 iz ljubljane ce si za da se spoznava pisi na [email protected]

New Report

Close