Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj bi naredili, ce bi bil danes vas zadnji dan?

Kaj bi naredili, ce bi bil danes vas zadnji dan?

ideje prosim…

Poslovila bi se od svojih otrok, jih objela in jim povedla, da so odrasli v pametne in normalne ljudi in naj taki ostanejo še naprej, naj se ne bojijo živet, pa tudi naj se ne bojijo smrti, ker je to nekaj kar nas mora radostit, ne pa strašit (kaj bi bilo, če bi morali večno živeti na tem svetu :)). Potem bi se stisnila k svojemu moškemu, mu povedala, da ga ljubim in uživala ob njem dokler me ne bi odneslo v druge svetove.

to si lepo napisala, hvala. Lepo da imas druzino in si zadovoljna z njo .

To je pra-stara fora gurujev, voditeljev kultov in trenerjev “dobrega počutje”.. najprej to vprašajo, pustijo ljudem naštevati.. nato vprašajo: “In zakaj potem tega ne storite že zdaj in ne zadnji dan vašeg življenja?”

De omnibus disputandum..

Saj jaz to počnem tudi sedaj že, ampak takrat bi tudi.

Nič. Vesela bi bila, da je konec. Nimam ne denarja, ne otrok, in sem ujeta. Nimam nič na tem svetu, čemur bi kaj rekla in nikogar, ki bi jim kaj rekla. Poslovila bi se od staršev in to je to.

…hey Ženska…..sem vesel zate…kaj pa če bi obstajali še priklopi za na oni svet,da nekaj zahaklaš in vlečeš z sabo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close