KAJ BI, PA NE MORETE ?
zaradi določenih življenskih situacij, na katere velikokrat nimamo vpliva, se rado zgodi, da stvari, ki smo jih nekoč z užitkom počeli, s časom ne moremo več.
Ali nam zmanjka energije, priložnosti, navdiha, mogoče postanemo preveč leni, ali pa si le govorimo, da bomo s tem in tem pričeli “jutri”:
Torej, moje vprašanje:
za katerimi stvarmi vam je danes žal, ker jih ne morete (več) početi, pa bi jih radi?
če ženi obljubiš, da ji boš jutri recimo pospravil po stanovanju , ti bo to sigurno dovolila počet, pa še všeč ji bo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehehe, seveda je sosedovo grozdje velik bel fajn , pa okusno, pa taak lepih oblik, da človeka glava boli :-)))
ampak, če se ga preveč naješ, te boli želodec, kot bi te, če bi se ga prenajedel doma:-)))))
Bandat z družbo okoli, ko smo se vsedli v fičkota 7-8 komadov in šli 80-100 km na žur, koncert ali kavo. V eno stran.
Po končani vojski in šoli, s službo in plačo in punco, pa brez otrok.
To so bila verjetno najbel “nora” in nobel leta.
Čeprav ne bi otrok menjal za NIČ pa niti za 100 tako norih let.
Je bilo pa super, priznam.
ojej, Saš ! Poznam jaz take!
nabasali so se v fičaka in potem so šli na bližnji hrib in dirkali po bregu čez drn in strn……
me, punce, pa umirale od strahu 🙂
hahaha, seveda zlahka padeš, ampak , da te bi spotaknila tko kot bi te vsak otrok, …………ne, to pa ne!!!
če že padeš od moje roke, moraš orng !! :-))))))))))))9