Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kaj bi storile…

Kaj bi storile…

če bi se vi in vaš partner dobili kje skupaj s še enim parom na pijači.In začne prijateljeva partnerka zapeljevati vašega moža na vse možne načine:privzdiguje si miniko,sezuva si sexi čevelj,oblizuje si ustnice,zapeljivo ga ogleduje in se mu smeji in si samo z njim pogovarja in mu vse pritrdi,z nogo ga pa draži pod mizo in se ga dotika po stegnih in okrog korenjaka.Kaj bi ve storile?Je pa ta nagajivka vaša najboljša prijateljica.

Odvisno od privlačnosti njenega moža…

hehe

On je postaven in sexi,ter komunikativen.

Ja potem pa ni rečen, da že ni moj…

Pa si prepričan, da se nisva s to nagajivko dogovorili, da se spravi na moža, pa da vidimo reakcijo in potem mogoče še akcijo?

Udarijo grupnega in so vsi hepi.

Se podpišem pod to Maja. Me prav zanima komu bi bilo bolj zoprno?

Ženskam sigurno ne. Saj itak vsi vemo, da smo nagajivke in ponavadi bolj pogumne kot moški. Vsi bi radi, pa si ne upajo.

Možu bi najbrž ugajalo.

Ja, samo ne pred mano.

Ni možno. Mislim, to da bi bila to moja prijateljica.
A če se prepustim domišljiji, hmja, potem bi ji verjetno rekla, da če je potrebna naj se nasadi na svojega.

Bi se jima pridružila?

Ja odvisno kaksna bi bla cela scena, pa v kaksnem razpolozenju bi bla.

www.studentarija.net

Storila nič, mislila pa svoje. In po svoje ukrepala -na njenem partnerju.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

kaj le? nagnila bi se do njenega ušesa in ji z nasmehom na ustih rekla : PRSTE STRAN!!!!…

lp

Pa ga ne bi”našamarila”? :-))))

Kot prvo taka ženska nikoli ne bi bila moja prijateljica, znanka že, prijateljica pa ne in verjamem, zaupam mojemu, da bi se že znal sam brant…jaz pa če bi res opazila kaj takega,bi se mal muzala…rogala…in takrat postanem mal lumpa-žleht, no branim kar je mojega;))..hihi.. in bi ji verjetno dala vedet kaj se dogaja in ji rekla-nakazala nazaj v njenem primitivnem stilu, da bi osramočena-uzaljena odsla, če bi bila pametna…no jaz na njenem mestu bi že,))!
Take babe so mi tko mimo..smilijo se mi! Res pa je, da to še nisem doživela, bi bilo pa res zanimivo aha;))kot v filmu..

Če bi bil njen dec fejst, moj tip, ne vem če se ne bi vrpičo nje ornk zalizala, seveda bi prej mojmu in njemu nakazala kaj se dogaja in da igram…

slišim vaša mnenja in reakcije.

Se mi je zgodilo nekaj podobnega… ampak ni bila moja naj prijateljica ampak od moje prijateljica – kolegica… Hja ja.. kaj sem nardila, najprej sem bila ztiho, bila jezna – potem pa sem jo vprašala direkt. če ima res takšno veselje ali je neumna… … … ona me debelo gledala, ker očitni ni pračakovala, da bom kaj rekla… … no še sedaj me na cesti tako čudno pogleda … 🙂 hehe če bi šlo še predaleč bi pa kaj polila po njej 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Ne morem nič reči,ker nimam partnerja in se ne zanimam za te stvari,ker itak,četudi sem samska ne posegam med nekoga ki je v zvezi pa naj mi bo še ne vem kako všeč .Izbiram med samskimi ,to mi je ljubše in manj komplikacij,itak a ne.

Kot prvo prijateljice tega ne počno!!!

Če bi se to že zgodilo, bi jo diskretno prosila, če gre z menoj na wc in ji tam povedala svoje, verjetno bi bilo to zadnje kar bi naredila v najinem prijateljstvu.

Žal za swinganje še nisem zatorej vse kar se tiče takih stvari odpade.

Čeprav nisem verski fanatik, nekako spoštujem božje zapovedi, nekako se mi zdijo smiselne.

ugasnila Tv in šla spat : )

New Report

Close