Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kaj bi eni brez facebooka, saj se nebi imel kje bahat!

Kaj bi eni brez facebooka, saj se nebi imel kje bahat!

Kaj bi eni fanci ljudje brez facebooka. Kje bi mel opcijo se drugim bahat kaj vse majo doma.

[img]http://www4.slikomat.com/13/1223/4i-2015-1.png[/img]

Lahko pride meni zamrzovalnik postrgat za vzdušje.

Kaj pa po tvoje lahko objavljamo? Ravno to bahanje in selfiji dobijo največ lajkov. Očitno to ljudi najbolj zanima.

da ti odgovorim na vprašanje z vprašanjem, kaj bi vi brez teh ki bi bili brez facebooka?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Malokdaj kaj objavim na fb, ampak to, ko ljudje objavljajo vse in svašta sploh ne jemljem kot bahanje.
Tale tvoja slika, ženska je pač objavila, kako je okrasila dom – veliko bolj praktično, kot da bi zdaj vse svoje prijatelje vlekla domov, da vidijo ali pa jim kazala slike … Meni osebno, pa so te stvari še ena ideja več, včasih kako bi lahko jaz, včasih pa, kako jaz ne bi. Ja, no,eni objavljajo res vsak prdec, ampak zrolam mimo, pa je. Zakaj že bi se obremenjevala z njimi? Zakaj že bi me spravili v tak stres, da bi morala na Monu jamrat in se jezit????

Ful lepe fotke pa vredne objave 😉 kamenčki v kozarcih pa svečka gor- super ideja, ki jo bom ob priliki posnemala 😀 vsekakor lajkaj namesto mene 🙂 objave kreativnih idej se meni ne zdijo bahave. Če te pa kaj muči, pa občuduj samo svoj profil ali pa se bahaj s tem, da ti pa nimaš facebooka 😀

No ja, jaz sem pričakovala najmanj slike s počitnic na Maldivih.

Zelo domiselno. Tako kot ene pravijo, dobiš dodatno idejo.
Tudi jaz sem letos 2 kozarca za šampanjec, ki sta bila za v smeti spremenila v svečnika z zlatimi kamenčki in svečko na vrhu. Na pecelj sem navezala še zlato pentljo.

Ljudje ustvarjajo in iz enostavnih stvari naredijo lepo dekoracijo. To zame ni nobeno bahanje, kvečjemu pridnost in ustvarjalnost, ki jo pokažejo še ostalim.

No meni pa tale dekoracija ni všeč…kr neki mi je…par sveč na kamne nasajenih. Stvar okusa pač 😉

Pač nisi estet in imaš raje kičaste stvari… stvar okusa.

Sem mislila, da boš objavila ne znam kakšno bahanje-npr. fotografije s kakšnega potovanja iz Japonske. Zate je pa bahanje že to, da nekdo objavi fotko novoletne dekoracije.
A daj si življenje zrihtaj baba nezadovoljna, pa ne gledaj pod tuj prag.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close