Kaj bi storile?
Bili smo dogovorjeni z nekim gradbenim podjetjem za adaptacijo hiše, ki naj bi se začela sredi aprila. Pred dvema tednoma smo dobili informacijo, da potrebujemo statični izračun, ker gre za adaptacijo starejše hiše. To smo posredovali tudi temu gradbenemu podjetju. Od tistega trenutka je gospod, ki si je vso stvar ogledal, že 4X rekel, da pride s statikom, pa ga nikoli ni bilo in niti enkrat ni poklical, da bi se opravičil ali povedal zakaj ga ni bilo.
Priznam, da sem obupana. Imeli smo dogovorjena stanovanja, za čas adaptacije, mene preganja čas, ker imam pozno poleti rok poroda, dela pa se nič.
Sprašujem se kaj naj storim in kje naj najdem ljudi, ki bi mi-nam lahko pomagali.
Hvala za pomoč tudi vam!
Poišči drugega izvajalca, ker je ta zelo neresen. Raje sedaj zamenjaj izvajalca, kot pa da bi ta sedanji začel delati, pa pustil narejeno 1/3, potem pa bi spet mučkal in ga ne bi bilo. Rado se zgodi, da delavci pustijo narejeno na pol…
Torej… povprašaj znance, sodelavce, sosede, če poznajo koga zanesljivega in sedanjega čim prej skenslaj. Tako neresen človek si ne zasluži dela! Ko se bo javil ali celo prikazal, pa mu povej, kar mu gre.