Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj bi pa danes..

kaj bi pa danes..

razen…..seveda….lepo jutrčke in dišeča kavica………

predlogi,namigi…..hiih

leta letijo - iščem stevardeso.....

A gremo za spremembo malo delat?

vsaj malo miru in vsaj malo sonca………..

$&#$${04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}/#{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}&$

In za spremembo:NIČ sexa!
(sem že nasičen z njim ;-))))

ne me spominjat…………. ;))))))))))))))))) …….. vikend je bil ravno(pravšnji) za te zadeve………. tak da je skrajn cajt za sonce in kaj druziga……

Maš kako idejo,kaj naj ušpičimo?

pejmo kam pupu………. ven izza oken in vrat in štirih sten……… pejmo gledat rumeno-rdece-oranzne jesenske barve…… pejmo nabirat ruj……. pejmo nabirat kostanje…….

Jest bi šu pa najrajš kaj zapravljat po trgovinah…sam nimam več s čim….:-(

uffff…si pa imela naporen vikend…s.aj..mal se špraja za naju…heheh…ne pa vse možeku ponudit…hiiii

leta letijo - iščem stevardeso.....

ma hvala enako!!! ;))))))))))

ne skrbi, za vse bo dovolj časa in energije :))))))))))))))))

če kdo rabi ene 3 kg energije….jo lahko šenkam:-))
brez protiuslug :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

je to ženska ali moška energija? ;)) mislem, svojo ponujaš al si kje kejšno najdla? ;))))))))))))))))

jaz jo zaenkrat še imam, ma bo hmal šla, če ne posije kejšen žarek sunčka……..

svojo, kajpak :-)))
moški jo pa itak samo od žensk črpajo….tko da ima tudi njihova ženski pridih :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

A pol zapraviva mal cajta sama s sabo?

New Report

Close